#Afyonkarahisar

Cinnet getirdi karısını ve oğlunu öldürdü! 01:17

Cinnet getirdi karısını ve oğlunu öldürdü!

Afyonkarahisar'da sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle eşini ve oğlunu katleden adam, cinayetlerden sonra kendini asarak intihar etti...

Başbakan Cuma Namazını Bahçede Kıldı 00:37

Başbakan Cuma Namazını Bahçede Kıldı

Başbakan Cuma Namazını Bahçede Kıldı Başbakan Binali Yıldırım partisinin Afyonkarahisar’da gerçekleştireceği ’25. İstişare ve Değerlendirme’ toplantısına katılmak üzere kente geldi. Başbakan Yıldırım, cami kalabalık ol..

Başbakan Yıldırım, Esnafı Ziyaret Etti Ve Vatandaşlarla Sohbet Etti 02:38

Başbakan Yıldırım, Esnafı Ziyaret Etti Ve Vatandaşlarla Sohbet Etti

Başbakan Yıldırım, Esnafı Ziyaret Etti Ve Vatandaşlarla Sohbet Etti AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılmak için Afyonkarahisar'a gelen Başbakan Binali Yıldırım, esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarl..

Ankara’da Yeni Anayasa Konusunda Kritik Bir Haftaya Giriliyor 01:21

Ankara’da Yeni Anayasa Konusunda Kritik Bir Haftaya Giriliyor

Ankara’da yeni anayasa konusunda kritik bir haftaya giriliyor. AK Parti ile MHP’nin bu konuda üçüncü ve son kez bir araya gelmesi bekleniyor. AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve Afyonkarahisar Milletvekili MHP’li ..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız 03:17

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahisar'da katıldığı ortak televizyon yayınında HDP'nin terör örgütüyle yan yana durduğunu dile getirdi. Kandil'de yan yana fotoğraf çek..

Nurgül Yeşilçay Kimdir? 02:33

Nurgül Yeşilçay Kimdir?

Nurgül Yeşilçay, Türk oyuncu. Sanatçı özellikle 2000'lerde rol aldığı rollerle tanınmaktadır. Doğum: 26 Mart 1976 (41 yaşında), Afyonkarahisar Boy: 1,65 m Eşi: Cem Özer (e. 2004–2010) Çocukları: Osman Nejat Özer Kardeşl..

Az Gittik Uz Gittik 34.Bölüm İzle 29:30

Az Gittik Uz Gittik 34.Bölüm İzle

Programın 34. bölümünde; Afyonkarahisar, çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Karnından Çıkana Doktorlar Bile İnanamadı: Lastik Büyüklüğünde Tıkanmış Bağırsak 02:32

Karnından Çıkana Doktorlar Bile İnanamadı: Lastik Büyüklüğünde Tıkanmı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesine karın ağrısı şikayeti ile giden yaşlı bir kadına yapılan ameliyatta karnından neredeyse otomobil lastiği büyüklüğünde tıkanmış bağırsak çıkarıldı.67 yaşındaki Hatice Kurt isimli kadın 5 ..

“Despacito”ya Karşı Kaşıkla Meydan Okuyan Afyonlular 02:26

“Despacito”ya Karşı Kaşıkla Meydan Okuyan Afyonlular

Sosyal medyada 6,5 milyon kişi ile izlenme rekoru kıran “Despacito” şarkısı eşliğinde Filipinli küçük kızın yaptığı dansa, Afyonkarahisar'da yaşayan 6 ve 8 yaşlarındaki iki kız kardeşin kaşıkla oynadıkları kırık hava ile..

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 00:46

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi Afyonkarahisar'da yürütülen Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında avukatlar ile öğretmenlerinde bulunduğu 19 kişi a..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

 Türkiyenin En Tehlikeli 20 Mahallesi 2017 06:28

Türkiyenin En Tehlikeli 20 Mahallesi 2017

Türkiyenin En Tehlikeli Mahallesi ve Semtleri 20- Gaziantep - Vatan Mahallesi 19- Eskişehir - Kuyubaşı 18- Antalya - Zeyinköy 17- Trabzon - Faroz Mahallesi 16- Konya - Doğanlar Mahallesi 15- Afyonkarahisar - Çavuşbaş 14..

  • ANKA tarafından
  • 2.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı 03:28

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı

İzmir merkezli 19 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütte hususi olarak anılan 23 kişi gözaltına alındı.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgüt..

Erdoğan'dan İdlib Harekatı Açıklaması 00:57

Erdoğan'dan İdlib Harekatı Açıklaması

AK Parti'nin Afyonkarahisar'daki kampında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib harekatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

Cesedi Tavandan Dükkana Dökülen Kurtlar Buldurdu 02:55

Cesedi Tavandan Dükkana Dökülen Kurtlar Buldurdu

Afyonkarahisar’da uzun zaman önce ölen bir adamın cesedi evinin altındaki iş yerine tavandan kurtlar dökülünce, dükkan sahibinin durumdan şüphelenmesi ile ortaya çıktı...

Engelli Yol Arkadaşlarına Bisiklet Deneyimi Yaşattılar 02:18

Engelli Yol Arkadaşlarına Bisiklet Deneyimi Yaşattılar

Engelsiz Pedal Derneği üyeleri, İstanbul'dan Afyonkarahisar'a getirdiği iki tandem bisikletle görme engelli kardeşler Muhammed Mustafa ile Recep Başyiğit'e Frig Vadisi'nde unutulmaz bir heyecan yaşattı...

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Minikler Temiz Çevre İçin Klip Hazırladı 01:19

Minikler Temiz Çevre İçin Klip Hazırladı

Afyonkarahisar Nasreddin Hoca Anaokulunun minik öğrencileri, Değerler Hareketi projesi kapsamında temiz bir çevre için Yere Tükürme Dünyamı Kirletme isimli klip hazırladı...

  • JET TV tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

Valinin Aracındaki Türk Bayrağını Öpen Çocuklar 01:26

Valinin Aracındaki Türk Bayrağını Öpen Çocuklar

Afyonkarahisar'da ilkokul öğrencileri, okula gelen valinin makam aracındaki Türk bayrağını öptü. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlardan haberdar olan Vali Mustafa Tutulmaz, 1’i Suriyeli 3 öğrenciyi makamında ağırlayıp ö..

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tek Haneli Köyün Son Sakinleri 01:29

Tek Haneli Köyün Son Sakinleri

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinin, kışın 3 yazın ise 15 kişinin yaşadığı Avdan köyünde 29 yıldır muhtarlık yapan Bekir Tepekaya, 2019 seçimlerinde eşiyle yarışacak...

FETÖ'nün Sözde İlçe İmamının Evinde Seçmen Kütükleri Bulundu 00:36

FETÖ'nün Sözde İlçe İmamının Evinde Seçmen Kütükleri Bulundu

Afyonkarahisar'da FETÖ/PDY'nin hücre evleri ne yönelik operasyonda gözaltına alınan ilçe imamının bilgisayar ve flaş belleğinde, 49 milyon vatandaşa ait 2009 yılı seçmen kayıtlarını içeren kimlik ve adres bilgilerinin o..

Yavru Kedileri Tavuk Sahiplendi 00:54

Yavru Kedileri Tavuk Sahiplendi

Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinde bir tavuk, kedi yavrularını sahiplendi. Tavuğun sahibi sosyal medyada paylaştığı bu görüntüyle şaşkınlığını dile getirdi...

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trafik kuralları can güvenliği içindir... 00:30

Trafik kuralları can güvenliği içindir...

Afyonkarahisar'da bariyerleri kırarak hemzemin geçitte geçmeye çalışan bir kamyonetin son görüntüsünü izliyoruz.. Trafik kuralları can güvenliği içindir.....

74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor 02:51

74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor

ANADOLU'DAN IŞIK SAÇAN, UMUT DOLU BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... AFYONKARAHİSAR'IN HER İLÇESİNDE KADIN KÜLTÜR EVİ AÇILIYOR. İŞTE 74 YAŞINDA OKUMA-YAZMA ÖĞRENEN ŞERİFE NİNE’DEN TÜM GENÇ KADINLARA...BAKIN NASIL İLHAM KAYNAĞ..

  • GÜL tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan 7 akbaba zehirlenerek öldürüldü 02:16

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan 7 akbaba zehirlenerek öl

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan ve koruma altında tutulan kara akbaba türüne ait 4'ü dişi 7 akbaba, Afyonkarahisar'da ölü bulundu. Kuşların, yırtıcıları telef etmek için çevreye bırakıldığı düşünülen zehirl..

Otomobil kamyona arkadan çarptı- 1 ölü, 2 yaralı 01:01

Otomobil kamyona arkadan çarptı- 1 ölü, 2 yaralı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyona arkadan çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı...

ÇUVALIN İÇİNDEN ÇIKANLAR HERKESİ ŞAŞIRTTI 01:02

ÇUVALIN İÇİNDEN ÇIKANLAR HERKESİ ŞAŞIRTTI

KAÇAK YOLLARLA TOPLANAN KİLOLARCA SALYANGOZ ELE GEÇİRİLDİ..

Hafriyat döküp yolu kapattı 01:24

Hafriyat döküp yolu kapattı

''YOL BENİM'' DEDİ... HAFRİYATLA KAPATTI. AFYONKARAHİSAR'DA BELEDİYEYLE ARASINDAKİ İMAR SORUNUNU KENDİ YÖNTEMİYLE ÇÖZEN MEVLÜT TAYİŞ BAKIN NELER ANLATTI?..