#Brad pitt

Chucky 2 - Çocuk Oyunu 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:23:50

Chucky 2 - Çocuk Oyunu 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chucky geri döndü! Kötülüğü dillere destan katil bebek şeytani gülümsemesiyle yeniden aramızda! Kötü kalpli bebek bu sefer genç Andy Barclay’nin (Alex Vincent) ruhunu ele geçirmeye çalışır. Yıl : 1990 Tür : Kor..

Chucky 3 - Çocuk Oyunu 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:34

Chucky 3 - Çocuk Oyunu 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Tüm zamanların insana en iyi Chucky filmi! Tüm zamanların insana en dehşet veren katili bir insan bedenine sahip olmak için geri dönüyor... gözünü eskisinden daha fazla kan bürümüş olarak. Katil bebeğin yok edil..

Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:14

Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katil bebek Chucky ve bir o kadar kötü ruhlu Tiffany birlikte evlenirler.Glen adında bir çocukları olur. Chucky ve Tiffany, şiddet karşıtı çocukları Glen’in kendilerine uymayan garip tavırları karşısında şaşkınl..

Yarının Dünyası Tomorrowland 2:10:03

Yarının Dünyası Tomorrowland

Özet ve Detaylar: Yönetmen koltuğunda İnanılmaz Aile ve Ratatuy filmlerinin yönetmeni Brad Bird, senaryo ayağında ise Jeff Jensen ile Prometheus ve Cowboys & Aliens filmlerinden tanıdığımız Damon Lindelof bulunuyor. Film..

  • Film İzle tarafından
  • 6.503 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1 Milyon Dolar 'Sin City Hustler’ Dünya'nın En Büyük Canavar Kamyonu 02:47

1 Milyon Dolar 'Sin City Hustler’ Dünya'nın En Büyük Canavar Kamyonu

TAKE a look at the world’s longest monster truck that stretches for 32 feet and is worth 1 million dollars. The Sin City Hustler stands 12 feet tall and roams the desert of White Hills, Arizona, just 45 minutes outside L..

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Ormanı Türkçe Dublaj Full İzle Hd 1:31:19

Ölüm Ormanı Türkçe Dublaj Full İzle Hd

Ölüm Ormanı izle – Backcountry Türkçe Dublaj Ölüm Ormanı izle, Ölüm Ormanı full izle, Ölüm Ormanı türkçe dublaj izle, Ölüm Ormanı hd izle, Evli bir çift olan Jenn ve Alex ikilisi şehir hayatı yaşamaktadırlar. Alex tam bi..

  • Tv Series tarafından
  • 7.616 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Garez 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:30

Garez 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Şeytani ruha sahip Kayako'yu durdurabilecek tek kişi genç bir Japon kadındır. Elinde onu durdurabilecek bilgilerle Chicago'ya, şeytani ruh tarafından lanetlenen ailenin dairesine giden kadın, onları koruma ve g..

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı 01:30

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Chucky 4 - Çocuk Oyunu 4 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:39

Chucky 4 - Çocuk Oyunu 4 Türkçe Dublaj Hd İzle

e Chucky adındaki oyuncak bebeğin içine girer. Kız arkadaşı Tiffany, Chucky'yi kilitli tutulduğu delil odasından kaçırır ve bir vudu büyüsüyle canlanmasını sağlar. Fakat işlerin yolunda gitmediği bir rüya görür ve Chucky..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı 02:22

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Günahkarlar ve Azizler Sinners and Saints Film İzle 1:44:01

Günahkarlar ve Azizler Sinners and Saints Film İzle

Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir adamdan daha tehlikelisi yoktur.iyi seyirler. Yapımı : 2010 - ABD Tür : Aksiyon , Gerilim , Macera , Suç Süre: 155 Dak. Yönetmen : William Kaufman Oyuncular : Sean Patrick Flanery , ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe Doğuş 83 - 68 Barcelona THY Avrupa Ligi Basketbol Maç Özeti 02:13

Fenerbahçe Doğuş 83 - 68 Barcelona THY Avrupa Ligi Basketbol Maç Özeti

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi'nin 11. haftasında İspanya'nın Barcelona Lassa takımını deplasmanda 83-68 mağlup etti. THY Avrupa Ligi'ndeki 8. galibiyetini İspyanya deplasmanında alan Fenerbahçe Doğuş, rakibine ise 7..

  • OFSAYT tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 6 yıl önce
High and Low - Empire of the Sun - Director's Cut 03:45

High and Low - Empire of the Sun - Director's Cut

We recently partnered with Australian electronic music duo Empire of the Sun on the music video for their single, “High and Low.” Using a mix of live-action and fantastical CG animation, we visualized the experience of a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizemli Adaya Yolculuk Film İzle 1:34:01

Gizemli Adaya Yolculuk Film İzle

Filmin Diğer Adı:Journey 2: The Mysterious Island Filmin IMDB Puanı:5.8 Filmin Yapım Yılı:2012 Filmin Türü:Aksiyon-Macera-Komedi Filmin Yönetmeni:Brad Peyton Filmin Senaristi:Brian Gunn,Mark Gunn Filmin Oyuncuları:Jos..

Görevimiz Tehlike 4 Film İzle 2:12:56

Görevimiz Tehlike 4 Film İzle

IMF küresel bir terörist bombalama komplosuna dahil olduğunda kapatılır. Ethan Hunt (Tom Cruise) ve yeni takımı ile beraber teşkilatın ismini temize çıkarabilmek için Hayalet Protokol isminde gizli bir göreve başlatılaca..

  • Tv Series tarafından
  • 12.624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaratık 4 Diriliş 1997 Türkçe Dublaj İzle 1:56:08

Yaratık 4 Diriliş 1997 Türkçe Dublaj İzle

Ölümünün ardından 200 sene geçmiş olmasına rağmen Lt. Ripley, bir grup bilimadamı tarafınca klonlanıp yeniden yaratıklar ile savaşabilmesi için meydana getirilmek istenmektedir. Ancak Lt. Ripley yeni yaratıklarla gelir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.128 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sessiz Bir Yer Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:43

Sessiz Bir Yer Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramount Pictures Sunar “Sessiz Bir Yer” Yapımcılar; Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller Hikaye; Woods & Scott Beck Senaryo; Bryan Woods & Scott Beck ve John Krasinski Yönetmen; John Krasinski Oyuncular: Emily ..

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Rampage Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Rampage Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı Teaser

İnsanları kendinden uzak tutan bir Primatolog olan Davis Okoye, doğumundan beri bakımıyla ilgilendiği oldukça zeki bir goril ile arasında inanılmaz bir bağ kurar. Oldukça nazik olan maymun, uygulanan yanlış bir deney son..

Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Single Parents Teaser 00:30

Single Parents Teaser

Yedi yaşındaki çocuklarını yetiştirmek ve ebeveynlik dışında bir tür kişisel yaşam sürdürmek için birbirlerine yaslandıkça bir grup bekar aile takip eden bir topluluk komedi. Seri, grubun Will'i karşıladığında başlar, 30..

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman

Bitmeyen Gece, alternatif bir tedavi yöntemi denemek için gizemli bir kulübeye giden bir aile ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. James ve karısı Casey iki çocukları ve yakın bir arkadaşları ile birlikte hafta sonu..