#Arkasına

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Bu Görüntüler Büyük Tepki Çekti 00:25

Bu Görüntüler Büyük Tepki Çekti

Kayseri'de bir atın hareket halindeki minibüsün arkasına bağlanarak götürülmesi tepki topladı. Kayseri'de bir vatandaşın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ve kısa sürede yayılan video büyük tepki topladı. Melikgaz..

Damla Biber 03:16

Damla Biber

Durmuş aklım geliyor geriden Yün gibi sardın yüreği yeniden Gökyüzünde bir turuncu Öperek uyandırdı Beni gözlerimden Aydım aydım Ah gözün aydın Kuş sütü eksik Sofralar donattım Nasıl da güzel karışıyormuş kokun biber..

  • Ömer tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patenli Gençlerin Tehlikeli Yolculuğu Kamerada 00:29

Patenli Gençlerin Tehlikeli Yolculuğu Kamerada

İstanbul Avcılar'da E5 Karayolunda patenli 3 gencin trafikte seyir halinde olan bir otomobilin arkasına tutunarak ilerlemesi yürekleri ağza getirdi. Avcılar E5 Karayolunda patenli 3 genç, bir otomobile tutunarak ilerledi..

ALANYA'DA GENÇLER CANLARINI HİÇE SAYARAK YOLCULUK YAPTI 01:25

ALANYA'DA GENÇLER CANLARINI HİÇE SAYARAK YOLCULUK YAPTI

Alanya D 400 Karayolu üzerinde bir kamyonun arkasına oturarak yolculuk eden gençler canlarını hiçe sayarak ölüme meydan okudu Antalya'dan alışık olduğumuz görüntüler bu kez de Alanya D 400 Karayolu'nda kameralara yansıdı..

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

 Şişman Gelini Görünce Kaçan Damat Adayı!! 02:28

Şişman Gelini Görünce Kaçan Damat Adayı!!

Beğenerek geldi ,talip olduğu kadını görünce arkasına bakmadan kaçan adamın yaşadıkları traji komik o anlar.....

  • ANKA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pırdino 10.Bölüm 13:07

Pırdino 10.Bölüm

Küçük dostları Sansar ve Porsuk Tarık'ı çok sevmişlerdir. Porsuk'un macera aşkı da Sansar'ı zor durumda bırakmıştır. İkisi birlikte arabanın arkasına saklanıp şehre doğru yolculuğa başlamışlardır. Sansar ve Porsuk artık ..

6 Köpeğin Saldırısına Uğrayan 5 Yaşındaki Talihsiz Çocuk 01:52

6 Köpeğin Saldırısına Uğrayan 5 Yaşındaki Talihsiz Çocuk

Sakarya'da yaşanan olayda, çitlerin arkasına giden topunu almak için tırmanan 5 yaşındaki Eymen Deniz Ünlü'ye 6 köpek saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde köpeklerin saldırına uğrayan çocuk çaresizce köpek..

  • PITIRCIK tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil Sürücüsünün İlginç Tekne Çekme Yöntemi 00:33

Otomobil Sürücüsünün İlginç Tekne Çekme Yöntemi

Görüntüde arabasının arkasına akılcı bir çözümle teknesini bağlayan adamın denize doğru yol alışını izliycez.Bu kaza riskinide artırır tekne arabadan ayrılsa fena..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simay Tokatlı Öyle Bir Hareket Yaptı ki Chucky Benzetildi! 10:16

Simay Tokatlı Öyle Bir Hareket Yaptı ki Chucky Benzetildi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 131. bölümünde Simay Tokatlı jüri karşısına geçince kuyruğunu arkasına atışı herkesi güldürdü. Jüri, Simay'ı yorumlarken Simay'ın etrafa bakınması ise Kemal D..

  • ANKA tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Tuğçe ve Bahardan OLAY Performans - Manda Yuva Yapmış 20:09

Tuğçe ve Bahardan OLAY Performans - Manda Yuva Yapmış

İşte Benim Stilim 7. Sezon 01 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 133. bölümünde Öykü Serter, Tuğçe Ekim'i en yakın arkadaşı ilan edince Bahar Candan, Öykü Serter ve Tuğçe'nin arkadaşlığının kendisi ile Lara Su Özsoy'un..

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı...

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzucuk Balon 04:03

Kuzucuk Balon

Kuzucuğun evinde bir sürü uçan balon vardır, pencereden onları gören horoz, eve girer, kuzucuğun uyuduğunu fark edince bir tane balonu alıp çıkar. Son anda bunu fark eden kuzucuk sinirlenir ve onu kovalar. Horoz da gidip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Beyaz Show- Bensu Soralın Dizideki Ölümüne Kimler Ağladı 01:03

Beyaz Show- Bensu Soralın Dizideki Ölümüne Kimler Ağladı

Beyaz Show ekibi Bensu Soral'ın oynadığı dizideki ölüm sahnesine komik bir klip hazırladı! Bensu Soral, son oynadığı dizideki ölüm sahnesi ile izleyenleri çok üzdü. Dizi karakterleri de arkasından ağlamaları ile hatırala..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
E-5'te Yürekleri Sızlatan Görüntü 00:26

E-5'te Yürekleri Sızlatan Görüntü

E-5 Otoyolunda arabasının arkasına bağladığı atını peşinden koşturan vicdansız sürücü büyük tepki çekti. Atın yürek sızlatan görüntüleri cep telefonu kamerasıyla görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Damla - Biber 03:16

Damla - Biber

Durmuş aklım geliyor geriden Yün gibi sardın yüreği yeniden Gökyüzünde bir turuncu Öperek uyandırdı Beni gözlerimden Aydım aydım Ah gözün aydın Kuş sütü eksik Sofralar donattım Nasıl da güzel karışıyormuş kokun biber..

  • Ömer tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Adanalı Gencin Nasrettin Hocaya Özenmesi 00:42

Adanalı Gencin Nasrettin Hocaya Özenmesi

Görüntüler ülkemizin nadide şehri Adana'dan. Yoğun araç trafiğinin yaşandığı D-400 Karayolu'nda ilerleyen motosiklette, sürücünün arkasına nasrettin hoca misali ters oturan gencin amatör kameraya yansıyan görüntülerini i..

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce