#Akıncı

Kilis’te Dünyada Benzeri Olmayan Fıstık Üretildi 05:55

Kilis’te Dünyada Benzeri Olmayan Fıstık Üretildi

Kilisli Fıstık üreticisi Mümtaz Akıncı, fıstık üretimi alanında yaptığı çalışmalar ile dünyada eşi benzeri olmayan “Akıncı” fıstığını üreterek tescilini yaptırdıKilis’te uzun süreden beri fıstık üretimi yapan kendine özg..

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi 02:02

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi

15 Temmuz'daki darbe girişiminde Ankara'da şehit olan Suat Akıncı'nın annesi Müfide Akıncı, Bu olaylar olmasaydı şimdi evli olacaktı, nasip olmadı. dedi. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Kızılay yakınlarında..

Kıbrıs müzakeleri 9 Ocak'ta yeniden başlıyor 01:06

Kıbrıs müzakeleri 9 Ocak'ta yeniden başlıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Brüksel'de Avrupalı yetkililer ile görüştü. Son günlerde Kıbrıs müzakereleri konusunda diplomasi trafiği hız kazandı. 9 Ocak'ta İsviçre'de ikili görüşmeler yenid..

Teröristbaşı O Evi Neden Yaptırdı 01:08

Teröristbaşı O Evi Neden Yaptırdı

Akıncı iddianamesinde teröristbaşı Fetullah Gülen'in Akıncı Üssü'nde kendisine bir ev inşa ettirdiğine yönelik belgeler yer almıştı. Savcılık böyle bir evin ne için kullanılacağına yönelik soruşturmasını derinleştirdi ve..

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı 01:19

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için Birleşmiş Milletler (BM) gözetiminde sürdürülen müzakereler İsviçre'nin Mont Pelerin kasabasında başladı. Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için B..

Malkoçoğlu ve Cem Sultan  Cüneyt Arkın Film İzle 1:16:55

Malkoçoğlu ve Cem Sultan Cüneyt Arkın Film İzle

Malkoçoğlu ve Cem Sultan - 1970 Beyazıt tahta otururken kendisine karşı koyan kardeşi Cem Sultan yenik düşüp kaçmak zorunda kalmıştır. Beyazıt’ten emir alan Malkoçoğlu Cem’in peşine düşmüştür. Kaçmakta olan Cem bir çoban..

  • PengoTV tarafından
  • 4.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı 07:35

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yılla..

  • BETA tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..

Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun 04:39

Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski Akıncı 4. Ana Jet Üs 141. Filo Pilot Kurmay Yüzbaşı Ahmet Tosun'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözle..

Darbe Üssünde O Gece - Müslim Macit 03:40

Darbe Üssünde O Gece - Müslim Macit

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, Akıncı 4. Ana Jet Üssü Komutanlığında görevli Pilot Kurmay Üsteğnen Müslim Macit'in eylemleri ayrıntılarıyla göz..

Zerrin Özer'i Korku Sardı - Son Yaptığı Şaşırttı 24:55

Zerrin Özer'i Korku Sardı - Son Yaptığı Şaşırttı

Zerrin Özer geçtiğimiz hafta evlendiği ve 36 saat sonra boşanma kararı aldığı eşi Murat Akıncı hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Zerrin Özer nikah töreninin ardından çıkan haberlerle Murat Akıncı'nın dolandırıcı oldu..

  • BETA tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kullandığı tırı gelin arabası yaptı 01:38

Kullandığı tırı gelin arabası yaptı

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde Ahmet Akıncı, şoförlüğünü yaptığı tırı düğününde süsleyerek gelin arabası yaptı. Akıncı, tırı gelin arabası yapmanın çocukluk hayali olduğunu söyledi...

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 04:18

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. A Haber’de yayınlanan Söz Teması programına konuk olan Akş..

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 01:05

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yanında bulunan isimlerden biride Tuğgeneral Hakan Evrim'di. A Haber’de yayınlanan Arka Plan programına k..

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş 01:22

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş

Adil Öksüz Darbeyi Tarif Etmiş Darbe girişimini Akıncı Üssü'nden yöneten ve yakalandıktan sonra serbest bırakılan FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz, 2015 Eylül ayında yazdığı makalede askerlere yapacakları darbeyi ta..

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı 01:26

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde yakalandıktan sonra salıverilen FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri İmamı' Adil Öksüz'ün teröristbaşı Gülen'in yanında çekilmiş görüntü..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Depremler ABD'nin işi mi (Ne Var Ne Yok - 24 Şubat 2017) 04:45

Depremler ABD'nin işi mi (Ne Var Ne Yok - 24 Şubat 2017)

Beyaz Tv ' de yayınlanan Türker Akıncı ' nın sunduğu “Ne var ne yok” programında Haarp teknolojisiyle deprem üretilebilir mi konusu tartışıldı. Araştırmacı yazar Ali Selman Demirbağ 1999 Gölcük depremin arkasında ABD ' n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dili Boğazına Kaçan Futbolcuyu Rakip Takım Masörü Kurtardı 02:41

Dili Boğazına Kaçan Futbolcuyu Rakip Takım Masörü Kurtardı

Kozan Belediyespor'un futbolcusu Özgür Akıncı, Karacabey Birlikspor maçında bir anda yere yığıldı. Hemen müdahale eden rakip takım masörü Mahmut Serçel, boğaza kaçan dili çıkararak genç futbolcunun hayatını kurtardı...

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu izle 23:46

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu izle

Belgeselde; İzmir'in Yunan işgaline uğraması ve bu işgalden Türk ordusunun zaferle kurtulması konu edilmektedir. Konu ile ilgili Ahmet Nazmi Akdeniz, Süleyman Gülerada, Meliha Akıncı ve Sadi İplikçi'nin röportajlarına ye..

Darbe Üssünde O Gece: Ömer Faruk Harmancık 03:04

Darbe Üssünde O Gece: Ömer Faruk Harmancık

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, Eski Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğamiral Ömer Faruk Harmancık’ın FETÖ’cü darbe girişimindeki rolü gözler önün..

Mutsuz Evliliğin Sebebi Alınganlık 07:52

Mutsuz Evliliğin Sebebi Alınganlık

Bir tv programında mutsuz evliliğin sebebini anlatan Dr.Zafer Akıncı, mutlu olmak üzerine bilgiye dayalı düşüncelerini izleyenlerle paylaşıyor...

  • ANKA tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Gecesi Ankara’ya Çıkan Tankların Görüntüleri Ortaya Çıktı 04:44

15 Temmuz Gecesi Ankara’ya Çıkan Tankların Görüntüleri Ortaya Çıktı

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında Mamak’taki Eşref Akıncı Kışlasından çıkıp Ankara’nın çeşitli yerlerine dağılan tankların görüntüleri ortaya çıktı....

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk 03:18

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Kubilay Selçuk'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözler ö..