#Atlantik okyanusu

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Sona Doğru Film İzle 1:45:44

Sona Doğru Film İzle

Hint Okyanusu'nda tek başına gezinti yapan bir adam, yatının bir gemi konteynırına çarpması üzerine bilincini kaybeder. Uyandığında bilinci yerinde değildir ve kazayı yavaş yavaş hatırlamaya başlar. Telsiz, radyo ve navi..

  • Tv Series tarafından
  • 4.376 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönüllü Kurtarıcıların Yavru Balinayı Okyanusa Yönlendirmesi 01:46

Gönüllü Kurtarıcıların Yavru Balinayı Okyanusa Yönlendirmesi

Antarktika'da göç ederken kaybolduğu düşünülen yavru balina Güney Atlas Okyanusu kıyısına doğru geldiği anda Rio de Janeiro sahilinde bulunan kişiler tarafından kurtarılmış...

  • JET TV tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Seki Özel Açıklamalar 05:34

Deniz Seki Özel Açıklamalar

Bayramı Kıbrıs'ta geçiren Deniz Seki, sahnede iken ayrıldığı nişanlısı Faruk Salman kendisine çiçek gönderince ''Biz okyanusu geçtik, derede mi boğulacağız'' diyerek nişanlısına jest yaptı ve barışma sinyali verdi..

  • ANKA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Büyüklüğünde Deprem Esnasında Ürkütücü Görüntü! 00:30

8 Büyüklüğünde Deprem Esnasında Ürkütücü Görüntü!

Pasifik Okyanusu açıklarında gerçekleşen sarsıntı 1000 kilometreden fazla mesafede bulunan başkent Mexico City'deki binaları bir dakikayı aşkın süre şiddetli şekilde salladı. 8 büyüklüğünde olduğu bildirilen deprem sıras..

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi 00:53

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi

Füze denemeleri bölge ülkelerinden tepki çeken Kuzey Kore bu kez ardarda 4 balistik füze denemesi yaptı. Füzeler Çin sınırına yakın Tongchang-ri bölgesinden fırlatıldı ve Pasifik Okyanusu’na düştü. Denemelere ilk tepki J..

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü 01:35

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü

Peru’da yoğun yağmurların yol açtığı seller ve toprak kaymalarında 48 kişi hayatın kaybetti. Ölenlerin arasında çamur kaymasında hayatını kaybeden 6 madenci de bulunuyor. Bu yılın başından itibaren süren yoğun yağmur Fr..

Guam Adası'nda Halk Endişeli 00:58

Guam Adası'nda Halk Endişeli

Kuzey Kore’nin nükleer başlıklı füzeyle vurmakla tehdit ettiği Guam Adası’nda halk endişeli. Pasifik Okyanusu’nda bulunan Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı Guam’ın yerel halkı, düzenledikleri eylemlerle barış çağrısı..

Irma Kasırgasıyla Gençlerin Dalga Geçmesi 00:16

Irma Kasırgasıyla Gençlerin Dalga Geçmesi

Abd'yi etkisi altına alan ve tarihin kayda geçen en büyük Atlas Okyanusu fırtınası Irma kasırgasıyla dalga geçen trolcü gençlerin kameraya yansıyan görüntülerini seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Penguenin Duş İçin Yanlış Kayanın Altında Beklemesi 01:43

Penguenin Duş İçin Yanlış Kayanın Altında Beklemesi

Güney Atlas Okyanusu'nda Patagonya'nın Falkland Adalarında penguenler sırayla duş alırken bir penguen su akmayan kayanın altında saf saf beklemiş..

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En İzole Kabilesi: Sentinel Kabilesi 05:13

Dünyanın En İzole Kabilesi: Sentinel Kabilesi

Hint Okyanusu'nda bulunan Sentinel Adası'nda yaşayan Sentinel kabilesi dünyanın en izole kabilesi. Yabancı toplumlarla ileşimi kurmayı reddeden kabile adaya gelmek isteyen yabancıları da agresif tutum sergileyerek redded..

  • PengoTV tarafından
  • 1.286 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayatla Dolu Okyanusun En Derin Zemini 05:09

Hayatla Dolu Okyanusun En Derin Zemini

Planet Earth: Blue Planet II belgesel Yakında Netflix'de yayınlanacak olan Antartika'dan çok büyüleyici bölümler içeriyor. Belgeselde, OceanX tarafından desteklenen Alucia Productions'taki insanların, daha önce hiç keşfe..

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pandalar Orijinal Fragmanı 02:22

Pandalar Orijinal Fragmanı

Pandalar dünyanın dört bir yanından seviliyor ve şimdi tüm aileye nefes kesici bir belgesel macera ve şaşırtıcı bir deneyim olan IMAX orijinal filmi Pandas 'ın büyük ekranına geliyorlar. Çin'deki Chengdu Panda Üssünde..

Dipdip - Bir Okyanus Macerası Türkçe Dublajlı Fragman 02:12

Dipdip - Bir Okyanus Macerası Türkçe Dublajlı Fragman

İnsanlığın dünyayı terk ettiği zamanda, yaratıklardan oluşan bir koloni okyanusun derinliklerinde büyür. Maceracı ahtapot Deep ve türün son yaşayanları olan beceriksiz fener balığı Evo ve nevrotik derin su karidesi Alice..

Maldivler Turu - Paradise Island Resort & Spa - TropikAdalar.com'da! 03:02

Maldivler Turu - Paradise Island Resort & Spa - TropikAdalar.com'da!

Paradise Island Resort & Spa #Maldivler, Hint Okyanusu'ndaki cennet gibi bir adada özel villalar ve bungalovlarla hizmet vermektedir. Tesiste açık yüzme havuzu, 4 adet restoran ve bir spa alanı vardır.nnTümü klimalı ve k..