#3d yazıcı

TRT Reklam Kuşağı (1990) 1 10:35

TRT Reklam Kuşağı (1990) 1

Vim Beko Turbo Fırın (Ayşenur Yazıcı) Wella New Wave Yeni Diş Macunu Alo Matik (Nilgün Kasapbaşoğlu) Ülker Metro Ziraat Bankası Helix Vernel Aymar Fab Matik İpana Anti Tartar Singer Cif Yudum Nivea Creme Loréal Aygaz Fır..

Selçuk Beyi Gülmekten Kırıp Geçiren Rizeli Suat 10:00

Selçuk Beyi Gülmekten Kırıp Geçiren Rizeli Suat

Kim Milyoner Olmak İster'den 30.000 TL ödül alarak ayrılan Rizeli Suat Yazıcı doğal kişiliği ile hem Sunucu Selçuk Bey'i hem de izleyenleri kahkahalara boğdu...

  • ANKA tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Okulunda Gizli Kasa 00:57

FETÖ Okulunda Gizli Kasa

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait olduğu gerekçesiyle kapatılan ve Şehit Alparslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine dönüştürülen okulun çatısında dolapların arasına gizlenmiş çelik kasa bulundu...

Efsane Terminatör T-800 Geri Döndü! 00:45

Efsane Terminatör T-800 Geri Döndü!

Terminatör filminin efsane robotu T-800 Rus yazılım mühendisi Aleksandr Osipoviç tarafından 3D yazıcı ile gerçek oldu. 6 yaşındayken izlediği Terminatör 2: Kıyamet günü filminin etkisinde kalan adam 10 yılını robotu geli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TRABZONSPOR 2 - 0 GALATASARAY 18.03.2017 00:40

TRABZONSPOR 2 - 0 GALATASARAY 18.03.2017

Medical Park Arena'da oynanan ve yüksek tempoda geçen mücadelede Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri, 23. dakikada N'Doye ve 48. dakikada Yusuf Yazıcı kaydetti. Öte yandan 65. dakikada Trabzonspor'da Uğur Demirok, ..

Biçilmiş Bir Kaftan İzle 02:12

Biçilmiş Bir Kaftan İzle

Yazarımız ve spor yorumcusu Serkan Akcan, Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı ile ilgili görüşlerini aktardı...

Daha Ucuz Maliyetli Güneş Enerjisi Panellerini 01:35

Daha Ucuz Maliyetli Güneş Enerjisi Panellerini

Avustralyalı bilim insanları pahalı olan güneş enerjisi panellerini daha düşük maliyetle yazıcıdan A3 boyutunda çıkış almayı başardı...

Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek 10:24

Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek

Ud: Şemsettin Taşbilek Klarnet: Bahattin Kahraman Kanun: Harun Yıldırım Keman: Hasan Hüseyin Karakaya Cümbüş: Yavuz Örnekçi Darbuka: Adıgüzel Yazıcı Tef: Mustafa Kalaycı Yoğurt Koydum Dolaba Yoğurt koydum dolaba eller..

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

Trabzonspor - Deportivo Alaves Maç Özeti 03:51

Trabzonspor - Deportivo Alaves Maç Özeti

Trabzonspor - Deportivo Alaves Hazırlık Maçı Trabzonspor'un 2 - 0 galibiyeti ile sonuçladı. İlk golü, Theo Bongonda. İkinci golü, Yusuf Yazıcı attı...

  • OFSAYT tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3D Yazıcıdan Çıkan Kalp 01:02

3D Yazıcıdan Çıkan Kalp

Son dönemde 3D yazıcıyla çok sayıda üretim yapılıyor. Zürih Teknik Üniversitesi (ETH) araştırmacıları ise silikondan yapay kalp üretmek için çalışıyor. İleride yazıcıdan çıkan organlar yaşam kurtarabilir...

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şekerleme Yapan Kıbrıslı Asker (Tokat İçerir) 01:16

Şekerleme Yapan Kıbrıslı Asker (Tokat İçerir)

Muhtemelen vatani görevini yazıcı olarak yapmakta olan Kıbrıslı asker kardeşimiz, ısıtıcıyı da kendine çevirmiş şekerleme yapmaktadır. Tam bu sırada yine muhtemelen üst devresi olan bir başka asker de kendisine doğru yak..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2'nci Tuzla İstihdam Fuarı Başladı 04:06

2'nci Tuzla İstihdam Fuarı Başladı

100 firmanın 2 bin açık iş pozisyonuna personel temin edeceği Tuzla 2. İstihdam Fuarı, Tuzla Marina’da başladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İşsizi iş sahibi yapıyor, işletmelerin çalışan açığını kapatıyoruz”..

MSI Infinite X Oyun Sistemi ve Optix MAG27CQ Monitör İncelemesi 16:50

MSI Infinite X Oyun Sistemi ve Optix MAG27CQ Monitör İncelemesi

MSI'ın tamamı en üst düzey bileşenlerden oluşan hazır oyuncu sistemi Infinite X'i İnceliyoruz. İşlemci: Core i7 8700K Anakart: Z370 yonga seti RAM: 16GB DDR4 2400 Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1080Ti Depolama: 2 TB HDD..

  • BETA tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırtına'dan Geri Adım! Burak Yılmaz Pahalı Geldi! 00:41

Fırtına'dan Geri Adım! Burak Yılmaz Pahalı Geldi!

Cumartesi günü ilk hazırlık mücadelesine çıkacak Trabzonspor'da transferde öncelik stoper ve orta saha mevkiilerinde... Hazırlıklarını Macaristan'da sürdüren Trabzonspor, ilk hazırlık maçında cumartesi günü Macaristan e..

  • OFSAYT tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu 01:48

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu

Trabzonspor'da Teleset Mobilya Akhisar mücadelesi öncesinde Ersun Yanal orta saha haricinde kadrosunu belirledi. Savunmanın önünde forma giyen Juraj Kucka, Ogenye Onazi ve Okay Yokuşlu'nun sakatlıkları nedeniyle forma g..

ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Altan Kardeşler Ve Nazlı Ilıcak'a Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Verildi 01:03

Altan Kardeşler Ve Nazlı Ilıcak'a Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Fethullah Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında yargılanan gazeteci Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak ile akademisyen Mehmet Altan'ın da aralarında olduğu altı sanığa anayasayı ihlâl suçundan ağırlaştırılmış müeb..

Sinan Özen - Sevgilim 04:13

Sinan Özen - Sevgilim

Söz: Yusupov Bekzod Azamatoglı Beste: Satimov Farrux İbragimovich Adaptör: Hakan yazıcı Aranje : Tamer Özkan Mastering :Candar Köker Klip Yönetmeni : Alişan Günay yıldırım Yapımcı : Sinan müzik Menajerlik :05327811016 -..

  • PengoTV tarafından
  • 10.343 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Lazerle Havai Fişek Patlatmak ! w Mendebur Lemur 25:14

Lazerle Havai Fişek Patlatmak ! w Mendebur Lemur

LAZERLE HAVAİ FİŞEK PATLATMAK ! /w Mendebur Lemur videosu yayında. Bugün Mendebur Lemur ile birlikte Eskişehir'de dünyanın en güçlü lazeri ile 1000 TL'lik havai fişek ve torpil patlattık. Dünyanın en güçlü taşınabilir el..

  • JET TV tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Murat Tekyıldız - Sen Yarım Ben Yarım 04:26

Murat Tekyıldız - Sen Yarım Ben Yarım

Söz & Müzik: Alp Civan Yörük Düzenleme: Güneş Ünal Mix Mastering: Ercan Yazıcı Yönetmen: Yusuf Akbak / Osman Işık..

Barış Aydın - Oyunlar 03:02

Barış Aydın - Oyunlar

Söz, Müzik: Barış Aydın Aranjör: Akmal Azimov Davul: Ercan Yazıcı Elektro Gitar: Cihan Tanrıverdi Klasik ve akustik Gitar: Selahattin Güzelel Mix, Mastering: Akmal Azimov Stüdyo, Kaytıt: Nymyapim Yönetmen: Burak Baki..

Tuzla'da yürek ısıtan görüntü 01:01

Tuzla'da yürek ısıtan görüntü

Tuzla’da yolu kapatarak yaşlı bir çiftin kaşıya geçmesini sağlayan minibüs şoförünün bu hareketi takdir toplarken, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri sosyal medya hesabından ..

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elazığ'da, badem hasadı başladı 06:26

Elazığ'da, badem hasadı başladı

Elazığ’da, Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan'ın katılımıyla badem hasadı başladı. Elazığ'ın önemli tarımsal ürünleri arasında yer alan badem hasadı başladı. Ağın ilçesindeki bahçelerde yetişen bademin hasadı, Tarım ..

Evlerinin yıkılışını gözyaşlarıyla izlediler! tv100 ekibi depremzedelerle konuştu! 01:45

Evlerinin yıkılışını gözyaşlarıyla izlediler! tv100 ekibi depremzedele

Depremden sağ salim kurtulanlar ağır hasar alan evlerinin yıkımını izledi. Birçoğu gözyaşlarını tutamadı. tv100 muhabiri Mehmet Pişkin'in haberini, kameraman Samet Yazıcı görüntüledi...

gökçe aksiyondayım 01:34

gökçe aksiyondayım

yazıcı kablosu..

Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..