#Aldık!

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı 01:28

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı

Sağ partilerin güçlenerek çıktığı Avusturya genel seçimlerinde, Yeşiller sandık çıkışı anketlerine göre yaklaşık yüzde 4 oranında oy alarak tarihinde ilk kez parlamento dışında kaldı. Avusturya’da genel seçimler Sebas..

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor 00:57

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıkladılar. Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eş..

  • BETA tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Cinli Hatun Vakasında Bir Gece Geçirdik 36:35

Paranormal Olaylar Cinli Hatun Vakasında Bir Gece Geçirdik

Yaklaşık 1 yıl önce gitmiş olduğumuz Dul Hatun Vakası isimli yere tekrar gittik. Yakın tarihte bizim videomuzu izleyen evli bir çifte adres vermiştik ve oraya gittiklerinde ilginç olaylar yaşadıklarını bize söylediler ve..

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti 04:19

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti Dinle Bir rüzgar esti içinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne biçim bir fırtına Kendi kendime düşündüm oturdum da Kime ne yaptım anlattımsa Sordum öteki bana N..

Elazığ'da, badem hasadı başladı 06:26

Elazığ'da, badem hasadı başladı

Elazığ’da, Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan'ın katılımıyla badem hasadı başladı. Elazığ'ın önemli tarımsal ürünleri arasında yer alan badem hasadı başladı. Ağın ilçesindeki bahçelerde yetişen bademin hasadı, Tarım ..

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı 08:13

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı

İstanbul'da etkili olması beklenen dolu yağışı nedeniyle otomobillerini korumak isteyen vatandaşların kamuoyunda patpat olarak bilinen balonlu naylonlara yönelmesi fiyatları arttırdı. Otomotiv şirketi sahibi Özkan Bene..

Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu 05:37

Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu

Kırıkkale’de ilkokul öğrencileri 'Hababam Sınıfı' filminde olduğu gibi derslerini okul bahçesinde kurulan sıralarda yapıyor. Türk sinemasının başyapıtlarından Hababam Sınıfı'nın unutulmaz sahnesi, korona virüs nedeniyle ..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kayserispor 3-0 Galatasaray 06:06

Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kays

Süper Lig'in 6. haftasında #Galatasaray'ı 3-0 yenen Yukatel #Kayserispor'un teknik direktörü #HikmetKaraman, Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton dedi. Süper Lig'in 6. haf..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Ankara'nın Taşına Bak - TSK Armoni Mızıkası 02:32

Ankara'nın Taşına Bak - TSK Armoni Mızıkası

-Ankara Türküsü- Ankara'nın taştır yolu, Sağı solu asker dolu. Yetiş Kemal Paşam n'olur, Kan ağlıyor Anadolu. Pek gamlıyız... Ankara'da şanlı ordu, Her tarafa çadır kurdu. Biz düşmanı esir ettik, Şu feleğin işine bak. ..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Şehit Yakınlarına İstedikleri Üniversitede Eğitim İmkanı 00:58

Şehit Yakınlarına İstedikleri Üniversitede Eğitim İmkanı

YÖK Başkanı Saraç, Terörle mücadelede şehit olan ve darbe girişiminde şehit düşen vatandaşların eş ve çocuklarının, diledikleri üniversitelerde öğrenim görmelerine ilişkin karar aldık. dedi...

Çocuklara Sorduk Aşk Nedir? 01:25

Çocuklara Sorduk Aşk Nedir?

Aşk Nedir? En masum halleriyle birbirinden güzel cevaplar aldık. Peki sizce Aşk nedir?..

Cinli Köy Sel Baskını Dede Çıktı 16:11

Cinli Köy Sel Baskını Dede Çıktı

MERHABALAR! BU VİDEO BIR KÖYDEKI DEV EVRAN YILANINI ALLAH U TEÂLA DERIN SULARDA BOĞARAK KÖY HALKININ CANINI BU DEVDEN KURTARIYOR. AMA EVLERI SU ALTINDA KALAN KÖYLÜ BURDA KALMAYA NİYETLİ DEĞİLDİ BURAYA CİNLÎ TABIRINI KUL..

  • ZULMA tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tanrı Unutmuş Olsa da - Ateist vs Müslüman ( Kısa Film ) 03:21

Tanrı Unutmuş Olsa da - Ateist vs Müslüman ( Kısa Film )

Ateist ve Müslümanın tesadüfen bu kainatın oluşmuş olabilmesi ihtimali üzerine tartışmalarını farklı bir bakış açısıyla ele aldık. Acaba ateist sonunda Müslüman oldu mu? :) İyi seyirler....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ercan Taner 10’da On’da 05:27

Ercan Taner 10’da On’da

Duayen spor spikeri Ercan Taner’e 10 soru sorduk 10 yanıt aldık. En zorlandığı yayın hangisiydi? Neler onu mutlu ediyor? En çok hangi futbolcuları beğeniyor? Hangi isim onun için hayal kırıklığı oldu? Unutmadığı maç hang..

100 Dolardan Pahalı Stres Çarkı Modelleri 02:06

100 Dolardan Pahalı Stres Çarkı Modelleri

Bu video son zamanların popüler konularından biri olan stres çarkını ele aldık. Amazon alışveriş sitesindeki 100 dolardan pahalı ve havalı stres çarkı modellerini listeledik...

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençlik Nereye Gidiyor ? - Sokak Röportajı - Süslü Mikrofon 08:17

Gençlik Nereye Gidiyor ? - Sokak Röportajı - Süslü Mikrofon

Sokaktakilere gençliğin nereye gittiğini sorduk . Eğlenceli ve komik cevaplar aldık bi o kadarda bilgilendirici. Sokak röportajı izle. İyi seyirler...

Sokak Röportajından Gençlere Öğütler - Süslü Mikrofon 04:14

Sokak Röportajından Gençlere Öğütler - Süslü Mikrofon

Sokak röportajında vatan sever bir yaşlı amcamız ile gençliğin nereye gitti hakkında görüşlerini aldık, eğlenceli ve bir o kadarda öğüt verici röportaj. İyi seyirler. Sokak röportajı izle...

Beyaz Show- Kim Bunlar 03:01

Beyaz Show- Kim Bunlar

Beyaz Show ekibi 26 Mayıs konuklarını sokaktakilere sordu... Peki, tanıyabildiler mi? Beyaz Show'un 26 Mayıs yayınının konukları olan Sarper Semiz, Jehan Barbur, Yol Project (Zeki Açabey ve Orçun Açabey) ve Evrencan Günd..

  • ANKA tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
30 Bin Adet Su Maymunu Deneyi - HACI ABI - Patlattık 08:00

30 Bin Adet Su Maymunu Deneyi - HACI ABI - Patlattık

30 Bin adet su maymunu aldık denedik. Eğlenceli bir video ile karşınızdayız. 30 bin tane suy maymununu patlattık. İyi seyirler. Takipte Kalın....

  • HACI ABİİ tarafından
  • 1.870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu 00:43

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu Umman'lı üç balıkçı, ambergris adı verilen İspermeçet balinası kusmuğu buldular. Parfüm endüstrisinde kullanılan kusmuğun, 80 kilosuna 3 milyon dolar teklif edildi! Times ..

 Osmanlı Tokadı ve Muşta ile Oynadı 14:33

Osmanlı Tokadı ve Muşta ile Oynadı

Zula oynamaya devam ediyoruz. Oyuna yeni eklenen Osmanlı Tokadı ve Muşta'yı ilk kez denedik. Biz oynarken çok keyif aldık, umarız siz de beğenirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce