#Beyaz baretliler

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı 01:02

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı, içinde bulunduğu yaşamda kendini bir yabancı gibi görmeye başlıyor! Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm fragmanında, Ferhat'la karşılaştığı günden beri silah sesleri kulağından gi..

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık a..

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın hamile olduğunu öğrenen Ferhat, şaşkına dönüyor! Ferhat, Aslı'dan uzak durma düşüncesi hakkında Yiğit ile hararetli bir tartışma içerisindedir. Yiğit, Ferhat'ın yanlı..

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, boşanma kararından vazgeçecekler mi? Abisi Cem'in ölümüyle hayatına dair yeni kararlar alan Aslı, Ferhat ile boşanma noktasına gelir. İkilinin birbirlerine..

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı 00:46

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebekleri konusunda anlaşmazlığa düşüyor; ikiliyi büyük bir yüzleşme bekliyor! Cem'in ölümünden sonra hayatını farklı bir yönde çizmek isteyen Aslı ile Ferhat..

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı, en büyük bir sırrını Ferhat'tan saklayacak mı? Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Mart Pazartesi 20.00'de!..

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm Fragmanı 01:01

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'tan sakladığı sırrı itiraf ediyor! Ferhat, yaşadıkları olayların üstüne Aslı'yı terketmeyi kafasına koymuştur. Aslı ise Ferhat'tan hiçbir zaman ayrılmak istememek..

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı ve Ferhat, doğacak çocuklarını düşünerek hayatlarını yeniliyor. Aslı ve Ferhat, geçmişi arkada bırakarak yeni hayatlarında mutlu olmayı başarabilecekler mi? Siyah Be..

Siyah Beyaz Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Siyah Beyaz Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 29. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı, Ferhat'ı bırakıp gidemiyor; müjdeli haberi veriyor! Aslı ve Ferhat ayrılmaları yönünde yeniden kesin karar alsalar da bu söylenildiği kadar kolay olmayacaktır. Hem A..

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebek hayali kuruyor; Yiğit beklenmedik bir saldırıya uğruyor! Aslı ile Ferhat, bebekleri için yeniden bir araya gelirler. Aralarındaki engelleri kaldırmak..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat ile Aslı, kendi yollarını çiziyor! Yiğit, düzenlediği operasyondan sonra Namık Emirhan'ın birlikte çalıştığı kaçakçıların hedefi haline..

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı 00:55

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, Cüneyt'i tüm yaptıkları için ölümle cezalandıracak mı? Ferhat ve Aslı, hayatlarındaki kötülükleri çıkartarak; yeni bir hayata başlangıç yapmak için birbirlerine söz ve..

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı 00:57

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'tan ayrılmaya karar veriyor; Ferhat son sözü söylemesini istiyor! Ferhat, Vildan'dan çocuğu olduğunu sonunda Aslı'ya itiraf etmeye karar verir. Aslı, duyduklarına..

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Yiğit ile ilgili geçmişi bilen adamın hayatı, Aslı'nın ellerinde! Ferhat, hayati tehlikesi süren kişinin tekrardan hayata tutunabilmesi için Aslı'dan yardım isti..

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat, gerçek babasının kimliğini öğrenecek mi? Ferhat, babası Nejdet'in ölümünde parmağı olan Namık Emirhan'ı yakalamış ve onu öldürmek üzeredir. Fakat Namık'ın ağzından..

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, intikam hırsı yüzünden Aslı ile büyük bir tartışma içerisine giriyor! Ferhat, babasının ölümüne sebep olan kişinin Namık Emirhan olduğunu öğrenmesiyle intikam peşinde ..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Bu Mahallede Her Ev Kırmızı Beyaz 05:45

Bu Mahallede Her Ev Kırmızı Beyaz

Ordu’nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki tüm evler kırmızı-beyaz renk ve her evde Atatürk portresi yer alıyor. Dağınık yerleşim yapısıyla bilinen Karadeniz Bölgesi'nde bu mahalle ezber bozarken mahalle ha..

Bedeninizde Nereyi Değiştirmek istersiniz? (Beyaz Show) 03:41

Bedeninizde Nereyi Değiştirmek istersiniz? (Beyaz Show)

Beyaz, seyircilerden gelen soruları konuklarına sordu ve birbirinden ilginç, bir o kadar da komik yanıtlar aldı!..

  • Cowboy tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rober Hatemo - Beyaz Ve Sen 03:36

Rober Hatemo - Beyaz Ve Sen

Rober Hatemo - Beyaz Ve Sen dinle..

  • Candy tarafından
  • 2.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..

Beyaz Fahriye Evcene Altın Takıyor 01:50

Beyaz Fahriye Evcene Altın Takıyor

Beyaz Şoun bu haftaki konukları arasında Ölümsüz Aşk oyuncularıda vardı.Beyaz programına katılan güzel oyuncu taze nişanlıya altın takmayı ihmal etmedi.:)..

  • ANKA tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show - Öğrenci Aşkı Bodrum Katında Yaşanır! 02:16

Beyaz Show - Öğrenci Aşkı Bodrum Katında Yaşanır!

Beyaz’dan muhteşem bir skeç daha! Beyaz, Bülent Serttaş’ın “Bodrum Akşamları” şarkısına komik bir skeç çekti!..

  • ANKA tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show - Bülent Serttaş Toto Üstü Yerde! 02:49

Beyaz Show - Bülent Serttaş Toto Üstü Yerde!

Beyaz Show’un 7 Nisan konuklarından Bülent Serttaş, Beyaz’ın ısrarı üzerine dansçısının yaptığı bir figürü denedi ve totosunun üstüne oturdu!..

  • ANKA tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Almeda Abazi Beyaza Tatlı Tatlı Kızdı! 00:52

Beyaz Show- Almeda Abazi Beyaza Tatlı Tatlı Kızdı!

Beyaz Show'un 5 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan bölümüne konuk olan Almeda Abazi, Beyaz'ın kırdığı pota tatlı tatlı kızması herkesi çok güldürdü!..

  • ANKA tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Beyazın Evindeki Ayşe Hatun Önalın Zor Anları! 04:29

Beyaz Show- Beyazın Evindeki Ayşe Hatun Önalın Zor Anları!

Beyaz'dan gülme krizine sokacak bir skeç daha... Beyaz'a bu sefer Ayşe Hatun Önal eşlik ediyor! Ayşe Hatun Önal, skeç içinde zor anlar yaşıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Giyme Toz Olur - Seda Bingöl İzle 03:27

Beyaz Giyme Toz Olur - Seda Bingöl İzle

Beyaz giyme söz olur Siyah giyme toz olur Gel beraber kaçalım Muradımız tez olur Salına da salına da gel Haydi yavrum dön dolaş yine bana gel Beyaz giyme tanırlar Seni yolcu sanırlar Zaten bende talih yok Seni benden a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Mayıs 2017 Beyaz Show Fragmanı 00:56

12 Mayıs 2017 Beyaz Show Fragmanı

Kenan Doğulu, Hande Soral, Bensu Soral, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ve Tahribad-ı İsyan bu hafta Beyaz Show’da! Beyaz Show 12 Mayıs Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de!..

  • ANKA tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok Böyle Bir Kadro! - Beyaz Show 02:25

Yok Böyle Bir Kadro! - Beyaz Show

Beyaz Show'un 12 Mayıs 2017 yayınında Beyaz topladı etrafına ünlüleri çocuk enstrümanları ile Kenan Doğulu'nun Çakkıdı şarkısını söylediler!..

  • JET TV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bensu Soral'ın Arabasına Binen Teyze! - Beyaz Show 01:30

Bensu Soral'ın Arabasına Binen Teyze! - Beyaz Show

Beyaz Show'un 12 Mayıs 2017 yayınında Beyaz Show ekibi yemedi, içmedi geçtiğimiz haftalarda haber olan Bensu Soral'ın arabasına aldığı teyzeyi buldu! :)..

  • JET TV tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 7 yıl önce