#Arkadaşlık

Biz İkimiz 25. Bölüm İzle 09:35

Biz İkimiz 25. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede oyun oynarlar. Fakat bu kez ortak bir oyun da hemfikir olamayıp küserler. Bunu gören anne ve babaları onlara sürpriz define oyunu hazırlar...

Biz İkimiz 26. Bölüm İzle 09:02

Biz İkimiz 26. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede oyun oynarlar fakat esen rüzgardan zorluk çekerek eve girerler. Anneanneleri onlara Sefer Bey hikayesini anlatır. Çocuklar çok heyecanlanır ve Sefer Bey'le tanışmak için babalarıyla müzeye ziyaret ..

Biz İkimiz 27. Bölüm İzle 11:37

Biz İkimiz 27. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede ip atlamak için çatı katındaki depoda ip ararlar. Bu sırada gizemli bir kitap bulurlar. Kitabın içinde bir de soru vardır. Eğer cevabı bulurlarsa diğer sayfa açılacaktır...

Biz İkimiz 28. Bölüm İzle 09:17

Biz İkimiz 28. Bölüm İzle

Arda ve Ceren sihirli kitaptaki ikinci soruyu okurlar ve çözmeye çalışırlar...

Biz İkimiz 29. Bölüm İzle 09:29

Biz İkimiz 29. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bugün de gizemli kitaptaki Biriktirir, her gün dışarı konur. Artıklara veda temizliğe merhaba bilmecesini çözmek için uğraşırlar...

Biz İkimiz 30. Bölüm İzle 10:34

Biz İkimiz 30. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede oynarlarken gizemli kitapta Geri dönmek zor en iyisi bir bilene sor bilmecesini çözmeye çalışırlar...

Rafadan Tayfa 28.Bölüm İzle 15:12

Rafadan Tayfa 28.Bölüm İzle

Basri Amcanın gelecek misafiri olay oldu! Abone olmayı unutmayın!..

Rafadan Tayfa 29.Bölüm İzle 15:26

Rafadan Tayfa 29.Bölüm İzle

Baklava yapılıyor ama satılacak mı? Daha fazlası için abone olun!..

Rafadan Tayfa 30.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 30.Bölüm İzle

Birbirlerini yanlış anlama sonucu ortaya çok komik bir manzara çıkıyor gelin seyredelim. Daha fazlası için abone olun!!..

İbi 21.Bölüm İzle 13:21

İbi 21.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşlarının bu seferki durakları taş ustası bir voki olan Gaba’dır. Ancak Baldiyar’da Gaba hakkında bahçesine girildiğinde taşa dönüşüleceğine dair bir hikaye yayılmıştır. Bakalım kahramanlarımız anahtarı elde ..

İbi 22.Bölüm İzle 12:59

İbi 22.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşlarının bu seferki durakları Guma Köyü’dür. Bu köyde yaşayan minik Gono’lar, Dodo’nun anahtarı yakalamak istemesi sebebiyle baya zorluk yaşarlar. İbi ve Tosi Gono’lara yardım ederek yeni dostlar kazanırla..

İbi 23.Bölüm İzle 12:59

İbi 23.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşlarının bu seferki durakları Maden Şehri Kattu’dur. Burada oldukça heyecanlı zaman geçiren kahramanlarımız diğer anahtarları bulmak için maceralarına devam ederler...

İbi 24.Bölüm İzle 12:59

İbi 24.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşları anahtarı bulmak için karlarla kaplı Gippa Dağları’na gelirler ve burada Yoyo ile tanışırlar. Ancak 11. anahtar onlardan önce Dodo tarafından ele geçirilir...

İbi 25.Bölüm İzle 12:59

İbi 25.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşları, Tosi’nin doğduğu Maku Bahçelerine gelirler. Burada ailesiyle görüşen Tosi başlarından geçen bütün olayları anlatır. Dodo burada da anahtarı herkesten önce ele geçirmeyi başarır...

İbi 26.Bölüm İzle 12:59

İbi 26.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşları 13. anahtarı bulmak için Bulut Şehri Gökada’ya gelirler. Burada Dodo’nun gerçek hikayesini öğrenirler. Öğrendikleri karşısında herkes oldukça şaşkına döner. Artık kahramanlarımızı yeni maceralar bekl..

Canım Arkadaşım Okul Öncesi Çocuk Şarkıları  Edis ile Feris 02:24

Canım Arkadaşım Okul Öncesi Çocuk Şarkıları Edis ile Feris

Canım Arkadaşım çocuk şarkısı sözleri: Canım arkadaşımcanım arkadaşım nasılsın Haydi oynayalım herşeyi paylaşalım arkadaşım Ver elini al sevgimi herşey paylaştıkça güzel Haydi koşalım el ele arkadaşlık çok güzel Arkadaş..

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle 14:20

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle

Rüstem ağabey köfte tarifinin yazılı olduğu kağıdı kaybetmiştir. Fatma ninesini arayıp tarifi ister. Nine her seferinde söylüyorum daha öğrenemedin mi diye kızar. Telefonda bir sürü söylenip yüzüne kapatır. Bu sırada Akı..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..

Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle 12:54

Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle

Kamil ile Hayri Mert'i oyun oynamaya çağırmak için Mertlerin evine giderler. Mert az sonra Rüstem ağabeyin geleceğini, bugün dışarıya çıkamayacağını söyler. Eğer isterlerse kendi evlerinin terasında oynayabileceklerini t..

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle 13:27

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle

Harika bir İstanbul sabahında Rafadan ekibi kendi müzik gruplarını kurmaya karar verirler. Müzik aletleri olmadığı için kendi aletlerini kendileri yaparlar. Mert süpürgeye bağladığı ipler ile elektro gitarını yapar. Kami..

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle 12:35

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle

Akın mahallede bulunan oyun alanında dalgın bir şekilde yürürken Mert ve Hayri bir anda onu kolundan yakalar. Sakın bir adım daha atma diye uyarırlar. Ne olduğuna bir türlü anlam veremeyen Akın ısrarla adım atmak istese ..

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle 13:20

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa ekibi Hale ve Sevim ile birlikte mahallenin boş alanında ortaya ip gerip voleybol oynamaktadır. Kamil, Hayri ve Mert bir takım Akın, Hale ve Sevim'de diğer takım olmuştur. Fakat Mertlerin takımı voleybol oy..

Rafadan Tayfa 11.Bölüm İzle 12:15

Rafadan Tayfa 11.Bölüm İzle

Tayfa mahalledeki olayları kameraya çekerek haber programı hazırlar. Kimi zaman neşeli, kimi zaman hüzünlü olaylarla karşılaşırken, kimisi spiker, kimisi kameraman olup eğlenceli bir o kadarda amatör program oluşturmayı ..

Rafadan Tayfa 10.Bölüm İzle 12:41

Rafadan Tayfa 10.Bölüm İzle

Tayfa telsizleri ile oyun oynamaktadır. Fakat Rüstem ve Basri'nin dinlediği radyo frekansı ile telsizin frekansı karışınca ortaya eğlenceli bir yanlış anlaşılma çıkar. Bölüm boyunca çocukları kendilerini bir radyo tiyatr..

Rafadan Tayfa 9.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 9.Bölüm İzle

Tayfa oyun alanına geldiklerinde gördüklerine inanamaz. Aralarında türlü fikirler yürüttükten sonra işin aslını çözmek için başlarlar ipleri takip etmeye. Yaşadıkları bir çok macera sonrasında ipin sonuna gelirler ve onl..

Rafadan Tayfa 8.Bölüm İzle 13:25

Rafadan Tayfa 8.Bölüm İzle

Çocuklar olan bitenden habersiz oyun alanında toplanmış Rüstem ağabeylerini dinlemektedir. Onca merakın ardından çözmeleri gereken bilmeceler sonrasında define bulacaklarını anlayınca bir hayli sevinirler. İki grup halin..

Ahmet'in Günlüğü 6.Bölüm 17:59

Ahmet'in Günlüğü 6.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; kitap okumanın önemi ve Ahmet'in kitapla kurduğu arkadaşlık dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer ver..

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

Ahmet'in Günlüğü 20.Bölüm 20:32

Ahmet'in Günlüğü 20.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; arkadaşlık ilişkileri ve yanlış anlaşılmalar dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...