#Araçlar

Ukrayna’da Sivil Araçlar Yola Döşenen Mayınların Üzerinden Geçti 01:29

Ukrayna’da Sivil Araçlar Yola Döşenen Mayınların Üzerinden Geçti

Ukrayna'da yollara döşenen mayınlar büyük tehlike saçarken bazı araçların sürücüleri korkusuzca araçlarıyla mayınların üzerinden geçti...

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat 02:33

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat Şanlıurfa’dan Suriye sınırına askeri sevkıyat yapıldı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığından çıkan askeri araçlar Suriye sınırına sevk edildi. Sabah saat..

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar neden bayilerden daha yüksek 04:18

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar ned

Oto galerilerde satılan araçların fiyatı bayileri geride bıraktı. Galericiler bayilerde sıfır araç bulunamadığı için fiyatların kendilerinde daha yüksek olduğunu belirtiyor. Peki gerçekte bu fiyat farkının nedeni ne? Ayr..

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı 00:57

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki tatbikatta 3'üncü safha bugün başladı. Alana getirilen Irak askerleri, Türk askerleriyle birlikte tatbikat yaptı. Yaklaşık 1 saat süren tatbikatta, başta tan..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı 00:51

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı Fransa’nın başkenti Paris’te, aynı sokaktaki tam 26 araç kundaklandı imliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atılmak suretiyle kundaklanan araçlar alev alev yandı. İtfaiye ekipl..

15 Araç Birbirine Girdi! 00:23

15 Araç Birbirine Girdi!

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşık 15 aracın karıştığı bir zincirleme kaza meydana geldi. Yoğun trafikte bir aracın ani fren yapmasıyla birlikte, arkadan gelen araçlar birbirine girdi. Trafiği kilitleyen kaza anı g..

  • Cowboy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi 00:33

Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Çin’de araçlar kırmızı ışıkta beklediği sırada feci bir kaza yaşandı. Arkadan seyreden bir tır, kontrolden çıkarak araçların içine daldı ve önüne ne geldiyse sürükleyip götürdü. Etiketler:..

  • Cowboy tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Şanlıurfa’ya Zırhlı Araç Sevkiyatı 01:00

Şanlıurfa’ya Zırhlı Araç Sevkiyatı

Tamamlanan Fırat Kalkanı Harekatı nedeniyle Kilis’te bulunan zırhlı personel taşıyıcı ve zırhlı araçlar, Şanlıurfa'ya gönderiliyor...

Brezilya Sokakları Savaş Alanına Döndü 01:48

Brezilya Sokakları Savaş Alanına Döndü

Brezilya halkı 20 yıldan uzun bir sürenin ardından genel greve gitti. Ülke genelinde düzenlenen grev, sokak eylemlerine dönüştü. Sokaklar savaş alanına döndü, onlarca iş yeri yağmalandı. Araçlar ateşe verildi....

Arabayı Çeken Oyuncak Tank 01:39

Arabayı Çeken Oyuncak Tank

RC araçlar yani uzaktan kumandalı araçlar yetişkinler tarafından oldukça ilgi çekiyor. İşte rc bir tankta sahibi tarafından güçlendirilmiş ve bir arabayı çekecek hale gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat 00:45

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat

Suriye sınırındaki birliklere takviye olarak gönderilen zırhlı askeri araçlar Hatay'ın Reyhanlı ilçesine ulaştı.Çeşitli birliklerden gönderilen zırhlı askeri araçlar konvoy halinde, Reyhanlı ilçesi Suriye sınır hattı ist..

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat 00:59

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat

Zırhlı askeri personel taşıyıcı araçlar ve rütbeli askerleri taşıyan otobüs sınır hattı istikametine gitti. Hatay'ın Suriye sınırındaki askeri birliklere, personel ile araç, ekipman ve sağlık malzemesi gönderildi. Suriye..

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynamak 00:31

Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynamak

Isparta'da bir grup genç araçlar kırmızı ışıkta beklerken yaya geçidinde birdirbir oynayıp, takla attı. Gençlerin tehlikeli oyunu bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Isparta'nın araç trafiğinde en işlek n..

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tekirdağ'da İnanılmaz Dolu Yağışı !!! Arabalar Pert Oldu 00:30

Tekirdağ'da İnanılmaz Dolu Yağışı !!! Arabalar Pert Oldu

İstanbul'da beklenen dolu Tekirdağ'da başladı 26-06-2018 Akşam saatlerinde İstanbul'da beklenen şiddetli dolu yağışı Tekirdağ'da etkili oluyor. Tekirdağ'da şiddetli dolu yağışı VİDEO Meteoroloji'nin 17.00-22.00 saatler..

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor 01:37

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor

Bolu’da, şiddetli şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu ve D100 Karayolu Bolu Dağı geçişlerinde ulaşım zaman zaman aksıyor. Araçların güçlükle ilerlediği güzergahta bazı ağır araçlar yol kenarlarında kar ya..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler! 03:40

Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler!

Bartın'da şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanın yol açtığı hasar drone ile görüntülendi. Bartın Karabük yolu Bahçecik mevkisinde bir köprü sel nedeniyle çöktü. Yağış nedeniyle Bartın-Karabük kara yolu Yenihan m..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı 01:23

Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı

Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı Sınır bölgesindeki Şırnak'ın Silopi ilçesine doğru yola çıkan tank ve zırhlı araçlar, Adana'dan geçti...