#155 kg

İşte Benim Stilim 7. Sezonun Birincisi Kim? 27:23

İşte Benim Stilim 7. Sezonun Birincisi Kim?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 155. bölümünde Büyük Finalinde 8 finalist Aleyna Eroğlu, Burcu Yakasız, Dilara Taşkın, Duygu Çevik, Merve Sevin, Neslihan Doğrusöz, Simay Tokatlı ve Tuğçe Eki..

  • ANKA tarafından
  • 570 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günahkarlar ve Azizler Sinners and Saints Film İzle 1:44:01

Günahkarlar ve Azizler Sinners and Saints Film İzle

Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir adamdan daha tehlikelisi yoktur.iyi seyirler. Yapımı : 2010 - ABD Tür : Aksiyon , Gerilim , Macera , Suç Süre: 155 Dak. Yönetmen : William Kaufman Oyuncular : Sean Patrick Flanery , ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Servet Değerinde Takıya Zarar Verince Kendinden Geçen Kadın 00:13

Servet Değerinde Takıya Zarar Verince Kendinden Geçen Kadın

Çin'de bir turist, girdiği mağazada yeşimtaşından çok değerli bir bilekliği elinden düşürerek kırdı. Turist kadın, ilk başta değersiz sandığı ancak yanlışlıkla kırdığı bilekliğin değerinin 300 bin yen (155 bin TL) değeri..

  • JET TV tarafından
  • 1.375 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Minik Miray'ın Çığlığına Sessiz Kalmadı 05:09

Türkiye Minik Miray'ın Çığlığına Sessiz Kalmadı

Türkiye minik Miray’ın çığlığına sessiz kalmadı Gaziantep'te, üzerine kaynar vaziyetteki kuru fasulye dökülerek başı ve vücudunun çoğu yanan Miray’ın ameliyatı için gereken 155 bin TL hayırseverler tarafından tamamlandı...

Güldür Güldür Show'da Gülme Krizine Sokan Seyirci 06:11

Güldür Güldür Show'da Gülme Krizine Sokan Seyirci

Güldür Güldür Show'un 25 Ekim 2017'de Yayınlanan 155.Bölümünde yapılacak olan skeç öncesi seyircilere soru soran Ali Sunal. Sevgilisiyle sık sık kavga eden bir yarışmacıyla yaşanan, gülme garantili o anları izliyoruz efe..

  • JET TV tarafından
  • 2.506 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Çikolata Sos Nasıl Yapılır 03:23

Çikolata Sos Nasıl Yapılır

Hot Fudge Sos için Malzemeler: 2 yemek kaşığı (30 gram) Tereyağı 2/3 bardak (155 ml) Krema 1/4 bardak (50 gram) Esmer Şeker 1/4 bardak (20 gram) Kakao 170 gram Bitter Çikolata 1/2 bardak (170 gram) Bal 1 çay kaşığı Vanil..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Kadına Yönelik Şiddet Sinyalleri 11:14

Kadına Yönelik Şiddet Sinyalleri

Av. Vildan Yirmibeşoğlu: Şiddet gören kadınlar 155'i arayıp Kadın Koruma Ekibini isteyin...

  • NABIZ tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Laiklik Elden Gidiyeah Diyen Dayı ile Evinde Yapılan Röportaj 07:57

Laiklik Elden Gidiyeah Diyen Dayı ile Evinde Yapılan Röportaj

Sokak röportajı sırasında insanların araya girmesi ile sinirlenerek Bak vallahi 155'i ararım. Seni öldürürüm. Biz burada kürtaj yapiye deyip tepkisini ortaya koyan hacı dayı ile evinde yapılan röportajı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Laiklik Elden Gidiyeah Diyen Dayının Vapurda 00:35

Laiklik Elden Gidiyeah Diyen Dayının Vapurda

Sokak röportajı sırasında insanların araya girmesi ile sinirlenerek Bak vallahi 155'i ararım. Seni öldürürüm. Biz burada kürtaj yapiye deyip tepkisini ortaya koyan hacı dayı bu kez vapurda ...

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Laiklik Elden Gidiyeah Diyen Dayı Takkeyi Çıkarırsa 00:13

Laiklik Elden Gidiyeah Diyen Dayı Takkeyi Çıkarırsa

Sokak röportajı sırasında insanların araya girmesi ile sinirlenerek Bak vallahi 155'i ararım. Seni öldürürüm. Biz burada kürtaj yapiye deyip tepkisini ortaya koyan hacı dayı takkeyi çıkarınca ortaya bu görüntü çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 6 yıl önce
8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü 01:47

8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü

Bilecik'te uzaklaştırma cezası bulunan eşi tarafından bıçakla yaralanan 8 aylık hamile kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Hüseyin K. uzaklaştırma cezası olmasına rağmen 8 aylık hamile ..

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor 01:15

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor

Katalonya’da bağımsızlık yanlısı sivil toplum kuruluşu liderlerinin tutuklanmasına tepkiler artıyor. Sağanak yağmura rağmen Barcelona’daki merkezi hükümet binasının önünde toplanan kalabalık Jordi Sanchez ve Jordi Cuixar..

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum 02:23

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum

Uzmanlar Katalonya krizi konusunda ne düşünüyor ? Brüksel Üniversitesi’nin Avrupa Çalışmaları Enstitüsü’nde görev yapan siyasi uzman Alvaro Oleart Katalonya parlamentosunda yapılan bağımsızlık ilanın hemen ardından Eur..

Laiklik Elden Gidiyeah Diyen Dayının Askerlik Anıları 01:59

Laiklik Elden Gidiyeah Diyen Dayının Askerlik Anıları

Sokak röportajı sırasında insanların araya girmesi ile sinirlenerek Bak vallahi 155'i ararım. Seni öldürürüm. Biz burada kürtaj yapiye deyip tepkisini ortaya koyan Süleyman Amca bu sefer askerlik anıları ile karşımızda..

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle 2:21:25

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm özeti: Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karş..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..