#Ayasofya

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 1.Bölüm 24:05

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 1.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Topkapı Sarayı, Taksim ve İstanbul'un tarihi konu edilmektedir...

Avinash Sachdev (Shlok) İstanbul Turunda 01:59

Avinash Sachdev (Shlok) İstanbul Turunda

Hintli oyuncu Avinash Sachdev (Shlok) İstanbul gezisinde bugün Ayasofya, Sultanahmet Camii ve Yerebatan Sarnıcı'nı gezdi...

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii’nde inceleme yaptı 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii’nde inceleme yaptı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Ayasofya Camii'ndeki ziyaretinin ardından Taksim Camii'ne geçti. Buradaki inşaat çalışmalarında incelemelerde bulunan Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan, yarım saatlik incelemel..

AK Parti İstanbul'da Kan Değişikliği 02:56

AK Parti İstanbul'da Kan Değişikliği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Kongresi'nde konuştu. Gündeminde Kanal İstanbul'dan Ayasofya'nın açılışına kadar birçok konu vardı. Muhalefete yüklendi. 2023'te sandıkta hesaplaşacağız dedi...

Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

İstanbul'da fetih ışıltıları 01:24

İstanbul'da fetih ışıltıları

TARİHİ DEĞİŞTİREN, OSMANLIYI DÜNYA İMPARATORLUĞU YAPAN İSTANBUL'UN FETHİNİN 568. YILI DÜN AKŞAM GÖRSEL ŞÖLENLE KUTLANDI. BÜYÜK FETİH TÜM COŞKUSUYLA GALATA KULESİ'NE, AYASOFYA CAMİSİNE VE HALİÇ SEMALARINA BAKIN NASIL YANS..

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 2 yıl önce
SADECE GERÇEKLER! Beklentiler Neydi? 2023 Sırrı Ne? 1:27:47

SADECE GERÇEKLER! Beklentiler Neydi? 2023 Sırrı Ne?

Kaya Metaforu! Uyanışın Başlayacağı Yer Burası! Çoban Yıldızı Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur! Kayaların Oğlu 2023 Neler Olacak? Frekanslar Bozuldu Dünya'da ve Ülkemizde Neler Olacak? Ayasofya..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 1 yıl önce
ŞİFRELİ KONUŞMAYALIM‼️ 81 Tane İtalyan Ticaret Odasının Ülkemde Ne İşi Var‼️ Kimsenin Haberi Yok‼️ 50:33

ŞİFRELİ KONUŞMAYALIM‼️ 81 Tane İtalyan Ticaret Odasının Ülkemde Ne İşi

✅81 Tane İtalyan ticaret odası ülkemde ne arıyor⁉️ ✅ Bu durumu yetkililer görmüyor mu⁉️ Ya yetkililer onlara hizmet ediyorsa⁉️ ✅Ayasofya’da ayrılan bölge, kim ve hangi amaç için ayrıldı⁉️ ✅Deprem sonrası yapılan sınır g..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 1 yıl önce