#Ardahan’da

Boz Ayıların Ağaca Çıkıp Meyve Yemesi 01:23

Boz Ayıların Ağaca Çıkıp Meyve Yemesi

Ardahan Posof’ta yerleşim alanına inen boz ayılar, evin bahçesindeki meyve ağacının tepesine tırmanıp karınlarını doyurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu 03:09

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu

Eksi 14 derece soğukta ellerindeki meşalelerle Milli Egemenlik Parkı’nda bir araya gelen Ülkü Ocakları üyeleri, tekbir getirerek işgalci İsrail’i protesto etti. Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Pehlivan, bölgede aka..

Esnaftan Örnek Davranış Bir Anda Yüzlerce Güvercin Geldi 00:53

Esnaftan Örnek Davranış Bir Anda Yüzlerce Güvercin Geldi

Yoğun kar yağışının olduğu Ardahan'da bir esnaf, aç kalan güvercinleri besleyerek sosyal medyanın gündemine oturdu. Yemleri dökmesiyle yüzlerce güvercinin toplandığı alandaki güzel görüntüler böyle kaydedildi...

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aç Kalan Tilkiyi Elleriyle Besleyen Yurdum İnsanı 01:10

Aç Kalan Tilkiyi Elleriyle Besleyen Yurdum İnsanı

Kışın gelmesiyle birlikte yabani hayvanlar yiyecek bulmakta zorluk çekerken bir vatandaş, Ardahan'ın Posof ilçesinde karşısına çıkan tilkiyi adeta kedi besler gibi besledi...

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu 02:07

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ikinci büyük gölü olan Ardahan’daki Çıldır Gölü, soğuk havayla birlikte buz tuttu. Yüzeyi buz tutan göl, muhteşem bir görüntü oluştururken, çocuklar buzda kaymanın keyfini yaşadı, balıkçılarda kı..

Başbakan Yıldırım’a ulaşabilmek için metrelerce koştu 00:47

Başbakan Yıldırım’a ulaşabilmek için metrelerce koştu

Başbakan Binali Yıldırım’ın Ardahan İl Başkanlığı kongresi çıkışında bir kişi Başbakan’a ulaşabilmek için metrelerce koştu...

Abd'nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşıma Kararına Tepkiler 02:00

Abd'nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşıma Kararına Tepkiler

Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan'da bir araya gelen STK üyeleri ve vatandaşlar, Filistinlilerin Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek, için gösteri yaptı...

Hayvan otlatırken golf oynadılar 01:19

Hayvan otlatırken golf oynadılar

ARDAHAN'DA YAŞAYAN 11 YAŞINDAKİ KUZEN GOLFE MERAK SARDI... ÇOBANLIK YAPAN KARDEŞLER ŞEHRE GİDEMEYİNCE ANTRENMAN AYAKLARINA GİTTİ....

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Ayı ile köpek karşı karşıya 01:36

Ayı ile köpek karşı karşıya

BURSA'DA BİR BOZAYI ONU İZLEYEN GENCE SALDIRMAYA KALKTI... AMA KAHRAMAN KÖPEĞİ HESABA KATMAMIŞTI...SAHİBİ KAÇIP CANINI ZOR KURTARIRKEN, ONA SİPER OLAN SADIK DOSTU DEVASA AYIYILA CESURCA SAVAŞTI...ARDAHAN'DA İSE TAM TERSİ..

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler 01:02

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun övdüğü belediye başkanlarının skandalları bitmek bilmiyor. Şimdi de Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in engellileri görmezden geldi videosu sosyal medyada infiale neden oldu. ..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir 04:04

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir

Bu Dağlar Kömürdendir Geçen Gün Ömürdendir Feleğin Bir Guşu Var Pençesi Demirdendir Hadi Leyli Leylanı Mevlam Yazmış Fermanı Ya Al Canım Gurtulam Ya Ver Derdim Dermanı Bu Yol Pasin'e Gider Döner Tersine Gider Şu..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

64 yıldır arıcılık yapıyor 06:03

64 yıldır arıcılık yapıyor

Ardahan’da cumhuriyetle yaşıt 97 yaşındaki emekli öğretmen Kazım Arıcı, ilerleyen yaşına rağmen yıllara meydan okuyarak, soyadını aldığı arıcılık mesleğini sürdürüyor. Kazım Arıcı, uzun ve sağlıklı yaşamını arılara, bala..

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video) 03:46

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Kemal Yıldız Gitar: Cem Şengül Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı Grup: İstanbul Strings (Özdemir Güz) Buzuki: Mustafa İpekçioğlu Yap..