#Boşnak

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Bosna Hersek'in Devlet Gününe Özel  Dombıra Marşı 02:58

Bosna Hersek'in Devlet Gününe Özel Dombıra Marşı

Bosna Hersek'te 1943'ten bu yana kutlanan 25 Kasım Devlet Günü için Dombra'nın Türkiye yorumu ile Bosna Marşı hazırlandı. Dombra ezgili Bosna Marşı'nın sözleri; Boşnak hürriyetinin şövalyeleri. Yemin ediyoruz köle olma..

Dedelerinin Dilini Öğrenmeyi Seçtiler 01:41

Dedelerinin Dilini Öğrenmeyi Seçtiler

Milli Eğitim Bakanlığının Yaşayan Diller ve Lehçeler programı kapsamında, İzmir'de nüfusunun büyük bölümü Boşnak olan Halilbeyli Mahallesi'nde öğrenciler Boşnakça ve Arnavutça öğreniyor...

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsveç’te Küçük Bir Bisiklet Hırsızı Zlatan Ibrahimovic 02:09

İsveç’te Küçük Bir Bisiklet Hırsızı Zlatan Ibrahimovic

Attığı jeneriklik golleri, elde ettiği başarıları, oynadığı büyük takımları hepimiz biliyoruz… Peki annesi Hırvat, babası Boşnak olan İsveçli Ibrahimovic'i 'Ibrahimovic' yapan hikayesini en baştan anlatabilir miyiz?..

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bosna Hersek'te Sevgi Seli 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bosna Hersek'te Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saraybosna Uluslararası Havalimanına gelişinde, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegovic ve eşi Sabija İzzetbegoviç, Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic, Bo..

Kazılı Kuyum 03:28

Kazılı Kuyum

Kazılı Kuyum · Yuzyuzeyken Konusuruz Kazılı Kuyum ℗ 2020 Sony Music Entertainment Turkiye Tic. A.S. (Recorded at Red Bull Music Studios, New York) Released on: 2020-01-10 Composer, Lyricist: Kaan Bosnak..