#Amerikanın parmağı

 New York Donarken Sydney Yanıyor 01:52

New York Donarken Sydney Yanıyor

ABD'nin doğu kıyısındaki New York'da geçen hafta sonu soğuk rekorları kırılırken, Avustralya'da Sydney kenti neredeyse son 80 yılın en yüksek sıcaklarını yaşıyordu. Sosyal medyadaki mesajlar da iki kentteki bu iki aşırı..

Nutuk Bölüm - 1 2:50:23

Nutuk Bölüm - 1

Bu söylevimle, ulusal varlığı sona ermiş sayılan büyük bir ulusun, bağımsızlığını nasıl kazandığını; bilim ve tekniğin en son ilkelerine dayanan ulusal ve çağdaş bir devleti nasıl kurduğumu anlatmaya çalıştım. -Mustafa K..

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Belçika'da Mikro-Çipli Personel Devri 00:25

Belçika'da Mikro-Çipli Personel Devri

Belçikalı bir pazarlama firması kimlik kartlarını ortadan kaldırarak çalışanlarının vücuduna mikro-çip yerleştirmek istediğini duyurdu. Tanesi yaklaşık 100 Euro değerinde olan ve pirinç tanesi büyüklüğünde olan mikro-çip..

Bodrum Masalı 24.Bölüm Fragmanı 2 00:59

Bodrum Masalı 24.Bölüm Fragmanı 2

Ergüven ailesinin kaderinin çizilmesinde Bora'nın parmağı mı var? Aslı, annesini bulma konusunda bir adım daha mı yaklaşıyor?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayvanlar Nasıl Acı Çeker? 04:38

Hayvanlar Nasıl Acı Çeker?

İnsanlar birden şaşırtan iğne acısını, ayak parmağını bir yere çarpmanın verdiği acıyı veya diş ağrısının verdiği acıyı çok iyi bilir. Peki hayvanlar? Hayvanların nasıl acı çektiğini biliyor musunuz?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahsun Kırmızıgül Sinemaya Küstümü! 00:45

Mahsun Kırmızıgül Sinemaya Küstümü!

Büyük oyuncu kadrosu ve reklamlarına rağmen gişede istediği başarıyı elde edemeyen Mahsun Kırmızıgül'ün sinemaya küstüğü haberleri konuşulanlar arasında. Ünlü türkücünün tekrar film yapıp yapmayacağı ise merak edilenler ..

  • ANKA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbol Sahasının İçinden Geçen Tren 00:30

Futbol Sahasının İçinden Geçen Tren

Slovakya Amatör Ligi'ndeki bir maç sırasında sahaya tren girdi. Lokomotif buharlı bir tren karşılaşmanın oynandığı esnada sahanın içinden geçen demir yolunu kullanarak korna çala çala taraftarları selamladı. Stadın yapım..

FETÖ Sanığından Çarpıcı İtiraflar 01:26

FETÖ Sanığından Çarpıcı İtiraflar

Etkin pişmanlıktan yararlanan Yarbay Bülent S., gezi kalkışmasında FETÖ'nün parmağı olduğunu itiraf etti. Akşam Gazetesi'nin haberine göre, FETÖ'den tutuklu Yarbay Bülent S., abiler, hükümetin devrilmesi gerektiğini, me..

  • En Yeniler tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parmak Ucu ve Gözleriyle 5 Üniversite Kazandı 06:29

Parmak Ucu ve Gözleriyle 5 Üniversite Kazandı

Henüz 9 aylıkken doktorların 2 yıl ömür biçtiği SMA hastası 36 yaşındaki Hatice Özkan, yüzde 98’lik engeline rağmen ayak parmağı ve gözlerinin yardımıyla kazandığı 5 üniversitenin 3’ünden mezun olurken, diğer 2’sinde ise..

Parmakları Üzerinde Örümcekle Arının Muazzam Kavgasına Şahitlik Yapan Adam 00:47

Parmakları Üzerinde Örümcekle Arının Muazzam Kavgasına Şahitlik Yapan

O nasıl seri bir saldırıdır? Şanslı adam, parmağı üzerindeki örümceği video kaydı alırken, bir anda gelen arıyla muazzam bir doğa olayını kaydetmeyi başardı...

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minik Merve'nin Yardımına İtfaiye Yetişti 01:47

Minik Merve'nin Yardımına İtfaiye Yetişti

Malatya'da 1 yaşındaki Merve’nin oyuncağa sıkışan parmağı hastanede itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı...

Dev Orta Parmak 00:23

Dev Orta Parmak

Çin'de yaşayan ve orta parmağı haddinden fazla büyük olan adamın kameraya yansıyan elini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.246 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat, gerçek babasının kimliğini öğrenecek mi? Ferhat, babası Nejdet'in ölümünde parmağı olan Namık Emirhan'ı yakalamış ve onu öldürmek üzeredir. Fakat Namık'ın ağzından..

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor 03:47

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Mustafa Sarsılmaz, AA ekibi tarafından ABD’de ilk kez görüntülendi. Özal'ı son gören FETÖ'cü kaçak doktor ABD'de..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü 10:34

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü

Galip beyin doğum günü gelmiştir. Lale kızları Mine ve Müge ile Galip beye güzel bir doğum günü hediyesi almak için planlar yaparlar. Mine ve Müge babalarına nasıl bir hediye alacakları konusun da kararsız kalırlar. Bu a..

  • ÇocukTV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Katil Film İzle 1:45:27

Katil Film İzle

KATİL / THE ICEMAN TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Katil hd izle, Richard çocuklugundan bu yana büyüme tarzı nedeni ile acımasız bir katile dönüşmüştür.Amerika’da işlenen bir çok suçta parmagı olan Richard için artık gerilim dolu saa..

  • Tv Series tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önce Hayaller Ölür 1981 Cüneyt Arkın Betül Arkın Türk Filmi İzle 1:08:18

Önce Hayaller Ölür 1981 Cüneyt Arkın Betül Arkın Türk Filmi İzle

Film, bir trafik kazasına tanıklık yaptığı için hayatı değişen bir adamın hikâyesini konu edinir. Kemal ailesiyle mutlu bir hayat sürmektedir. Günün birinde bir trafik kazası yüzünden Kemal’in başı derde girer. Kazada bi..

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.427 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sucuklu Kurufasulye Tarifi 04:06

Sucuklu Kurufasulye Tarifi

500 gr kuru fasulye 2 adet kuru soğan 2/3 kangal, 250 gr sucuk 5 diş sarımsak 5 adet köy biberi 1 parça ilikli kemik 2 su bardağı domates suyu 1/2 su bardağı su 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı k..

Söz | 63.Bölüm 2:24:07

Söz | 63.Bölüm

Canını zor kurtaran Tarık (Mehmet Polat), Yavuz’dan (Tolga Sarıtaş) intikam almak için başka yollar aramaktadır. Ama karşısında Derya’yı (Deniz Baysal) görünce geri çekilme vaktinin geldiğini anlar. Çünkü Derya Yavuz’un ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..