#Bina

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Allah Bol Lyrics – Rana Shaad 04:12

Allah Bol Lyrics – Rana Shaad

Allah Bol (Full Video) | Rajeev Kapur & Sweety Kapur | Steelbird Entertainment Song : Allah Bol Artist : Rana Shaad Album : Allah Bol Music : Shaad Beats Song Lyrics Maan Na Kariye Rab Ton Dariye(x3) Zindgi Nu Na Rol ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mevlana Müzesi'nde Tarihi Mezar 00:43

Mevlana Müzesi'nde Tarihi Mezar

Konya'da Mevlana Müzesi gül bahçesindeki ek bina inşaatı sırasında kemik parçaları ve mezar taşları bulundu, inşaat çalışması durduruldu. Uzmanlarca yapılan incelemelerde, söz konusu alanın 38 düzenli gömünün yapıldığı m..

Binaların Kontrollü Bir Şekilde Yıkılması 04:36

Binaların Kontrollü Bir Şekilde Yıkılması

Dünyanın çeşitli ülkelerinde, ömrü tamamlamış yada farklı amaçlarla hizmet edecek yeni yapılara yer vermek için kontrollü bir şekilde hiçbir zarar vermeden imha edilen binaların yıkım görüntüleri sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son dakika Paris'teki Patlama 01:34

Son dakika Paris'teki Patlama

Son dakika haberine göre, Fransa'nın başkenti Paris'teki Ürdün askeri ataşeliği önünde bir motosikletin patladığı belirtildi. Ürdün Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü'nden ülkenin resmi haber ajansı Petra'ya yapılan açıklamada,..

Adam Onun Çocukluk Hayali Araba Spor Araba İnşa 02:27

Adam Onun Çocukluk Hayali Araba Spor Araba İnşa

A MAN with no mechanical experience has fulfilled his childhood goal of building his dream car. Taking inspiration from when he read car magazines in his youth, Moses Ngobeni, has managed to build his ideal car - all by ..

  • BETA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı 07:46

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Darbe girişiminin hareket merkezi olarak adlandırılan Harp Akademileri Komutanlığı’nda görevli generallere ilişkin hazırlanan iddianamede, komutanlık içinde darbe girişimi öncesi ve sonrası yapılan gizli toplantıların gö..

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde onu arıyor 03:17

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde on

Kayseri'de kimliği belirsiz kadının 12 katlı apartmanın girişinde zil ve asansör tuşlarına sürdüğü kimyasal madde, Corona Virüs tedirginliğine neden oldu. Apartman dezenfekte edilirken, polis güvenlik kamerasına yansıyan..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkım 02:57

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkı

İzmir depreminde hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı’nın kontrollü yıkımını, çok sayıda vatandaş izledi. Bazı vatandaşlar o anları kamerayla çekerken, alanda bulunanlarının çoğunun apartman sakini olmaması dikk..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir' 05:43

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir'

İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Sıvada deniz kumu kullanıldığı tespiti var' açıklaması inşaat malzemelerine karıştırılan deniz kumu tehlikesini gündeme getirdi. İnşaat..

Ciwan Haco - Gula Sor 06:31

Ciwan Haco - Gula Sor

Ciwan Haco - Gula Sor - Gula Sor, hilbû jor Bîn da dor, Gula Sor Li pas çîyayê Qaf sîn bû Alem jêr evîn bû Bi me xwes dame hes Em bi bîna wê sermest Emê pê sabin serbest Nezanîn xemrevîn xemilîn Pê zemîn Gula bi kelemê ..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.231 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şırnak Yeniden Yapılıyor 04:29

Şırnak Yeniden Yapılıyor

Şırnak Yeniden Yapılıyor Asker ve polislerimiz tarafından PKK terör örgütüne yönelik 82 gün süren operasyonların ardından Şırnak'ta hayat normale dönüyor. Büyük yıkımın yaşandığı kentte 2 bin 44 bina yıkılırken, yerine ..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Yükseklik Korkusu Olan İnsanlara Üç Buçuk Attıran Gençten Adrenalin Dolu Video! 01:29

Yükseklik Korkusu Olan İnsanlara Üç Buçuk Attıran Gençten Adrenalin Do

Yüksek binaların üstünde adrenalin dolu gösteriler yapan Oleg Cricket yine çatılarda kaydettiği görüntüleri ile insanlara üç buçuk attıran bir video yayınladı. İzlerken dahi gerim gerim gerildiğimiz anlarda Oleg aşırı ra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pembe Panter 6 06:07

Pembe Panter 6

Pembe Panter Bina Yapımı Hd İzle Pink Panter..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.512 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bulgaristan’dan prestijli halılar 01:04

Bulgaristan’dan prestijli halılar

El yapımı Bulgar halıları Avrupa’nın en şaşaalı bina ve saraylarını süslüyor. Başarının sırrı ise üretimde detaylara gösterilen özen...

  • PengoTV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamburg'un Yeni Konser Salonunun Açılış Konserine Eşlik Eden Işıkların Görkemli Gösterisi 01:25

Hamburg'un Yeni Konser Salonunun Açılış Konserine Eşlik Eden Işıkların

Hamburg'un yeni konser salonu Elbphilharmonie için düzenlenen açılış konserine görsel şölen damgasını vurdu. Elbe Nehri'nin kıyısında 11 Ocakta kapılarını açan bina mimarisi ile de büyülüyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Erdoğan'a Suikast Girişiminin Sanıklarına Protesto 01:13

Erdoğan'a Suikast Girişiminin Sanıklarına Protesto

FETÖ darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimine ilişkin davanın görüldüğü bina önünde toplanan çok sayıda kişi sanıkları protesto etti...

Ankaralı Turgut Tokmakla 02:28

Ankaralı Turgut Tokmakla

Ben bir bina yaptırdım sincan ustalarına Seni doktur yapsınlar kerpiç hastalarına Arabaya bin tokmakla, Arabadan in tokmakla Taksiye bin tokmakla Tokmala hacı tokmakla Tokmakla bidenem tokmakla, Gıdıkla hacı gıdıkla,..

Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Bu Havuza Girmek Cesaret İster 02:19

Bu Havuza Girmek Cesaret İster

ABD'nin Teksas eyaletinde inşaatı tamamlanan bir apartman, 150 metre yüksekliğinde altı tamamen cam havuzuyla şimdiden şehrin gözdesi haline geldi. 42 katlı binanın en üst katında bulunan havuz, altı tamamen şeffaf olduğ..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti  ve Gerçekleşmekte Olanlar 04:05

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar Kıyamet Alametleri Bir Bir Ortaya Çıkmakta ve İnsanların Sonunun Geldiğini Bizlere Fısıldamaktadır. Ölüm ? ve Yaşam ? Herşey Doğanın Kanunu İlahiyatçı yazar Me..

  • Dini Mubin tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Evlilik Teklifi Ederken Evi Yıktı 01:00

Evlilik Teklifi Ederken Evi Yıktı

Hollandalı bir romantik, Romeo & Juliet olayını çok yanlış anlayarak kız arkadaşının balkonuna tırmanmak yerine bir vinç kiralayıp yatak odası hizasına gelmeye çalıştı. Yuva kurmanın ilk adımını başka bir yuvayı literal ..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce