#Bosna

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzetbegoviç'le Görüştü 00:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzetbegoviç'le Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) 6'ncı Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği Saraybosna'da Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegoviç'le bir araya g..

Bakir İzetbegovic: Bugün Sizler Allah'ın Size Bahşettiği Kişiye Sahipsiniz 04:13

Bakir İzetbegovic: Bugün Sizler Allah'ın Size Bahşettiği Kişiye Sahips

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzetbegovic, “Bugün sizler Allah’ın size bahşettiği bir kişiye sahipsiniz. Bu kişi, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ona yardım edin, onu destekleyin. dedi...

Kendi Formula 1 Aracımı Yaptım Gürül Rides 03:27

Kendi Formula 1 Aracımı Yaptım Gürül Rides

A GENIUS mechanic has spent two years building his very own Formula 1 car from scratch. After attending a car event in Belgrade, supercar fanatic Mišo Kuzmanović decided to make his childhood dreams come true by construc..

  • BETA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.808 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suikast İddialarına Böyle Cevap Verdi 01:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suikast İddialarına Böyle Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzzetbegovic ile yaptığı ortak basın toplantısında suikast iddialarına cevap verirken Bu haber bana ulaştı, ulaştığı için de buradayım. Bu tür tehdit..

Osmanlı Çarşısında Ramazan Coşkusu 01:30

Osmanlı Çarşısında Ramazan Coşkusu

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki en önemli Osmanlı miraslarından Başçarşı, ramazan aylarında farklı bir kimliğe bürünüyor. İçerisinde Gazi Hüsrev Bey'in adını taşıyan cami, medrese ve kütüphane başta olmak üzere ..

Saraybosna'da Tarihi Restoranda Çalan Şarkı Dikkat Çekti 00:30

Saraybosna'da Tarihi Restoranda Çalan Şarkı Dikkat Çekti

Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna'da çoğunlukla turistlerin tercih ettiği Moriçhan isimli restoranda çalan şarkı sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Osmanlı mimarisinin yansıtıldığı restoranda çalan 'Dombra' müziği Tü..

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sahaya Girip Maçı Bölen Sevimli Köpek 00:53

Sahaya Girip Maçı Bölen Sevimli Köpek

Bosna-Hersek'in Premier Lig'indeki bir futbol maçı sevimli bir köpeğin sahaya girip topu alıp oynamaya çalışması ile dünya bir kaç dakikalığına güzelleşti..

  • PengoTV tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Karanlıkta Türkçe Altyazılı Fragman 01:22

Karanlıkta Türkçe Altyazılı Fragman

Sofia görme engelli bir piyanisttir. Günün birinde evinin üst katında gerçekleşen bir arbedeyi işitir ve ertesi gün üst komşusu Veronique'in öldüğünü öğrenir. Bu istemsiz tanıklık onu Londra'nın suçlarla dolu yeraltı dün..