#Bm daimi temsilcisi

Ortadoğu'ya Çöktüler 01:00

Ortadoğu'ya Çöktüler

Ortadoğu'yu tamamen bir askeri üsse dönüştüren Batılı ülkeler, bölgedeki askeri varlıklarını her geçen gün artırıyor. ABD'nin 12 Ortadoğu ülkesinde 54 bin askeri bulunduğu belirtilirken, Rusya yaptığı anlaşmalar çerçeves..

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi 00:41

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson İran ile imzalanan nükleer anlaşmada değişiklik yapılmasını talep etti. Tillerson anlaşmanın ‘yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini' söyledi. Fox News televizyonuna demeç veren ABD Dış..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım 04:24

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım Dinle Kainatın Aynasıyım şarkı sözleri ile Kainatın aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakkın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım İnsan hakta hak insanda Arıyorsan bak insanda H..

Ali Altay - Ne Ağlarsın 03:47

Ali Altay - Ne Ağlarsın

Ali Altay - Ne Ağlarsın Dinle Söz & Müzik: Aşık Daimi Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ay Ne Ağlarsın şarkı sözleri ile Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti feryadım ahım Bu da g..

Hande Yener - Kaç - (Official Video) 02:42

Hande Yener - Kaç - (Official Video)

KAÇ Ben defalarca o zamansız çırpınışlara Hep buldum diye benziyordum kuşlara Yüksek uçtum çabuk kaçtım Dayanamıyorum aşkım azalınca olayım bu Bulutların üstünde Olmalıyım bahsinde Benim olayım bu Yaşayamıyorum kola..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Malta'dan Kalkan Uçak Düştü 01:14

Malta'dan Kalkan Uçak Düştü

Malta'dan Kalkan Uçak Düştü Malta'dan Libya'ya gitmek üzere havalanan uçak düştü. Düşen uçakta AB yetkililerinin olduğu iddiası AB Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Mogherini tarafından yalanlandı...

Highlights_ Baskonia Vitoria Gasteiz-Fenerbahce Istanbul 02:02

Highlights_ Baskonia Vitoria Gasteiz-Fenerbahce Istanbul

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines Euroleague 6.Hafta maçında İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria Gasteiz’e konuk oldu. Takımımız, Fernando Buesa Arena’da oynanan mücadeleden 86-52 mağlup ayrıldı...

Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA, Türkiye'den Özür Diledi 02:46

Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA, Türkiye'den Özür Diledi

Türkiye'yi DEAŞ'ten petrol almakla suçlayan ve daha sonra yalan olduğu ortaya çıkan görüntülerle ilgili CIA özür diledi. Detayları A Haber Ankara Temsilcisi Murak Akgün anlattı...

Ümraniyespor 0-1 Bursaspor (Ziraat Türkiye Kupası Maç Özeti 25 Ocak Çarşamba) 03:00

Ümraniyespor 0-1 Bursaspor (Ziraat Türkiye Kupası Maç Özeti 25 Ocak Ça

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nun 6. hafta maçında Spor Toto Süper Lig temsilcisi Bursaspor PTT 1. Lig ekiplerinden Ümraniyspor'u ikinci yarıda bulduğu tek golle 1-0 mağlup etti...

  • Ömer tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tek Kişilik Milli Takım 01:09

Tek Kişilik Milli Takım

Milli sporcu Muhammed Ali Bedir, Erzurum'da düzenlenecek 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde kayakla atlama branşında Türkiye'nin tek temsilcisi olacak...

Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı 04:21

Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı

Türkiye füze ve hava savunma sistemi konusunda ihtiyaçlarını giderecek arayışlar içerisinde. Bu çerçevede Rusya ile yeni nesil S-400 tipi füzelerin satın alınmasına yönelik görüşmeler devam ediyor. Savunma Bakanı Fikri..

Zalgiris Kaunas-Fenerbahçe: 67-76 maç özeti 04:10

Zalgiris Kaunas-Fenerbahçe: 67-76 maç özeti

Fenerbahçe, Vesely ve Sloukas’tan yoksun olarak çıktığı deplasmanda Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas’ı 76-67 yendi..

İzmir Barosu'ndan Skandal Video 05:54

İzmir Barosu'ndan Skandal Video

Hukukçu kimliğini bir tarafa bırakıp 'Hayır' cephesinde saf tutan İzmir Barosu büyük bir skandala imza attı. HZ. Adem ve Havva Ana'yı yarı çıplak şekilde tasvir eden bir propaganda videosu hazırlatan baro yönetimine tepk..

Macaristan sınır polisi yine eleştirilerin hedefinde 01:07

Macaristan sınır polisi yine eleştirilerin hedefinde

Macaristan, 175 km. boyunca demir tellerle kapattığı Sırbistan sınırında, sığınmacılara uyguladığı sert politikalarla yine eleştirilere hedef oldu. Sınır Tanımayan Doktorlar Birliği (MSF), Macaristan sınır polisinin, sı..

Osmanlıspor Bursaspor 1-1 Geniş Maç Özeti | 11.03.2017 01:52

Osmanlıspor Bursaspor 1-1 Geniş Maç Özeti | 11.03.2017

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Bursaspor, deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi. Maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardından yeşil beyazlı takım puanını 32 yaptı. Başkent temsilcisi ise, 31 puana yü..

Lotte - Dortmund  0 - 3  Maç  Özeti  [ 14. 03. 2017 ] 09:44

Lotte - Dortmund 0 - 3 Maç Özeti [ 14. 03. 2017 ]

Borussia Dortmund, Almanya Kupası çeyrek final maçında 3. Lig temsilcisi Sportfreunde Lotte'yi 3-0 yendi ve yarı finale yükseldi...

Kuzey Kore bu kez başaramadı 01:08

Kuzey Kore bu kez başaramadı

Kuzey Kore'nin yaptığı son füze denemesinin başarısız olduğu öne sürüldü. Mart ayı başında yaptığı başarılı füze denemeleriyle dikkat çeken Kuzey Kore, sabah saatlerinde yeni bir füze fırlattı. ABD ordusu, füzenin fırl..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Galatasaray Odeabank 75-67 Unics Kazan - Maç Özeti izle (22 Mart 2017) 01:58

Galatasaray Odeabank 75-67 Unics Kazan - Maç Özeti izle (22 Mart 2017)

THY Avrupa Ligi'nin 27. Hafta Karşılaşmasında Galatasaray Odeabank, Sahasında Rusya Temsilcisi UNICS Kazan'ı 75-67 Mağlup Etti...

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

DÜNYA HABERLERİ: Cenevre Görüşmelerinde Rakka Çıkmazı 01:00

DÜNYA HABERLERİ: Cenevre Görüşmelerinde Rakka Çıkmazı

Suriye konulu Cenevre görüşmelerinin beşincisi Birleşmiş Milletler Özel Temsilcisi Staffan de Mistura'nın başkanlığında resmen başladı. Mistura, Suriye'nin başmüzakerecisi Beşşar Caferi ile bir araya geldi. Caferi bura..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Beşiktaş 2-1 Lyon  Maç Özeti 01:39

Beşiktaş 2-1 Lyon Maç Özeti

Beşiktaş 2-1 Lyon (Maç Özeti - 20 Nisan 2017) UEFA Avrupa Ligi çeyrek final turu 2. maçında temsilcimiz Beşiktaş, evinde Fransız temsilcisi Lyon'u ağırlıyor. Mücadele'de uzatmalar oynanıyor...

FETÖ'nün Emniyet'teki Gizli Arşivi Ele Geçirildi 06:42

FETÖ'nün Emniyet'teki Gizli Arşivi Ele Geçirildi

Gazete Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in edindiği bilgiye göre, bugün gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda örgütün Emniyet'teki gizli arşivi ele geçirildi ve kripto emniyetçiler tespit edildi. MİT'in yürüttüğü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Başkentte Ankaragücü Coşkusu 02:04

Başkentte Ankaragücü Coşkusu

TFF 1. lige yükselen başkent temsilcisi dev kutlama töreniyle coştu...

AK Parti'den Abdullah Gül İddialarıyla İlgili İlk Açıklama 00:57

AK Parti'den Abdullah Gül İddialarıyla İlgili İlk Açıklama

CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal'ın, Abdullah Gül aday olursa değerlendiririz açıklamalarına AK Parti'den ilk yanıt geldi. A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün konuğu olan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Tu..

Erdoğan Putin Kürt Devleti'ne Olumlu Bakmıyor 09:32

Erdoğan Putin Kürt Devleti'ne Olumlu Bakmıyor

A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya dönüşü yaptığı açıklamalarla ilgili önemli bilgiler paylaştı....