#30 cesit

Tarhana Çorbası Tarifi 03:10

Tarhana Çorbası Tarifi

Bugün sizler için tarhana çorbası tarifini hazırladık. Yörelere göre çeşit çeşit farklı lezzetlerde yapılan bir çorbadır. Bizlerde sıkma tarhana ile hazırladığımız çorba tarifini ailecek çok severek tüketiyoruz. Sizlerin..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rengarenk Uçurtmalar Gökyüzünü Şenlendirdi 00:31

Rengarenk Uçurtmalar Gökyüzünü Şenlendirdi

Rengarenk uçurtmalar gökyüzünü şenlendirdi Tayvan’da uçurtma festivali… Hsinçu kenti, uluslararası uçurtma festivaline evsahipliği yaptı. Gökyüzü çeşit çeşit ve rengarenk uçurtmalarla şenlendi...

Maceracı _ Elazığ 1:06:47

Maceracı _ Elazığ

Anadolu’nun doğusundaki lezzetleri keşfe çıkan Maceracı, bu hafta Elazığ’dan çok özel görüntüler sunuyor. MACERACI Kuzulu Ziyafet Sofrasında! Maceracı bu hafta Elazığ’a konuk oluyor ve bölgenin birbirinden özel yemekle..

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı 02:05

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı

Çorum’da her gün sığırcık kuşlarının gün batımındaki ahenkli dansı doyumsuz bir görüntü oluşturuyor. Her akşam yüzlerce sığırcık kuşu gökyüzünde çeşit çeşit geometrik şekil çizerek adeta dans ediyorlar. Özellikle akşam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Ekmek Arası Waffle Yiyen Yurdum İnsanı 02:02

Ekmek Arası Waffle Yiyen Yurdum İnsanı

Çeşit çeşit ve renk renk malzeme ile atom bombası etkisi yapan, diyet düşmanı waffle ilk yapılışından bu yana bu şekilde yenmemiştir...

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:45

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu..

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi 02:56

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 çorba kasesi brokoli, 1 adet havuç, 4 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3-4 diş sarımsak, Pul biber, 1 çay bardağı su ***************************** Kış mevsiminde en sık kullandığım sebzelerden biridir brokoli..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Kardan adam çaldılar! 01:45

Kardan adam çaldılar!

HIRSIZLIK TARİHİNDE BİR İLKİN HABERİ GELECEK ŞİMDİ...ÜSTELİK KARLA DA YAKINDAN ALAKALI..SU SAATİ, MUSLUK, KAPI, PORTAKAL... SİZLERE ŞİMDİYE KADAR ÇEŞİT ÇEŞİT VE ÇOK ACAYİP HIRSIZLIK HABERİ VERDİK. AMA BUNU NE GÖRDÜK, NE ..

Kilonuza göre diyet yapın! 03:07

Kilonuza göre diyet yapın!

Bir çok diyeti, çeşit çeşit egzersizleri ve her türlü çareyi denediniz ama yine de kilo veremediniz mi?..

Popover Tarifi 03:17

Popover Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı un, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı tereyağ. ********************** Beklenen haftasonu geldi çattı sonunda. Çalışan insanların haftasonu konusunda en sevdikleri ş..

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi 02:52

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 500 gr kırmızı erik, 250 gr vişne, 2 su bardağı şeker, 1 kabuk tarçın, 4-5 adet karanfil, 1 silme çay kaşığı yenibahar, 1 silme çay kaşığı zencefil, Yaz mevsimindeki Ramazanların verdiği en büyük sıkıntı açl..

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

Öyle Bir Bitkisel Karışım Hazırladı ki... Gribe 48 Saat Süre Verdi 07:49

Öyle Bir Bitkisel Karışım Hazırladı ki... Gribe 48 Saat Süre Verdi

Türkiye Aktarlar ve Baharatçılar Federasyonu Genel Başkanı Halit Özdemir, kışın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların soluğu aktarlarda aldığını söyledi. Grip için özel karışım yapan Özdemir, bu karışımı kullanan griplile..

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi 03:41

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi

Mardin’de yerli ve yabancı turistler, 11’inci yüzyılda Ortadoğu’da üretilen ve Haçlılar tarafından Avrupa’ya götürülen Halep gar sabununa yoğun ilgi gösteriyor. Mardin’in Artuklu ilçesinde çarşıda bulunan sabuncu dükkanı..

Marsta Son Günler Film İzle 1:38:29

Marsta Son Günler Film İzle

Filmin Konusu Mars’a adım atan bir kaç kişiden oluşan astronot ekibi, bilinmeyen bir bakterinin deri altına nüfuz etmesi sonucunda birer birer hayatlarını kaybederler. Bakterinin aralarına girmesinin sebebi aslında, içle..

  • Film İzle tarafından
  • 7.354 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerikan Çocukları Çay İçmeyi Deniyor 06:55

Amerikan Çocukları Çay İçmeyi Deniyor

Amerikalı çocuklara dünyada içilen çay çeşitleri tattırılıyor ve bakalım nasıl tepkiler alınıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakallı Akbaba Kameralara Böyle Yakalandı 00:46

Sakallı Akbaba Kameralara Böyle Yakalandı

Türkiye'de yaşayan nadir türlerden biri olan Sakallı Akbaba , Artvin'de fotokapanla görüntülendi...

Kusursuz Eyeliner Nasıl Sürülür 20:18

Kusursuz Eyeliner Nasıl Sürülür

Tam 20 dakikada 4 çeşit eyeliner uygulaması yapıldı. Kullandığı Ürünler: Kullandığım ürünler M.A.C gel eyeliner blacktrack 263 fırça 210 fırça M.A.C liquid eyeliner M.A.C penultimate eyeliner The Balm Schwing likit eyeli..

Dünyanın En Garip 10 Bitki Türü 04:33

Dünyanın En Garip 10 Bitki Türü

Dünyada binbir çeşit bitki türü vardır .Şimdi sizler için arastırdıgım en garip bitki türlerini paylaşıyorum Abone Olmayı Unutmayın!!!!..

Buz Tutmuş Gölün İçinde Torpil Patlamak 03:08

Buz Tutmuş Gölün İçinde Torpil Patlamak

İki kafadar, envai çeşit patlatıcıyı buzları kırmak için ve eğlence olması için böyle patlattı. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hipnotize Eden Otobüs Sürüşü 04:49

Hipnotize Eden Otobüs Sürüşü

Sitemizdeki hipnotize eden envai çeşit videoya bir ekleme de ben yapayım dedim. Travego yolcu otobüsü ile otogara giden şofor abimizin hareketleri türk dizileri gibi hipnotize ediyor. Çok fazla izlenmesi rüyanızda metro ..

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Pasifik Savaşı  Film İzle 2:11:16

Pasifik Savaşı Film İzle

Pasifik Savaşı Pacific Rim Film İzle , Bir çeşit deniz yaratığı insanların olduğu yerlere göz dikince milyonlarca insanın öleceği büyük bir savaş başlar. O kadar dev bir canlıdırlar ki onlarla normal şartlarda savaşmak ..

  • Tv Series tarafından
  • 22.365 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Yapımı Patetes Cipsleri 02:55

Ev Yapımı Patetes Cipsleri

Mikrodalgada yapılan 4 çeşit patates cipsleri.Pratik bir şekilde sizde evde yapabilirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sorulan Soruya Komik Cevap Veren Adam 00:40

Sorulan Soruya Komik Cevap Veren Adam

Avrupalı birinin isminin sorulması üzerine Mehmet ve Gülben diye çeşit komik cevaplar ceren adam...

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce