#Algı

Şok! O Konu Açılınca Bahar Candan Stüdyoyu Terk Etti! 13:48

Şok! O Konu Açılınca Bahar Candan Stüdyoyu Terk Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Bahar Candan, Deniz Serkanova'nın kendi saç modellerini taklit ettiğini iddia edince ikili arasında gerginlik çıktı. Kemal Doğulu, Bahar Ca..

  • ANKA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Kaçma Birader Karakol Atatürk Sahnesi 01:19

Kaçma Birader Karakol Atatürk Sahnesi

Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen “Kaçma Birader”in senaryosu; “Kardeş Payı”yla isimlerini duyuran ve dizinin çok sevilen senaristlerinden Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyor. Emrah Kaman’ın ayn..

İngiliz ve Almanlardan Alçaklık 03:49

İngiliz ve Almanlardan Alçaklık

Tüyleri diken diken edecek bir fotoğraf! İngiliz The Guardian gazetesi korkunç bir skandala imza attı. PKK'lı teröristin yer aldığı bir fotoğrafı Yılın fotoğrafı adayları arasında gösterdi. Ayrıca fotoğrafın altında da..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Cumhurbaşkanlığı'ndan Fransız Siyaset Bilimciye Yanıtı 03:06

Cumhurbaşkanlığı'ndan Fransız Siyaset Bilimciye Yanıtı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan için suikast isteyen Fransız siyaset bilimciye yanıt verdi. Kalın, bu tür söylemlerin asla sıradanlaşmasına izin verilmeyeceğini belirtti. Kalın, Şunu bilsin..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Hedef Türkiye Savaş Meydanı Suriye 10:10

Hedef Türkiye Savaş Meydanı Suriye

Karar alamayan Türkiye'den hızla büyüyen Türkiye'nin önünü açacak yeni sisteme 'evet' dedi Türkiye. Şimdi sırada reformlar var. Türkiye tüm engellere, algı operasyonlarına rağmen 2023 hedeflerine hızla ilerleyen Türkiye..

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

Erkan Tan  Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler 04:23

Erkan Tan Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terbiyesizlik ve seviyesizlik olarak nitelendirdiği Hürriyet'in Karagah Rahatsız haberi, akıllara gazetenin geçmişini getirdi. Hürriyet'in kirli geçmişini A Haber ekranlarında ya..

Bahar Candanın Sevgilisinin Aldığı Yemek Yüzünden Tartışma Çıktı! 16:20

Bahar Candanın Sevgilisinin Aldığı Yemek Yüzünden Tartışma Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 11 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 116. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'a övgüler yağdırınca Emine Aydın, Tuğçe'nin Bahar gibi yorum yapmaya başladığını söyledi. Aleyna Eroğlu söz hakkı alın..

  • ANKA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası 02:23

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası

Medyanın gücünü sürekli etkili bir biçimde kullanan FETÖ, algı oluşturmak için sözde film ve dizilerde emniyet ve istihbaratın verdiği bilgileri senaryolara işledi. Öyle ki FETÖ'nün kapatılan televizyon kanalı samanyolu ..

Riva Ve Florya'nın Parası Kutsaldır! Size Söz Verdiğim Gibi 04:04

Riva Ve Florya'nın Parası Kutsaldır! Size Söz Verdiğim Gibi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek olağanüstü divan kurulunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Transfer harcamaları üzerine yapılan eleştirilere cevap veren Özbek, Basında ve camiamız içinde şöyle bir algı yaratılıyor. 100M taa..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğu İlaçsız Tedavi Edilebilir Mi 02:00

Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğu İlaçsız Tedavi Edilebilir

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğunda uygulanacak tedavi yöntemi, hastalığın düzeyine göre belirlenir. Düşük oranda bir dikkat eksikliği söz konusuysa ilaç kullanımına gerek duyulmaz. Algı arttırıcı yöntemler, t..

  • NABIZ tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğu Tedavisi Ne Kadar Sürer 02:15

Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğu Tedavisi Ne Kadar Sürer

Çocuklarda dikkat eksikliği ve hiperaktivite tedavisi, normal koşullarda çok uzun sürmez. Genelde çocuk ilkokul çağındayken hiperaktivite büyük oranda tedavi edilmiş olur. Tedaviye sadece medikal yöntem baz alınarak bakı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muammer Bilgiç: 'Ana Haber Bültenleri Korku Filmi Yayınlar Gibi Sunuluyordu' 02:18

Muammer Bilgiç: 'Ana Haber Bültenleri Korku Filmi Yayınlar Gibi Sunulu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkan Yardımcısı Muammer Bilgiç, 28 Şubat sürecinde ana haber bültenleri korku filmi yayınlar gibi sunuluyordu. 'Postmodern darbe' deniyor ama bunun da sebebi bir algı operasyonunun ..

PSİKOLOJİ - Ünite 4 Konu Anlatımı 1 10:44

PSİKOLOJİ - Ünite 4 Konu Anlatımı 1

Açıköğretim Sistemi - Anadolu Üniversitesi Bilişsel psikolojinin ne olduğu ve doğasını anlatabileceksiniz. Algı ve algısal süreçleri açıklayabileceksiniz. Dikkat ve dikkat süreçlerini ifade edebileceksiniz. Bellek ve..

  • PengoTV tarafından
  • 158 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti 02:57

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti

Vinç operatörleri, Kadıköy’de yaptıkları eylemde son günlerde haklarında çıkan “15 bin lira maaş alıyorlar” şeklindeki haberlere tepki gösterdi. Ellerinde pankart ve dövizlerle Kadıköy Boğa Meydanı’nda bir araya gelen vi..

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar! 04:39

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar!

Manisa’da kendilerini çevreci olarak niteleyen bir grup, ağaç bulunmayan alanda ‘ağaç kesilecek’ iddiası ile Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak otoparkı protesto etmek için Büyükşehir Belediye Meclisi önün..

Cingöz Recai - 2.Fragman 02:00

Cingöz Recai - 2.Fragman

Cingöz Recai 13 Ekim' de Sinemalarda ‘İyiliksever hırsız’ Cingöz Recai, yıllar sonra yeni bir soygun için sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehas..

  • ANKA tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Değerli Fikir Kâşiflerine faydalı olması dileğiyle 00:17

Değerli Fikir Kâşiflerine faydalı olması dileğiyle

Değerli Fikir Kâşiflerine faydalı olması dileğiyle Mürekkep? Cam Kalem? Kağıt? Program? Saygılarımla #algı #yargı #fikir #girişimcilik #teknoloji #technology #inovasyon #innovation #ai Not: Yakın gelecekte..

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İyi tasarım yapma dürtüsü, tıpkı yaşamayı sürdürme dürtüsü gibi bir şeydir. 00:52

İyi tasarım yapma dürtüsü, tıpkı yaşamayı sürdürme dürtüsü gibi bir şe

“Yazması üç ayımı aldı, düşünüp tasarlaması üç dakikamı; bu birikimi sağlamak ise tüm hayatımı.” İyi tasarım yapma dürtüsü, tıpkı yaşamayı sürdürme dürtüsü gibi bir şeydir. Saygılarımla #algı #yargı #fikir #girişi..

  • PengoTV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 4 yıl önce
ULUS DEVLETLERE YÖNELİK KÜRESEL İŞGAL PLANLARI 1:00:00

ULUS DEVLETLERE YÖNELİK KÜRESEL İŞGAL PLANLARI

●Sosyal Kredi/Puanlama Sistemi, İyi Vatandaş vs Kötü Vatandaş kavramı ●Dijital kimliklerle entegre sağlık pasaportları ●Dünya Sağlık Terör Örgütü ve GERM Ordusu yoluyla global sağlık kontrol sistemi ●İklim Krizi Tiyatro..

  • STUDIO AS tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özbey Meslektaşlarına Meydan Okudu 12:19

Merve Özbey Meslektaşlarına Meydan Okudu

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, konser çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 1.20 olduğuma bakmayın diyen şarkıcı, kiloyla alakalı problemim yok sesimle herkesi döverim diyerek meslektaşlarına meydan okudu. Dünyanın..

  • BETA tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Yok Artık 1 Hd İzle 1:32:54

Yok Artık 1 Hd İzle

‘Taksici Fikret’ bir sabah her zamanki gibi işe gitmek için evden çıkarken ayağını merdivenlerde burkar. Seke seke taksi durağında, arkadaşlarının yanına gider. Müşteri gelmeden önce laflarken muhabbet muhabbeti açar ve ..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Bilinçaltı istilasından kurtulmalıdır 00:22

Bilinçaltı istilasından kurtulmalıdır

Hiç bir ideolojik amaç veya dünya görüşü veya teknolojik gelişme İNSANDAN, insana ait değerlerden daha üstün değildir! İnsan anatomi ve psikesine zarar vermeyi amaçlayan her türden tehdide karşı insan artık uyanmalı ..

  • PengoTV tarafından
  • 172 görüntüleme
  • 4 yıl önce