#Balıkçı teknesini

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor 01:54

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor

Edirne’de tanesi 10 liraya düşen palamut balığı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Edirne’de palamut balığının tanesinin 10 liradan satıldığını duyan vatandaşlar, sabahın ilk saatlerinde balık pazarına akın etti. Balıkçıla..

Otomobil Sürücüsünün İlginç Tekne Çekme Yöntemi 00:33

Otomobil Sürücüsünün İlginç Tekne Çekme Yöntemi

Görüntüde arabasının arkasına akılcı bir çözümle teknesini bağlayan adamın denize doğru yol alışını izliycez.Bu kaza riskinide artırır tekne arabadan ayrılsa fena..

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

220 kiloluk Dev Orkinos Balığı 00:55

220 kiloluk Dev Orkinos Balığı

220 kiloluk Dev Orkinos Balığı Çorum'da bir balıkçı tarafından sergilenen yaklaşık 2 metre uzunluğunda, 220 kilogram ağırlığındaki orkinos balığı, vatandaşların ilgisini çekiyor...

Kırmızı Balık | Çocuk Şarkıları 2016 | Bebek Şarkıları 01:13

Kırmızı Balık | Çocuk Şarkıları 2016 | Bebek Şarkıları

Kırmızı balık çocuk şarkıları 2016,bebek şarkıları! Kırmızı balık gölde şarkısı Sevimli Dostlar ile yeniden düzenlendi. Kırmızı Balık şarkı sözleri: Kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor, balıkçı Hasan geliyor olta..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.542 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuk Şarkıları Kırmızı balık gölde (orijinal müzik ve sözleri) 01:15

Çocuk Şarkıları Kırmızı balık gölde (orijinal müzik ve sözleri)

Kırmızı Balık Gölde Kıvrıla Kıvrıla Yüzüyor Balıkçı Hasan Geliyor Oltasını Atıyor Kırmızı Balık Dinle Sakın Yemi Yeme Balıkçı Hasan Tutacak Sepetine Atacak Kırmızı Balık Kaç Kaç..

Kartalın Tekneden Balık Çalması 00:35

Kartalın Tekneden Balık Çalması

Ashton Phillips ismindeki amatör balıkçı teknesiyle balık tutarken bir amerikan kel kartalı gelerek balığı çalmış. Kartalın görüntüsü balıkçı tarafından böyle görüntülenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaşla Göz Arasında Balığı Kaçması 00:23

Kaşla Göz Arasında Balığı Kaçması

Çek Cumhuriyeti'nin Brno şehrinde amatör balıkçı gölde tuttuğu balık ile poz vermek istemiş. Hareketlenen balık adamın elinden kurtularak göle atlayıp kayıplara karışmış...

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu 00:43

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu Umman'lı üç balıkçı, ambergris adı verilen İspermeçet balinası kusmuğu buldular. Parfüm endüstrisinde kullanılan kusmuğun, 80 kilosuna 3 milyon dolar teklif edildi! Times ..

Amatör Balıkçının 30 Kiloluk Yayın Balığını Yakalaması 01:55

Amatör Balıkçının 30 Kiloluk Yayın Balığını Yakalaması

Amatör balıkçı Talip Gökçek, oltayla kars çayında yakaladığı yayını sudan çıkarırken oldukça zorlandı. Talip Gökçek'in tuttuğu 30 kg'lık yayını ise yanında bulunan arkadaşı Mesut Irgalı, cep telefonuyla kayıt etti...

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balıkçının Kamerasına Köpekbalığı Saldırdı! 00:43

Balıkçının Kamerasına Köpekbalığı Saldırdı!

Avustralya'nın Queensland şehrinde bir balıkçı, teknenin altındaki balık sürüsünün görüntülerini almak için suya bir GoPro uzattı ve şahane görüntüler almaya başladı. Fakat bir köpek balığı, GoPro'yu ağzına aldı ve yutma..

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada 01:30

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada

Van merkez İpekyolu ilçesinde sahibinden kaçarak Erçek Gölü'ne düşen dana, balıkçılar tarafından kurtarıldı. Erçek Mahallesinde Aslan Katar'a ait dana, kaçarak yakınlarında Erçek Gölü'ne doğru kaçtı. Yaklaşık 2 saat göld..

  • JET TV tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı 00:44

Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı

ABD'nin Florida eyaletinde, bir balıkçı teknesi alev aldı. Teknede bulunan kaptan ve 5 kişi yangın söndürme gemisi tarafından kurtarıldı. ABD'nin Florida eyaletinde Fort Lauderdale kentinde bir balıkçı teknesi denizin or..

Hadi Be Oğlum Fragmanı 01:53

Hadi Be Oğlum Fragmanı

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bi..

Hadi Be Oğlum Hd İzle 1:46:44

Hadi Be Oğlum Hd İzle

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bi..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Antalya'da Teröristler Roketatarla Saldırdı 02:10

Antalya'da Teröristler Roketatarla Saldırdı

Antalya'da teröristler roketatarla saldırdı ANTALYA'da, teröristlerin Kemer karayolu üzerinde akaryakıt tankerine roketli saldırısında, balıkçı barınağı isabet aldı...

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

14 yolla kanca bağlama tekniği 42:35

14 yolla kanca bağlama tekniği

Balıkçıların nasıl düğüm ve bağlama tekniklerini Rus arkadaşımız dimitri anlatacak...

  • PengoTV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lüks Tekne Ve Yatlar Görücüye Çıktı 00:45

Lüks Tekne Ve Yatlar Görücüye Çıktı

Javits Center'da 112.si açılan New York Boat Show'da 400 farklı çeşit tekne sergileniyor. Lüks yatların yanı sıra balıkçı teknelerinin de bulunduğu fuarı New Yorklular 5 gün boyunca ziyaret edebilecek...

Dünyanın En Kaliteli Havyarı Hazar Denizi’ndeki Mersin Balıklarından Üretiliyor. 00:50

Dünyanın En Kaliteli Havyarı Hazar Denizi’ndeki Mersin Balıklarından Ü

Ancak kirlilik, ağır metaller ve yasadışı avlanma mersin balıkları popülasyonunu çok azalttı. Hazar'ın havyarı nasıl azaldı Bir yanda belki de hiç yiyemediği havyarı elde etmeye çalışan gariban balıkçı, diğer yanda 20 y..

Orkinos Balığının Balıkçıyı Sürüklemesi 00:50

Orkinos Balığının Balıkçıyı Sürüklemesi

Balıkçı dev balığı tekneye almak için sıkı bir mücadeleye girerken, yardımına arkadaşı da koştu. Ama işler istedikleri gibi gitmedi. Zira orkinos çok inatçıydı ve balıkçılardan birini suya çekti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Balıkçılar İzlemesin Gemi Büyüklüğündeki Balığı Sadece Missina İle Yakalayanlar Var 01:00

Balıkçılar İzlemesin Gemi Büyüklüğündeki Balığı Sadece Missina İle Yak

Balıkçının Maharetiyle artı Şahane bir şans ile beraber ortaya müthiş bir av çıktı. sonuçları sizlerle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Catherine Zeta Jones Kimdir? 01:12

Catherine Zeta Jones Kimdir?

25 Eylül 1969 tarihinde İngiltere'de Galler'in bir balıkçı köyünde doğmuştur. iki erkek kardeşi vardır. 4 yaşında Katolik kilisenin düzenlediği toplantılarda şarkı söyleyip dans eden küçük yıldız, 11 yaşına gelince sahne..

Balıkçılar Göç Sırasında Binlerce Sardalya Yakaladı 01:10

Balıkçılar Göç Sırasında Binlerce Sardalya Yakaladı

Binlerce sardalya, Hint okyanusundan Afrika sahillerine göç ettiği balıkçılar tarafından yakalandı. Fotoğrafçı Ahmed Mohamed Al Toqi, balık avlayan insanlarla çok erken saatler geçirdikten sonra, sardalya göçü sırasınd..

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_ 50:42

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla'nın keyifli sunumuyla bu hafta Türkiye'nin en çok adasını bünyesinde barındıran şehri olan Balıkesir'den ekrana geliyor. Davetsiz Misafir Balıkesir'de ilk olarak dillere destan Çavuşoğl..

Dior Çanta Yapımı-Dıy 02:00

Dior Çanta Yapımı-Dıy

Dior modaevinin kökleri 1947’ye dayanmaktadır ve Christian Dior ilk koleksiyonunu bu dönemde dünyaya tanıtmıştır. Daha sonra New Look adında çekici ve estetik yeni bir marka kurarak bugünün modasını etkilemeye devam etme..

  • Kadınca tarafından
  • 6.340 görüntüleme
  • 7 yıl önce