#Beylikdüzü

Şebnem Ferah Sahnede İzleyenlerini Şaşırttı 04:21

Şebnem Ferah Sahnede İzleyenlerini Şaşırttı

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Beylikdüzü'nde sahneye çıkan Şebnem Ferahın seyircilerin şaşkın bakışları arasında sırtına aldığı mikrofon sehpası ile şarkılarını söylemesi ilginç görüntülere sahne oldu...

  • ANKA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Kılıçdaroğlu'ndan Şiddete Gerekçe 01:00

Kılıçdaroğlu'ndan Şiddete Gerekçe

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Beylikdüzü Belediyesi'nin 23 Kasım'daki etkinliğinde sarf ettiği sözler, şiddet konusundaki ilk skandalı değil...

E-5’te Korkutan Araç yangını 00:50

E-5’te Korkutan Araç yangını

Beylikdüzü’nde E-5 otoyolu yan yolda seyir halinde bulunan bir araç aniden tutuşarak alev alev yandı...

Minibüs Sürücüsü Kemerle Polise Saldırdı Polis Silahını Ateşledi 02:24

Minibüs Sürücüsü Kemerle Polise Saldırdı Polis Silahını Ateşledi

Beylikdüzü E-5 yanyolda, polis trafikte yol verme kavgası yüzünden tartıştığı minibüsçülerin, kemerli saldırısına uğradı...

Polisten Kaçan Sürücü Motosiklete Çarpıp Kaçtı 01:07

Polisten Kaçan Sürücü Motosiklete Çarpıp Kaçtı

Beylikdüzü’nde, polis ekiplerinin kovaladığı şüpheli otomobil, seyir halindeki motosiklet sürücüsüne çarpıp kaçtı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza anı, güvenlik kamerasına ya..

E5'te Feci Kaza- Saniyeler Önce 'lastik Önemli' Demişti 00:59

E5'te Feci Kaza- Saniyeler Önce 'lastik Önemli' Demişti

E-5 Karayolu Beylikdüzü Güzelyurt mevkiinde aniden duran trafikte direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü, yaklaşık 90 kilometre hızla hafif ticari araca arkadan çarptı. Sürücünün hafif şekilde yaralandığı f..

Pandemi korkusuyla kapıya bırakılan ayakkabılara hırsız dadandı 00:37

Pandemi korkusuyla kapıya bırakılan ayakkabılara hırsız dadandı

Beylikdüzü'nde yeni tip korona virüs korkusu nedeniyle vatandaşların ayakkabılarını kapı önüne bırakmasını fırsat bilen hırsızlık şüphelisi, telefonla konuşur gibi yapıp ayakkabıları çaldı. Yaşanan hırsızlık anları güven..

Rap Nedir 03:57

Rap Nedir

Bir müzik kolu, Hiphop’un. Anlamı, bir yere hafifçe vurmak, ani ve güçlü bir şekilde bir şey söylemek: Şeytan kulağına haa bazuka! Soytarı meydanı boş bulunca Sağdan pala kama soldan kanca Üç dil bilirim birisi A..

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı 02:26

Metroda Öncelik Tanınacak İlçeleri Açıkladı

AK Parti Sultanbeyli İlçe Kongresinde konuşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, “Kadıköy'e, Bakırköy'e, Şişli'ye yaptığımız gibi belediyesi CHP'de olan Beylikdüzü'ne de Sultanbeyli ve Arnavutköy'e de metro götüreceğiz” dedi. Kon..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Hamsi bolluğu fiyatları bir günde yarıya düşürdü 04:33

Hamsi bolluğu fiyatları bir günde yarıya düşürdü

Sezon açıldığından bu yana el yakan hamsi fiyatları, denizlerde hamsinin bollaşmasıyla bir günde düştü. Bir günde kilosu 40-50 lira arasında satılan hamsi 20 liraya düşerken, yıllardır görülmeyen kofana balığı da Beylikd..

Yeni normalin araçları 02:23

Yeni normalin araçları

Pandemiyle birlikte yaşam tarzları da tatil alışkanlıkları da değişikliğe uğradı. Salgın sonrası izole bir tatil arayışına girenler İstanbul Beylikdüzü’ndeki karavan fuarında buluştu..

İstanbul'da su borusu patladı 00:34

İstanbul'da su borusu patladı

İstanbul Beylikdüzü'nde İSKİ'ye ait su borusu patladı...

“2 dakikada kayboldu” 01:16

“2 dakikada kayboldu”

İstanbul Beylikdüzü’nde ortada kaybolan 3 yaşındaki Zümra Nur bir apartmanın asansör boşluğunda ağır yaralı olarak bulundu. Minik Zümra kaldırıldığı hastanede hayata tutunamadı...

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..' 06:29

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..'

Beylikdüzü’nde bulunduğu asansör boşluğunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden minik Zümranur Şendur’un cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan memleketi Ordu’ya gönderildi. Baba Köksal Şendur, “Şüpheli bi..

TÜM AİLESİNİ KATLETTİ! 02:57

TÜM AİLESİNİ KATLETTİ!

İstanbul Beylikdüzü'nde Bülent Aktaş, evlerinde eşi ve iki çocuğunu tabancayla ateş edip öldürdükten sonra intihar etti. Savcı ve polislerin çalışmalarının ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kald..

Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan ve AKP'ye olay 'Cemevi' Tepkisi 13:20

Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan ve AKP'ye olay 'Cemevi' Tepkisi

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU BEYLİKDÜZÜ'NDE 'CEMEVİ' AÇILIŞINDA KONUŞTU. İMAMOĞLU, AKP'YE ÇOK SERT GÖNDERMELERDE BULUNDU...