#Abd helikopterine

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

İfadedeki ABD Konslos  Çalışanın Aliesi Gözaltında 03:38

İfadedeki ABD Konslos Çalışanın Aliesi Gözaltında

Son dakika haberi geldi... Bir ABD Konsolosluğu çalışanı hakkında daha gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen konsolosluk çalışanının eşi ve oğlu sorguya alındı. Bir ABD Konsolosluk çalışanı hakkında daha gözaltı..

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili  ABD'nin Ta Kendisidir 01:32

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili ABD'nin Ta Kendisidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin olarak Biz sorun başlatmadık, sorunun faili ABD'nin ta kendisidir dedi. Erdoğan, ABD Büyükelçisi John Bass'i de ABD'nin bir temsilcisi olarak gör..

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü 01:41

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü

ABD Dışişleri Bakanlığından bir heyet, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PYD'nin yöneticileriyle bir araya geldi. Max Martin başkanlığındaki ABD Dışişleri Bakanlığı heyeti dün PYD'nin eşbaşkan yardımcısı Aldar Halil, K..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor 02:23

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor ABD'nin başkenti Washington'da açılan Kur’an-ı Kerim Sanatı: Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nin Hazineleri sergisinde, her biri yüzlerce yıllık 47 el yazması Ku..

ABD Türk F-35'lerine El Koydu 01:30

ABD Türk F-35'lerine El Koydu

ABD Türkiye’ye ait 8 adet F-35 savaş uçağını ABD Hava Kuvvetleri’ne devretti. ABD senatosu geçtiğimiz günlerde ABD Hava Kuvvetleri’ne, Türkiye için üretilen sekiz adet F-35a uçağını modifiye etme yetkisi vermişti...

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor 03:59

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor

23 Yıldır Tırnak Uzatan Kadın Rekor Kırmayı Hedefliyor ABD'li kadın 23 yıldır uzattığı devasa boyuttaki tırnaklarıyla dünya rekoru kırmayı hedefliyor. ABD'nin Houston şehrinde yaşayan Yani Williams adındaki kadın, tır..

  • Haberler tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz 00:34

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz

ABD, İran’ın balistik füze denemesi yaptığını ileri sürerek BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'nin yeni atadığı BM Daimi Temsilcisi Haley de Savaş başlığı taşıyan balistik füze testi yapmamaları gerekti..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor 02:57

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD Hava Kuvvetleri'nin IŞİD militanlarını Suriye ordusu ve müttefiklerinden koruduğunu söyledi. Nasrallah, ABD'nin Suriye ordusu ve müttefiklerinin ilerleyişini engelleyerek IŞ..

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu 02:49

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu

ABD'nin dün gece Türkiye'ye vizeleri durdurmasının, ikinci bir konsolosluk çalışanı hakkında FETÖ gerekçesiyle tutuklama kararı alınmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin To..

ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Erdoğan Konya'dan, Abd ve 63 Ülkeye Çaktı 14 Ekim 2016 05:24

Erdoğan Konya'dan, Abd ve 63 Ülkeye Çaktı 14 Ekim 2016

Erdoğan Konya'dan, Abd ve 63 Ülkeye Çaktı 14 Ekim 2016..

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü 01:03

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü ABD'nin California eyaletine bağlı Palm Springs kentinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu 2 polis öldü, 1 polis de yaralandı...

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti 01:50

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti A AA Musul Operasyonu’nun sürdüğü sırada DEAŞ tarafından bugün servis edilen görüntülerde Musul içinde devriye gezen DEAŞ militanları yer alıyor. DEAŞ'lı komutan ise ABD’yi..

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor 07:32

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor Atlantic Council Ortadoğu uzmanı Nabeel Khoury dördüncü gününe giren Musul operasyonunu NTV Dış Haberler Koordinatörü Ahmet Yeşiltepe'ye değerlendirdi. Musul operasyonu ve ..

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi 01:09

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi ABD'nin başkenti Washington'da açılan Kur’an-ı Kerim Sanatı: Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nin Hazineleri sergisi, ziyaretçi akınına uğradı...

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı 00:28

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı

Abd'den Pkk_Pyd'ye Havadan Silah Yardımı ABD'nin, PKK/PYD'ye silah yardımı yaptığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı...

Son Dakika: Abd Seçimlerinde Şok Hile İddiası 00:18

Son Dakika: Abd Seçimlerinde Şok Hile İddiası

Abd Seçimlerinde Şok Hile İddiası Seçimin kaderini tayin edecek kritik eyaletlerden olan Pensilvanya'daki oy kullanma makinelerinin Trump'a verilen oyları Clinton'a çevirdiğini gösteren video hile iddialarını güçlendir..

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama 05:04

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama

Trump Fetö'ye Ne Yapacak- Abd'den İlk Açıklama ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, Donald Trump'ın seçim zaferinin Sürpriz bir sonuç olduğunu söyledi...

ABD'de Medya'nın  Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal 07:39

ABD'de Medya'nın Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal "Pizzagate" Skand

ABD'de Medya'nın Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal Pizzagate Skandalı. ABD'de ana akım medyanın görmemek için adeta karartma yaptığı derin bir skandal gündemde. Skandalın ardında öyle isimler varki insanı dehşete dü..

Şehit Sayısının Artmasında Abd Büyük Rol Oynadı 01:25

Şehit Sayısının Artmasında Abd Büyük Rol Oynadı

Fırat Kalkanı operasyonu değerlendirildi. ABD'nin Türkiye'ye kazık attığını ifade eden Gazeteci-Yazar Murat Kelkitlioğlu, ABD'nin Rakka opeasyonunu ertelediğini resmi olarak duyurmadığı için DEAŞ ve PYD'yi boşa çıktı v..

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada 03:05

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada

Amerika Birleşik Devletleri'nden yine kafa karıştıran açıklamalar gelmeye devam ediyor. ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, terör örgütü PYD'ye silah yardımı yaptıklarını kabul ederken, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Ton..

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde 00:53

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde

TSK'nın Suriye'nin Karaçok bölgesine düzenlediği hava harekatında öldürülen YPG'li teröristler için düzenlenen cenazeye, ABD askerleri de katıldı. ABD bayrağı çekili zırhlı araçlar, teröristlerle birlikte görüntülendi. B..

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı 01:46

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı

ABD Elçiliğinin Personelinin Çoğunu Küba'dan Ayrılma Kararını Aldı. Dışişleri Bakanlığı, elçilik personeline ve aile üyelerine yönelik ciddi tıbbi sorunlar oluşmasından sonrasında Havana'daki ABD elçiliğindeki personel..

  • PengoTV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merdan Yanardağ: ABD  Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi? 02:14

Merdan Yanardağ: ABD Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi?

ABD’nin Türkiye vatandaşlarına geniş kapsamlı vize ambargosu uygulaması gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci Merdan Yanardağ ABC Gazetesi'ndeki ABD Erdoğan'ın üstünü çizdi mi? başlıklı yazısında AKP’yi iktidara getir..