#Acun ilıcalıdan kar açıklaması

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu 03:24

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu

Erzurum’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı kartpostallık görüntüler ortaya çıkarttı. Bazı vatandaşlar ise kar yağışını yakından izlemek için yağışın etkili olduğu alanlara gitti. Erzurum'un Palandöken Dağı'nda..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

İlkay Karakılıç - Kar 03:20

İlkay Karakılıç - Kar

Kar şarkı sözleri ile Seni yakalayamamak akla zarar ,keserim yollarını Göremedim , çözemedim dillerini , öpemedim ellerini Üşüdüm üşüdüm çok üşüdüm , sar bana kollarını Soramam soramam hiç soramam , soramam hallerini ..

Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı 03:43

Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı

Suudi Arabistan’da 20 derece civarında seyreden hava sıcaklıkları aniden eksi 3’e kadar düşmesiyle çöle kar yağdı. Suudi Arabistan’da çöle Kasım ayında kar yağdı. Ülkenin kuzeybatı ve orta kesimlerinde 20 derece civarın..

İstanbul'da Kar Yağışı Başladı 00:59

İstanbul'da Kar Yağışı Başladı

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Anadolu yakasının yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Özellikle Pendik ve Kartal çevresinde hafif kar yağışının başladığı görüldü. Kar yağışının ilerleyen saatlerde ..

Kar Yağışı Taksim Meydanı’nı Beyaza Bürüdü 03:33

Kar Yağışı Taksim Meydanı’nı Beyaza Bürüdü

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul genelinde başlayan kar yağışı Taksim Meydanı’nda etkisini arttırdı. Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul genelinde akşam saatlerinde kar etkisini göstermeye başladı...

Felix a.k.a Kar feat. Key F - Kanı Bozuk 02:52

Felix a.k.a Kar feat. Key F - Kanı Bozuk

Söz & Müzik: Felix a.k.a Kar (Burak Kar) ft. Key F (Kaan Faydacı) Düzenleme: Felix a.k.a Kar (Burak Kar) Yönetmen: Favor1n (Onur Balkan)..

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler 02:26

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler

Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Kestel'de oluşan kartpostallık görüntüler, görenleri hayran bıraktı. Bursa'da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı, kentin tamamında etk..

Nisan Ayında Kar Yağdı 01:32

Nisan Ayında Kar Yağdı

Nisan ayına girilmesiyle birlikte herkesin bahar gelmesini beklediği bir zamanda Ordu'nun yüksek kesimlerine kar yağdı. Ordu'da yüksek kesimlerine öğleden sonra kar yağışı yaşandı. Kar yağışıyla birlikte Gürgentepe Bele..

İstanbul'a kar ne zaman geliyor 02:16

İstanbul'a kar ne zaman geliyor

Tüm yurt için fırtına uyarısı, bazı bölgelerde de sel alarmı var. İstanbul'da ise yeniden #kar yağışı bekleniyor. NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, Edirne, Çanakkale, Ayvalık, Dikili, İzmir, Muğla ve Bodrum’da gece..

Kar Gören Suudi Arabistanlı 00:59

Kar Gören Suudi Arabistanlı

29 Kasım 2016 kar yağışı ile nadiren kar görenler yol kenarlarında durup manzarayı seyretmiş bazıları ise kaymış ))..

  • Cowboy tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kar Sevincini Haykıran Vatandaş 00:26

Kar Sevincini Haykıran Vatandaş

Edirne’de kar yağışını gören bir vatandaş, sokakta kareoke mikrofonuyla bağıra bağıra kar sevinci yaşadı. Kentte yılın ilk yoğun kar yağışı etkili olmaya başladı...

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Konya’da Kar Yağışı Etkili Oluyor 02:56

Konya’da Kar Yağışı Etkili Oluyor

Konya’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Mart ayında şehir merkezinde etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı Mart ayında şehir merkezini beyaza bürümeye başladı. Vatandaşların bazıl..

Sahte Kar Ve Kardan Adam Nasıl Yapılır 04:20

Sahte Kar Ve Kardan Adam Nasıl Yapılır

Çocuğunuza eğlence kaynağı olacak sahte kar yapımını ve kardan adamın nasıl yapıldığını öğreneceğiz...

  • PengoTV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahra Çölü’ne 37 Yıl Sonra Yağan Kar 03:20

Sahra Çölü’ne 37 Yıl Sonra Yağan Kar

Dünyanın en sıcak ve kurak bölgelerinden biri olan Sahra Çölü’nde yıllık ortalama sıcaklık 30 derece olarak biliniyor. Ancak bu sene inanılmaz bir olay gerçekleşti ve Cezayir sınırları içerisindeki çöl bölgesinde kar yağ..

  • PengoTV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklara Kamyonla Kar Getiren Belediye Başkanı 01:22

Çocuklara Kamyonla Kar Getiren Belediye Başkanı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir ilkokulun bahçesine kar yağmıyor diye üzülen çocuklar için Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun emriyle, belediye ekipleri tarafından kentin yüksek kesimlerinden kar getirildi. Bravo başkan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kar Yağışını Zeybek Oynayarak Kutlayan İzmirliler 00:24

Kar Yağışını Zeybek Oynayarak Kutlayan İzmirliler

Kar Yağışını Zeybek Oynayarak Kutlayan İzmirliler Kar yağışını Zeybek oynayarak kutlayan İzmirliler'in sevinçleri görmeye değer.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü 01:35

Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü

Türkiye’nin en yüksek dağlarından olan 3932 rakımlı Kaçkar Dağı’na kar yağdı. Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı ile Kaçkar Dağı beyaza büründü.Gelen yerli ve yabancı turistler gördükleri manzara ile şok olurken, K..

Seydişehir - Antalya Karayolunda Trafiğe Kar Engeli 03:11

Seydişehir - Antalya Karayolunda Trafiğe Kar Engeli

İç Anadolu’yu Akdeniz'e en kısa yoldan bağlayan Seydişehir-Antalya karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle sürücülere zor anlar yaşatıyor. Karayolunda çekici türü araçlar ile zincirsiz ve kar tipi lastiği bulunmayan araçları..

Kar Gören İzmirliler 02:12

Kar Gören İzmirliler

Bu tatlı köpekler kar gördüklerinde yerlerinde durmuyorlar. Hayvanların bu hallerini görünce aklıma kar görünce sokaklara dökülen İzmir'in insanları geliyor. İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canlı Yayında Kar Duası Yapıldı 02:38

Canlı Yayında Kar Duası Yapıldı

Sivas'ta, beklenen kar yağışının görülmemesi nedeni ile Sivas'ta yayın yapan yerel televizyonunun gece haber bülteninde kar duası yapıldı..

  • JET TV tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Suudi Arabistan'a Kar Yağdı 01:33

Suudi Arabistan'a Kar Yağdı

Suudi Arabistan'ın Hamis Muşayt kentine kar yağdı, görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Suudi Arabistan'ın Asir Bölgesi'nde bulunan Hamis Muşayt kentinde bugün başlayan sağanak yağış daha sonrasında kara dönüştü. Çöl i..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kar Botu Giyen K-9 Köpeğinin Yürüme Mücadelesi 00:58

Kar Botu Giyen K-9 Köpeğinin Yürüme Mücadelesi

ABD'nin Güney Dakota eyaletine bağlı Rapid şehrinde görevli polisler soğuk hava şartlarından dolayı soğuk iklim elbiselerinin kullanılması için emir almış. Polis departmanında görev yapan Jary adlı K-9 köpeğine yeni kar ..

  • JET TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı 04:53

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimin gözü vardı, kimin gözü vardı Aşkımda kimin gözü vardı Mutluydum huzurluydum Nasıl kıydın anlat bana Bir an mıydı bu dünyada Kimim vardı senden..

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti 00:52

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti

Çarşamba akşamından beri kar yağışının aralıklarla devam ettiği Uludağ’da kar kalınlığı yarım metreye ulaştı. Otellerin büyük kısmı hafta başında misafirlerini ağırlamaya başladı. İstanbul’a da karın düşmesinin ardından ..

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi- 04:18

İstanbul'da kar yağışı sürecek mi-

Uzun zamandır kar yağışının beklendiği İstanbul bu sabah güne karla uyandı. Peki İstanbul'daki kar yağışı sürecek mi? CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli yarın akşamdan itibaren İstanbul'da daha yoğun kar yağış..

TEM Otoyolu kar nedeniyle trafiğe kapandı, D-100'de Kilometrelerce Araç Kuyruğu Oluştu 02:22

TEM Otoyolu kar nedeniyle trafiğe kapandı, D-100'de Kilometrelerce Ara

Düzce’de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Gölyaka ilçesi TEM Otoyolu İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Düzce’de etkili olan kar yağışı, kent genelinde trafiği olumsuz etkiledi. Bununla birlikte Gölyaka TEM Otoyo..

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor 01:23

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor

YALOVA’DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR Yalova'da dün gece saatlerinde başlayan kar, kent genelinde etkisinin arttırdı. Karayolları ekipleri Yalova-Bursa kara yolu Süpürgelik mevkisinde çalışma yürütüyor. Yolda tuzlama ve yo..

Kar sevinci yarım kaldı! 01:21

Kar sevinci yarım kaldı!

KİMİNİN AYAKLARINI DONDURAN KAR, KİMİ İÇİN İÇİNSE EĞLENCE DEMEK... TATİL İÇİN GİTTİĞİ AFYON'DA, KAR GÖRÜNCE ŞORTLA DIŞARI ÇIKIP KAR BANYOSU YAPMAK İSTEDİ... AMA İŞİ ŞOVA DÖKÜNCE SEVİNCİ KISA SÜRDÜ. SHOW HABER WHATSAPP İH..

Domaniç'te Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor 01:14

Domaniç'te Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı, Kocayayla geçidinde trafiği olumsuz etkiledi. Domaniç’te etkili olan kar yağışı yolu beyaza bürüdü. Domaniç-İnegöl karayolu Kocayayla geçidinde ulaş..