#Baskent

Başkent'te alev alev yanan evden yaşlı kadın son anda kurtarıldı 03:19

Başkent'te alev alev yanan evden yaşlı kadın son anda kurtarıldı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir gecekonduda çıkan yangın itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Mahalle sakinleri evde bulunan yaşlı kadını son anda kurtardı...

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada 00:31

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Manila'da paniğe neden oldu. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü başkent Manila'nın yaklaşık 100 kilometre kuzeyind..

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü 03:57

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü Tokyo Elektrik Enerjisi Şirketi’nin Niiza kentindeki trafo merkezinde belirlenemeyen bir sebepten patlayan trafo nedeniyle başkent Tokyo’da 350 binden fazla eve elektrik v..

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama  39 Ölü 00:52

Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama 39 Ölü

Somali’yi bu kez bir bombalı araç kana buladı. Başkent Mogadişu’da düzenlenen saldırı 39 kişinin ölümüne sebep oldu. Saldırıda ayrıca 50’ye yakın kişi de yaralandı. Bombalı eylem Somali ve ABD pasaportları sahibi Muhamm..

Gazete Manşetlerinde Londra Saldırısı 00:52

Gazete Manşetlerinde Londra Saldırısı

İngiltere'de gazeteler bugünkü baskılarında ilk sayfalarını tamamen başkent Londra'daki terör saldırısına ayırdı...

Şahika Ercümen Kimdir? 03:50

Şahika Ercümen Kimdir?

Profesyonel Serbest Dalgıç, Serbest Dalış Eğitmeni, Beslenme ve Diyet Uzmanı. 2014 yılı itibarıyla serbest dalış alanında 6 adet resmi dünya rekoru sahibidir. Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur..

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

77 Kişiyi Katleden Breivik'ten Kan Donduran Sözler_ _Fedakarlık Yaptım 01:05

77 Kişiyi Katleden Breivik'ten Kan Donduran Sözler_ _Fedakarlık Yaptım

Norveç‘te 2011 yılında 77 kişiyi katleden Anders Behring Breivik’in hükümete açtığı insan hakları ihlali davasının temyiz duruşması sürüyor. Duruşmanın ikinci gününde mahkemede Norveç hükümetini temsil eden Avukat Fredri..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Honduras'ta okul servisi kamyonun altında kaldı- En az 23 ölü 00:46

Honduras'ta okul servisi kamyonun altında kaldı- En az 23 ölü

Orta Amerika ülkesi Honduras’ta Pazar günü meydana gelen trafik kazasında en az 23 kişi yaşamını yitirdi, 39 kişi de yaralandı. Yetkililer, başkent Tegucigalpa yakınlarındaki kazada bir yolcu otobüsüyle kamyonun çarpıştı..

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü 01:09

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü

Irak’ta Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr yanlıları Yüksek Seçim Komiserliği üyelerinin değiştirilmesi talebiyle başkent Bağdat’ta gösteri düzenledi. Göstericilerin korunaklı Yeşil Bölge’ye yürümek istemeleri üzerine..

DÜNYA HABERLERİ: Paris Hükümetine Tepki Fransız Guyanası'nda Genel Greve Dönüştü 01:30

DÜNYA HABERLERİ: Paris Hükümetine Tepki Fransız Guyanası'nda Genel Gre

Fransa'nın denizaşırı topraklarından Guyana'da, Paris hükümeti tarafından ihmal edildiklerini savunan sendikalar sınırsız genel grev kararı aldı. İşsizlik ve yüksek suç oranlarına tepki gösteren 37 sendikanın grevi, he..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Endonezya'daki tekne yangınında 23 kişi yaşamını yitirdi 00:59

Endonezya'daki tekne yangınında 23 kişi yaşamını yitirdi

Endonezya'da bir yolcu teknesinde çıkan yangın sebebiyle en az 23 kişi hayatını kaybetti. Başkent Jakarta'nın Muara Angke Limanı açıklarında yaşanan kazada onlarca kişi de yaralanırken 17 kişinin de kayıp olduğu belirt..

Çin'de hava kirliliği vatandaşların psikolojisini bozuyor 01:07

Çin'de hava kirliliği vatandaşların psikolojisini bozuyor

Çin'in kuzey ve doğu bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle Ulusal Kırmızı Alarm verildi. Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, başkent Pekin ve Tiencin kentinin yanı sıra Hıbey, Hınan, Şandong, Anhui ve Ciangsu eyalet..

Maceracı _ Ankara 1:05:07

Maceracı _ Ankara

Maceracı, Başkent Ankara’nın birbirinden güzel ilçelerini ve en farklı lezzetlerini ekranlara getiriyor. Ankara’nın enfes lezzetlerinden meşhur Kuzu Kapama’nın tüm yapım aşamalarını ekrana taşıyan Maceracı, Kızılcahamam’..

Fransa Cumhurbaşkanı Adayı Macron’a Yumurtalı Saldırı 00:33

Fransa Cumhurbaşkanı Adayı Macron’a Yumurtalı Saldırı

Fransa Cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron, katıldığı tarım fuarında yumurtalı saldırıya uğradı. Fransa Cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron, başkent Paris'te düzenlenen tarım fuarını ziyaret etti.Ziyareti sırasında Macro..

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü 05:19

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü ABD’nin başkenti Washington’da lise öğrencileri ülkenin 45’inci Başkanı Trump’ı protesto etti. ABD’de başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ın zaferle çıkmasının ardından başla..

Osmanlıspor Bursaspor 1-1 Geniş Maç Özeti | 11.03.2017 01:52

Osmanlıspor Bursaspor 1-1 Geniş Maç Özeti | 11.03.2017

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Bursaspor, deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi. Maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardından yeşil beyazlı takım puanını 32 yaptı. Başkent temsilcisi ise, 31 puana yü..

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek 01:08

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek

Güney Kore'de yolsuzluk skandalı nedeniyle Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin görevinden azledilmesi sonrası Ulusal Seçim Komisyonu en geç 9 Mayıs'a kadar sandığa gidileceğini açıkladı. Anayasa Mahkemesi'nin Park'ın devl..

Görevinden Azledilen Park Geun-hye Cumhurbaşkanlığı Sarayından Evine Taşındı 01:08

Görevinden Azledilen Park Geun-hye Cumhurbaşkanlığı Sarayından Evine T

Park Geun-hye başkent Seul'deki evinin çevresinde taraftarlarının sevgi gösterileriyle karşılandı. Eski cumhurbaşkanı, yakın arkadaşı Choi Soon-sil’e nüfuzunu kullandırtarak maddi çıkar sağlamasına yardımcı olmakla suç..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak 01:48

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak Arsenal'ın sözleşme uzatma konusunda görüşmelere devam ettiği Mesut Özil, 4 yıllık imzayı atması halinde haftalık 815 bin TL kazanacak. İngiltere'nin yüksek ti..

Macaristan Başbakanı: Göçmen İstemiyoruz Brüksel'i Durdurmalıyız 01:30

Macaristan Başbakanı: Göçmen İstemiyoruz Brüksel'i Durdurmalıyız

Macaristan'ın 1848-1849 yıllarında Avusturya İmparatorluğu'na karşı verdiği Özgürlük Savaşı'nın 169'uncu yıl dönümü kutlamaları hükumet karşıtı ve yanlısı gösterilere dönüştü. Başkent Budapeşte'de toplanan binlerce kiş..

Aziz Patrick Günü'nde Dünya Yeşile Büründü 01:06

Aziz Patrick Günü'nde Dünya Yeşile Büründü

Aziz Patrick Günü dünyanın birçok ülkesinde renkli etkinliklerle kutlandı. Çin Seddi, başkent Roma'daki Kolezyum, dünya harikaları arasında gösterilen Niagara Şelaleleri, Aziz Patrick Günü nedeniyle yeşile bürünen yerler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce