#Ansızın

Hasret  Bir Gece Ansızın Gelebilirim 04:09

Hasret Bir Gece Ansızın Gelebilirim

Yeşilçam'ın En Güzel Film Sahneleri Burda Seyredelim'de... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız.....

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Burak Öz - Özledik Sürmelim (Barış Akarsu Anısına) 03:40

Burak Öz - Özledik Sürmelim (Barış Akarsu Anısına)

Burak Öz - Özledik Sürmelim (Barış Akarsu Anısına) Dinle sözler Hayat neden acımasız Kelimeler neden böyle faydasız Akarsu gibi akıp geçtin Belki dönersin ansızın Özledik sürmelim Özledik sürmelim Gittiğin yerle..

5 Dakikada Pasta Yapımı 03:14

5 Dakikada Pasta Yapımı

Hem ansızın gelen misafirleriniz için hem de pasta türü atıştırmalıkları çok seven çocuklarımız için kurtarıcı,yapımı çok kolay pratik pasta yapımını videomuzda izleyebilirsiniz.Umarım beğenirsiniz. Bizi izlediğiniz için..

  • Kadınca tarafından
  • 1.386 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buray - İstersen 04:00

Buray - İstersen

İzini kaybettiğin duygulara bir gülüşle kavuşmakmış, aşk Sana anlatılan her masala bile bile aldanmakmış, aşk Ansızın umutsuzluk yelken açıp uzaklaşınca ufuktan, anlıyorsun bak Sonbaharda yapraklar sararırken sende ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'e Giden 22 Kişilik Pöh Timi Görev Yerlerine Döndü 01:10

Afrin'e Giden 22 Kişilik Pöh Timi Görev Yerlerine Döndü

Cumhurbaşkanına suikast girişiminde bulunanları yakalayan, 3 ay önce de Afrin'e giden 22 kişilik Polis Özel Harekat Timi, görev yeri Bingöl'e döndü. Özel harekatçı polis, Büyüklerimizin dediği gibi, 'Bir gece ansızın ge..

Fatih Ardıç - Sevdasız Kal 05:36

Fatih Ardıç - Sevdasız Kal

Sevdasız Kal şarkı sözleri ile Gözlerin diyordu beni sevdiğini, Sözlerin diyordu beni sevdiğini, Nasil oldu zalim anlatir misin? Bir anda yiktin hayallerimi Nasil oldu zalim anlatir misin? Ansizin kirdin heveslerimi....

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Maske ve Mutsuz Son 00:05

Maske ve Mutsuz Son

Hanım Maske yapmak ister güzelleşmek için . ansızın eşi içeri girer ve korkunç manzarayı görünce kopar...

  • Cowboy tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ 04:30

EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ

Ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş Görür görmez anladım hemen o anda Sarı sandıklara kitlemiştim aşkımızı Sahip çıkmışsın canım eksik olma Nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı Oysa yerini bile unutmuştum hanidir ..

Türk Sanat Müziği - Eskimeyen Altın Şarkılar (Kolaj) 1:53:01

Türk Sanat Müziği - Eskimeyen Altın Şarkılar (Kolaj)

Altin Sarkilar Adanin Yesil Camlari Altin Sarkilar Bakmiyor Cesm-i Siyah Altin Sarkilar Bir Dalda İki Kiraz Altin Sarkilar Bir Gece Ansizin Gelebirim Altin S.......

Mehmet Atlı - Çave Min Roni 04:20

Mehmet Atlı - Çave Min Roni

Gözüm Aydın Yine bahar geldi, yine sızım Her şey bana yalnızlığımı hatırlatır, ay ay ay� Şimdi yanımda olsaydın yakınımda olsaydın Bu kadar incitmezdi beni Bu yağmurlar Gözüm aydın olurdu Ansızın gelseydin Her..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zebra Aslana Meydan Okudu 01:26

Zebra Aslana Meydan Okudu

ahşi doğa fotoğrafçısı Andy Rouse, zebranın av olduğu aslana meydan okudu. ir yanda avına ansızın yaklaşmakta olan tehlikeli mi tehlikeli bir dişi aslan, bir yanda sürüden ayrılmış tek başına kalmış orta boylarda bir ze..

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvırcık Hoca Babamız Eğleniyor 01:54

Kıvırcık Hoca Babamız Eğleniyor

Adanalı Mahmut eğitimini tamamlayıp babasının işlerini yönetmek için İstanbul'a gelir.Burada tanıştığı genç dansöze aşık olunca şirketin parasını onunla yemeye başlar.Babası durumu kontrol etmek için ansızın baskın yapın..

Ona Gençliğimi Verdim 00:48

Ona Gençliğimi Verdim

Adanalı Mahmut eğitimini tamamlayıp babasının işlerini yönetmek için İstanbul'a gelir.Burada tanıştığı genç dansöze aşık olunca şirketin parasını onunla yemeye başlar.Babası durumu kontrol etmek için ansızın baskın yapın..

Mehmet Ali Erbil Kadın Kılığında 01:29

Mehmet Ali Erbil Kadın Kılığında

Adanalı Mahmut eğitimini tamamlayıp babasının işlerini yönetmek için İstanbul'a gelir.Burada tanıştığı genç dansöze aşık olunca şirketin parasını onunla yemeye başlar.Babası durumu kontrol etmek için ansızın baskın yapın..

Zeki Muren- Sorma Arkadasim 04:34

Zeki Muren- Sorma Arkadasim

Sorma arkadaşım, neden dertliyim Her gecen bir yara açıpta gitti Yanık sigarayı bastı kalbime Ardına bakmadan kaçıpta gitti Benden çok iyidir mecnunun hali Yalansa boynuma aşkın vebali Yuvayı terkeden bir kuş misa..

Fırıldak Ailesi “Batsın Bu Orta Dünya” 02:20

Fırıldak Ailesi “Batsın Bu Orta Dünya”

Özet ve Detaylar Bir tarafta ise halay çeken, okeye dördüncü arayan Fırıldak Ailesi, diğer tarafta ise büyülü ormanlar, tılsımlar ve ejderhalar! Macera bir gece ansızın köydeki tüm kadınların kaçırılmasıyla başlar. Bu ol..

  • Tv Series tarafından
  • 11.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Yasin Keleş Ft. Serdar Ortaç - Değmez 04:31

Yasin Keleş Ft. Serdar Ortaç - Değmez

Kararır gecem yok olur seninle Bir hüzün çöker ansızın üstüme Sensizlik içimi kor gibi yakar Solar gönül bahçem sıcak tenimde Bir veda akşamıdır yaşanan Buruk bir anı kalbimde parlayan Resmine bakıp yaşlı gözle ar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Ay Feat Can Genç - Bir Daha Remix 03:41

Gökhan Ay Feat Can Genç - Bir Daha Remix

Ansızın çıkma benim karşıma Unuttum gözlerinin rengini Umutlarıma bir çizik çektim Bitirdin kalbimdeki sevgini Hayallerime bir çizik çektim Bitirdim bende olan sevgini Bir daha çıkma karşıma yarim Bakma gözüme kalbim un..

Plajdaki Kalabalığa Gösteri Pilotunun Sürprizi 00:16

Plajdaki Kalabalığa Gösteri Pilotunun Sürprizi

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan bir plajın üzerinden ansızın ve umulmadık yerden geçen Blue Angels (Mavi Melekler) pilotu sahilde bulunanlara korku dolu anlar yaşatmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan:Birileri İzin Verir Mi: Artık Yok Geçti O İşler! 00:42

Erdoğan:Birileri İzin Verir Mi: Artık Yok Geçti O İşler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye yönelik hiçbir tacizin karşılıksız kalmayacağını belirterek, Nerede bize yönelik taciz varsa, evet bir gece ansızın vurabiliriz dedi...

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik ) 04:32

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik )

Buray - Sen Sevda Mısın (Canlı Performans - Akustik) Şarkı : Umut yok bir ışık yok gözlerinde Ben hala bekleyenim olsun Ateş yok sıcaklık yok ellerinde Ben yanarım aşkın sağolsun Sen kapımı çal ansızın gir içeri Her za..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bizim İçin Kandil Neyse Sincar Da Odur 01:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bizim İçin Kandil Neyse Sincar Da Odur

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sincar, Kandil'in bir alternatifidir. Bizim için Kandil neyse Sincar da odur. Dolayısıyla Sincar terör örgütlerinden, temizlenene kadar bu devam edecek. Onun için bir gece ansızın oraya da gidebili..

Sara Krizinde Ne Yapmalıyız 01:45

Sara Krizinde Ne Yapmalıyız

Ansızın gelen sara krizi esnasında hasta kendine zarar verebilir. İşte yapılması gerekenler...

  • NABIZ tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 6 yıl önce