#Bana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana 04:46

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana

Yine sensiz geçen bir gecenin Buz gibi sabahında Bu korkunç yalnızlığımda Seni bekliyorum yanıyor yüreğim Yine gözyaşlarım yağmur gibi Yaşıyorum anılarla Birşeyler kopuyor sanki Taa şuramda yanıyor yüreğim Alla..

Gece - Bana Bir Sarki Soyle 03:38

Gece - Bana Bir Sarki Soyle

Tatlı bir uyuşukluk hissi bahsettiğim Ayak parmaklarından kafatasına kadar uzanan Bazıları berrak bir su gibidir bazıları da benim gibi Çamurlu bir göl merak ettiğin dibini Tutuşturmayı merak ediyorsan tutkuyu Peki..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk 04:04

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk

Delidir gönlüm, laf dinlemez Neler anlattım ona, söz geçmedi Bulamadım hiç aşkı, bulduramadım Nerede akşam, orada sabah, tutturamadım Duydum ki aşk benden düpedüz korkarmış Bu küskün hâlimden, pişmanım çok Kalbimi..

Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar Bana Birşeyler Söyle 04:15

Ebru Yaşar Bana Birşeyler Söyle

dualarınla yaşamadım ki bedduanla nasıl öleyim senden bir hayır göremesem de değişirsin bir gün bu da dileğim sevdim seni pişman değilim ben sana yarim düşman değilim söyle söyle aşkım duyayım seviyor musun anlat ki bi..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenan Doğulu - Hiç Bana Sordun Mu 03:37

Kenan Doğulu - Hiç Bana Sordun Mu

Kenan Doğulu - C Şarkı Sözleri Sebepsiz çekip gittin Anlayamadım ki ben seni Hata bende biliyorum Söyleyemedim ki hislerimi Biliyorum artık geç Ama haykırıyorum gerçeği Ben sensiz sevgisiz ben sensiz kimsesiz Hiç ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynur Aydın feat. Turaç Berkay - Bana Aşk Ver 03:09

Aynur Aydın feat. Turaç Berkay - Bana Aşk Ver

Nasıl solmuşsa kalbim Kalmadı senle derdim Sevseydim yine yerdim Göz göre göre yalanlarını İnan inan duymam inan Yanımda aşkla bağırsanda İnan inan görmem inan Beni cennetten çağırsan da Bana ver bana aşk ver Tanrım Be..

Hande Yener - Dön Bana 04:17

Hande Yener - Dön Bana

Geceler zor Işığım yok Yalanım yok Seni özledim Heceler çok Tek bir cümlem yok Yattığım yerde Seni düşledim Şimdi şehri gezme vakti Yalnız başıma Yalnız başıma Ne olur sanki aynı yerde Çıksan karşıma Çıksan karşıma D..

Zeynep Casalini - Dokunma Bana 04:40

Zeynep Casalini - Dokunma Bana

Sen varken gücümolurdu Zaman akmadan dururdu; Hatırlasana Hani aşk seni yormuştu Yolun sonuna koymuştu Dokunma bana Şimdi eskiye döner mi Dönse de buna değer mi; Cevaplasana İnsan aynen durur mu Ayrılık kola..

Furkan Halıcı - Acıma Bana 03:28

Furkan Halıcı - Acıma Bana

Furkan Halıcı - Acıma Bana Dinle sanatçının sosyal medya hesapları : İnstagram:ffurkanhalici Youtube:Furkan Halıcı sözler Durdum düşündüm Ben kaç kez üzüldüm Ama olmadı Böylesi hiç olmadı Gel yada git artık Bu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana 04:08

Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana

Söz vermiştin bana Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın..

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Uğur - Bana Bunu Yapma 02:56

Oğuzhan Uğur - Bana Bunu Yapma

Hayalet diye bir şey yoksa ben nasıl yürüyorum? Aşktan gözü kör olmak varsa nasıl görüyorum? Nefesim sendin gittin madem neyi soluyorum? Yine hicran, evet ihanet kurbanıyım... Bana bunu yapma... Bize bunu yapma... Ya da...

  • Emre Kuzu tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darildinmi Cicim Bana - Fasl-i Beyoglu 02:56

Darildinmi Cicim Bana - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Darildinmi Cicim Bana. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Darıldın mı gülüm bana? Hiç bakmıyorsun bu yana Darıldıysan barışalım Kumru gibi koklaşalım Esmerim, güzelim,dudu dillim Ben yan..

Leman Sam-Bana esmeyi anlat 04:45

Leman Sam-Bana esmeyi anlat

Bana Sevmeyi Anlat..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.968 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener - Hani Bana ( Official Video ) 03:45

Hande Yener - Hani Bana ( Official Video )

Hande Yener - Hani Bana..

Baris akarsu - bana esmeyi anlat esip gecmeyi anlat 03:53

Baris akarsu - bana esmeyi anlat esip gecmeyi anlat

Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim..

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar 03:25

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar

Kalemi kağıdı hazırla Beni anlatacaksın Bir şarkı yeter bana Ya da aşkın ateş dansı En sıcak iklimlerden Estirmiştik bu romansı Kim çözer bu deli kördüğümü Bir tutam küle döndüğümü Ellerin bana dokunmazsa Kim ..

Gönül Akkor  Bana Neler Vadettin 04:17

Gönül Akkor Bana Neler Vadettin

Perişan etdin beni yaktın bu genç Yaşımda mahşerde olsa bile iki elim Yakanda bana neler vaat etdin Herşeyimi kaybetdim adım kötüye Çıktı utan etdiklerinden nerden çıktın Karşıma nasıl inandım sana allah şaşırtsın Sen..

Müge Ökten - Geceler Bana Kara 03:15

Müge Ökten - Geceler Bana Kara

Geceler Bana Kara şarkı sözleri ile Kalbim soğukta kaldı da üşüdü de üşüdü Senin yolundan bakınca herşey normal göründü Korkmuyorum suskunluk bana sırdaş Kimbilir böyle kaç sene sürecekken Ben sana varmam kalbim hapi..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan 02:58

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan

Ben bal arısı gibiydim senden önce Bak pervanelere döndüm seni görünce Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılama..

Sinan Özdemir - Anlat Bana 03:58

Sinan Özdemir - Anlat Bana

sözler Karanlık çökünce üzerime Dinlerim sesiz kalbimi Hikayem soğuk gelir artık Bu sokaklar bile küstü geçmişe Biz kaybettik belli bu rüzgarlardan Deniz de susmuş ama şimdi seninle Her gece çıkıp çıkıp sokağına Aslınd..