#Bak

Bakan Akar- S-400 İçin Mektubumuza Yanıt Verilmedi 01:46

Bakan Akar- S-400 İçin Mektubumuza Yanıt Verilmedi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD ile S-400 gerilimine ilişkin açıklama yaptı. Akar Çözüm için yazdığımız mektuba yanıt verilmedi dedi...

Bakan Akar- Terörist Sığınaklarını Başlarına Yıktık 01:22

Bakan Akar- Terörist Sığınaklarını Başlarına Yıktık

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kars'taki ortak tatbikatta yaptığı açıklamada Irak'ın kuzeyinde başlatılan terör operasyonuna değindi. Bakan Akar, Yunanistan'dan gelen açıklamalara yönelik Yunanistan tehdit dilinden v..

Bakan Akdağ İstanbul’un Önemli Ölçüde Sağlık Yatırımına İhtiyacı Var 06:22

Bakan Akdağ İstanbul’un Önemli Ölçüde Sağlık Yatırımına İhtiyacı Var

Bakan Akdağ: İstanbul’un önemli ölçüde sağlık yatırımına ihtiyacı var Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Sağlık Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Bakan Akdağ, “İstanbul’da çok ciddi sağlık yatırımları ger..

Bakan Albayrak'tan Gençlere 02:11

Bakan Albayrak'tan Gençlere "Milli Duruş" Çağrısı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da İnovasyon Haftası'nda gençlere seslendi. Çelik gibi bir iradeye sahip olun dedi. Milli duruş çağrısında bulundu. İşte bakan Albayrak'ın açıklamaları.....

Bakan Albayrak'tan Yaz Saati Uygulaması Açıklaması 01:33

Bakan Albayrak'tan Yaz Saati Uygulaması Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulunun yaz saati uygulamasını sürekli hale getiren Bakanlar Kurulu kararının yürütmesini durdurmasına ilişkin, Usul ile ilgili düzenlemey..

Bakan Albayrak- Referandum İstikrar Getirecek 03:07

Bakan Albayrak- Referandum İstikrar Getirecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bahreyn'e gitmeden önce gazetecilerle buluşmasında, 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili açıklamalar yaptı. 16 Nisan'daki refer..

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu 03:39

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 29 Ekim'de açılacak Ankara YHT Garı Projesi'nin asıl mimarlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, ol..

Bakan Aşkın Bak Sokak Maçı Yaptı 00:36

Bakan Aşkın Bak Sokak Maçı Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sokak arasında çocuklarla maç yaptı. Bakan Bak'ın çocuklarla sokak maçı yaptığı görüntüler sosyal medyada büyük beğeni topladı...

BAKAN BİLGİN'DEN ZAM MÜJDESİ! 01:38

BAKAN BİLGİN'DEN ZAM MÜJDESİ!

Milyonlarca çalışan ve emekli yüzde 73'ü aşan enflasyona karşı Temmuz ayında kendilerine rahat bir nefes aldıracak zam beklentisine girdi. Asgari ücrete ek zam beklentileri Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan'ın açıklamalarıyla ..

Bakan Bilgin’den Bayram İkramiyesi Ek Gösterge Ve EYT Açıklaması 01:43

Bakan Bilgin’den Bayram İkramiyesi Ek Gösterge Ve EYT Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyükelçilerle İftar Programı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Suriyeli kardeşlerimizin gönüllü ve onurlu geri dönüşler..

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Bakan Canikli İlk Defa Afrin'de Kullanılan Pulat'ı Anlattı 03:53

Bakan Canikli İlk Defa Afrin'de Kullanılan Pulat'ı Anlattı

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Canikli ilk defa Afrin'de kullanılan ve yüzde yüz yerli ve milli olan Pulat projesini anlattı...

Bakan Canikli'den Bedelli Açıklaması: Tüm Alternatifler Hazır 05:09

Bakan Canikli'den Bedelli Açıklaması: Tüm Alternatifler Hazır

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Yeni Şafak Gazetesi'nin Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından yapılan canlı yayında İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Canikli, bedelli as..

Bakan Canikli: Test Atışları Başarıyla Gerçekleştirildi 01:14

Bakan Canikli: Test Atışları Başarıyla Gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sütre gerisinde ve açıktaki hedefler için MKE tarafından geliştirilen 120 mm HE-T Tank Topu Mühimmatının test atışları başarıyla gerçekle..

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Bakan Çavuşoğlu AB’ye Seslendi; Yunanistan’ı Şımartmayın 02:05

Bakan Çavuşoğlu AB’ye Seslendi; Yunanistan’ı Şımartmayın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsviçre'de kritik açıklamalarda bulundu. Doğu Akdeniz'de artan tansiyon gündemindeydi. Avrupa Birliğine seslendi Yunanistan’ı şımartmayın, aklı selime davet edin dedi...

Bakan Çavuşoğlu Bugün Terörün Her Türlüsüyle Mücadele Eden Bir Ülkeyiz 02:35

Bakan Çavuşoğlu Bugün Terörün Her Türlüsüyle Mücadele Eden Bir Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınır dışında devam eden terör operasyonlarıyla ilgili olarak, “Biz bu mücadeleyi teröristin olduğu yerde, Suriye'nin içinde, Irak'ın kuzeyinde temizlemezsek, kendi topraklarımızda bu m..

Bakan Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğum Gününü Böyle Kutladı 01:09

Bakan Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğum Gününü Böyle Kutladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoyla kutladı. Çavuşoğlu'nun 'Derdi millet olan adam iyi ki varsın; rabbim uzun ömür versin, seni milletimi..

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi 03:43

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf ile bir araya geldi. İkili orak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye'ye silah..

Bakan Çavuşoğlu Ruhani İle Görüştü 01:22

Bakan Çavuşoğlu Ruhani İle Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, temaslarda bulunmak üzere geldiği İran'da Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani tarafından kabul edildi...

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi 01:45

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lozan'da yapılan Suriye toplantısına ilişkin, 'Türkiye olarak özellikle ateşkesin sağlanması ve siyasi çözüme varan bir süreçte hangi adımların atı..

Bakan Çavuşoğlu, Hamburg'da Konuştu 00:59

Bakan Çavuşoğlu, Hamburg'da Konuştu

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya'nın sistematik bir şekilde Türkiye karşıtlığı ve Almanya'da yaşayan vatandaşlarımıza özellikle sistematik bir şekilde yaptığı baskı kabul edilemez. dedi...

Bakan Çavuşoğlu- 'PKK'nın 13 masum insanı öldürmesine dünya yine sessiz kaldı' 07:35

Bakan Çavuşoğlu- 'PKK'nın 13 masum insanı öldürmesine dünya yine sessi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kısa süre önce PKK terör örgütü Kuzey Irak'ta 13 masum insanı öldürdü ve dünya yine sessiz kaldı. Uluslararası dayanışma olmadan ve mevcut çifte standartlarla bu tehdidi ortadan kaldır..

Bakan Çavuşoğlu- -2. Aşama siparişi verildi, ihracat izni temasındayız 01:02

Bakan Çavuşoğlu- -2. Aşama siparişi verildi, ihracat izni temasındayız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan ziyareti dönüşünde uçakta aralarında CNN TÜRK Ankara Temsilci Dicle Canova'nın da yer aldığı gazetecilerin sorularını yanıtladı...

Bakan Çavuşoğlu- -Azerbaycan İsterse Gereğini Yaparız- 03:53

Bakan Çavuşoğlu- -Azerbaycan İsterse Gereğini Yaparız-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu işgalci Ermanistan'ın Azerbaycan'a saldırılarıyla ilgili konuştu. Azerbaycan'a destek mesajları veren Bakan Çavuşoğlu, ''Karabağ sorunu çözülmedikçe Ermenistan'ın cesareti artıyor'' dedi..

Bakan Çavuşoğlu- -Bu Azerbaycan için büyük bir başarıdır- 05:07

Bakan Çavuşoğlu- -Bu Azerbaycan için büyük bir başarıdır-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ruslan Kazakbaev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycan'ın yanında olacağız. Bu, Azerbaycan için büyük bir başarıdır, zaferdir. ..