#Aydının nazilli ilçesinde

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi 02:48

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi Irak'ta Şii milis gücü Haşdi Şabi, Enbar vilayetine bağlı Rutba ilçesinde 2 camiyi infilak ettirdi ve ilçe sakinlerinden 23 genci alıkoydu. Irak'ta Şii milis ..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:31

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıkt..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı 03:53

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde mısır hasadının yapılmasına başlandı. Elbeyli ilçesinde sulu tarıma geçilmesinden sonra mısır ekimine çiftçiler yoğun ilgi gösteriyor. Elbeyli ovasına ekilen yemlik ve tohumluk olarak ekilen mı..

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI 01:18

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ailesi ile birlikte orman işletme müdürlüğünün ağaç kesim işine çalışmaya giden 16 yaşındaki kızı zorla kaçıran evli ve 5 çocuk babası Musa Ç. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından za..

Bingöl'de 'Teröre Lanet' Mitingi 01:08

Bingöl'de 'Teröre Lanet' Mitingi

Bingöl'de 'Teröre Lanet' Mitingi Bingöl'ün Genç ilçesinde vatandaşlar, düzenlenen mitingde terör örgütü PKK'yı lanetledi. ..

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi 01:36

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 5. ayağında 50 cc kategorisinde yarışan 4,5 yaşındaki Kerem Yılmaz, pistlerdeki mücadele azmiyle sporsever..

Diyarbakırlı Esnaf Pkk'ya İsyan Etti 01:08

Diyarbakırlı Esnaf Pkk'ya İsyan Etti

Diyarbakırlı Esnaf Pkk'ya İsyan Etti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde esnaf PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıya isyan etti. Merkez Bağlar ilçesinde sabah Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına yakın bir noktada, PKK'l..

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki 01:15

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki

Öldürülen Muhtarın Ailesinden Pkk'ya Tepki Bitlis'in Hizan ilçesinde PKK'lı teröristlerce kaçırıldıktan yaklaşık 50 gün sonra ölü bulunan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven'in ailesi, terör örgütüne tepki gösterdi..

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi 05:08

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi Hakkari’nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleri, teslim olan 2 teröriste insanlık dersi verdi. Çukurca ilçesi Üzümlü Bayrak Tepe bölgesine Zap bölgesinden gelerek tes..

Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı 00:22

Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı

İzmir Menemen ilçesinde oynana maçı yöneten hakem, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. İzmir'de, 4 Aralık'ta oynanan Asarlık Gençlikspor-Dikili Belediyespor maçının sonunda ilginç bir an yaşandı. Ege Üniversit..

Mardin'de Yola Tuzaklanan Patlayıcı İmha Edildi 00:23

Mardin'de Yola Tuzaklanan Patlayıcı İmha Edildi

Mardin’in Savur ilçesinde teröristlerce yola tuzaklanan ve bir evin bodrum katında bulunan toplam bin 850 kilogram patlayıcı imha edildi...

Suda Bisiklet Sürme Denemesi Gülümsetti 02:49

Suda Bisiklet Sürme Denemesi Gülümsetti

Elazığ'ın Baskil ilçesinde bir grup arkadaşın, su üstünde bisiklet sürmeye çalışırken çektikleri görüntüler izleyenlere kahkaha attırıyor. Baskil ilçesinde 3 arkadaş tarafından yapıldığı tahmin edilen su bisikletini den..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tamir Ettiği Tablet Böyle Patladı 00:54

Tamir Ettiği Tablet Böyle Patladı

Konya’nın Akşehir ilçesinde bilgisayar servisine tamir ettirilmek üzere getirilen tablet, servis elemanının müdahale ettiği sırada bir anda patlayarak alev alıp yanmaya başladı. Tabletin patlama anı iş yerinin güvenlik k..

Çanakkale İkinci Kez Sallandı 01:34

Çanakkale İkinci Kez Sallandı

Çanakkale Ayvacık ilçesinde 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Murat Boz Kimdir? 03:44

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karaden..

Yanmış Tostu Görünce Gülme Krizine Giren Vatandaş 01:24

Yanmış Tostu Görünce Gülme Krizine Giren Vatandaş

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde esnaflık yapan bir vatandaşın gülme krizine girmesi kameralara yansıdı. Eleşkirt ilçesinde esnaflık yapan bir vatandaşa gösterilen yanmış tost esnafı gülme krizine soktu. Cep telefonu kameras..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Terör Operasyonu 00:49

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Ergani ilçesinde yol kontrolünde biri kadın 2 terörist ile 2 terör örgütü işbirlikçisi yakalandı. Hani ve Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, tuzaklanan EYP kontrollü bir şekilde imha edildi, çok mikt..

Reyhanlı'da Askere Destek Yürüyüşü 01:58

Reyhanlı'da Askere Destek Yürüyüşü

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine yönelik intikal kapsamında askeri hareketliliğin yaşandığı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Suriye sınırındaki mahallede vatandaşlar askere destek için yürüyüş düzenledi - Yürüş sırasında ..

Giresun Toz Bulutu Altında 00:20

Giresun Toz Bulutu Altında

Suriye'den gelerek Türkiye'nin güney bölgelerinde etkili olan toz bulutu Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer alan Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde de etkili oldu. Şebinkarahisar ilçesinde etkili olan toz bulutu, gör..

İmamın En Acı Cenaze Namazı 01:09

İmamın En Acı Cenaze Namazı

Aydın'ın Germencik ilçesinde 23 yaşında trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden genç öğrencinin cenaze namazını imam olan babası kıldırdı. Aydın'ın Germencik ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden 3 ..

Dananın Otomobilde Yolculuğu 00:28

Dananın Otomobilde Yolculuğu

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir otomobilin arkasına sığdırılan dana, görenleri şaşkına çevirmiş. İlginç görüntüler Çayırova ilçesinde vatandaşlar tarafından amatör kameraya kaydedilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alaplı'da 50 kişilik grup kahvehane bastı: 1 yaralı 01:48

Alaplı'da 50 kişilik grup kahvehane bastı: 1 yaralı

Zonguldak Alaplı ilçesinde yaklaşık 50 kişilik bir grup bastıkları kahvehanenin camlarını kırdı, masa ve sandalyelerle içeridekilere saldırdı. Saldırı sırasında kırılan camların üzeriZonguldak Alaplı ilçesinde yaklaşık 5..

Şehit Anne Ve Bebeğine Veda 01:05

Şehit Anne Ve Bebeğine Veda

Şehit anne ve bebeğine veda Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan asker eşi Nurcan Karakaya (25) ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya..

Bingöl depremi Erzurum’da da hasara neden oldu 01:16

Bingöl depremi Erzurum’da da hasara neden oldu

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki deprem Erzurum’un Çat ilçesinde de hasara neden oldu...