#Brooklyn

ABD'de  YİNE OLAY  Tren Kazası - 100 yaralı 00:55

ABD'de YİNE OLAY Tren Kazası - 100 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yolcu treninin raydan çıkması sonucu 100’den fazla kişi yaralandı. Yoğun yolcu trafiğinin olduğu sabah 8:00 sularında Brooklyn durağında meydana gelen kaza sonrası büy..

  • PengoTV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Shadowhunters 2.Sezon 2.Bölüm Türkçe Altyazılı - A Door into the Dark 42:34

Shadowhunters 2.Sezon 2.Bölüm Türkçe Altyazılı - A Door into the Dark

Clary Fray, Brooklyn?de yaşayan sıradan bir gençtir. Bir gün, ?Gölge Avcıları? adındaki, yarı insan-yarı melek olan özel bir ırkın parçası olduğunu keşfeder. Jace Wayland adında kendinden emin ve öldürme içgüdülerine sah..

  • Tv Series tarafından
  • 2.441 görüntüleme
  • 7 yıl önce
SHADOWHUNTERS 2.SEZON 6.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 43:13

SHADOWHUNTERS 2.SEZON 6.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

YABANCI DİZİLER Clary Fray, Brooklyn?de yaşayan sıradan bir gençtir. Bir gün, ?Gölge Avcıları? adındaki, yarı insan-yarı melek olan özel bir ırkın parçası olduğunu keşfeder. Jace Wayland adında kendinden emin ve öldürme ..

  • Tv Series tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Derrick Rose'dan Nets'e Karşı 22 Sayı 01:13

Derrick Rose'dan Nets'e Karşı 22 Sayı

New York Knicks Yıldızı Derrick Rose, Brooklyn Nets'e Karşı 22 Sayı ile Mücadele Etti...

The Obsessed - Sacred 05:26

The Obsessed - Sacred

Jimmy Hubbard'ın yönettiği Görüntü Yönetmeni Jeremy Danger Missy Johnson'un Kostümlü Şekillendirici Saç ve Makyaj Brandy McDonald Amber Maykut, Brooklyn Taxidermy tarafından taklitçilik ve sahne alımı sağlandı Sweet Ass ..

Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Fergie - L.A.LOVE 05:08

Fergie - L.A.LOVE

Fergie - L.A.LOVE Şarkı Sözleri La la la la La la la la La la la la La la la la Mustard on the beat Uh, tell 'em where I'm from Finger on the pump make the sixth straight jump from SoCal Hollywood to the slums Chronic s..

Suç Çetesi Film İzle 1:52:54

Suç Çetesi Film İzle

Los Angeles, 1949... Brooklyn doğumlu acımasız mafya babası Mickey Cohen (Sean Penn) gösteriye Los Angeles’ta devam ediyor. Uyuşturucu, silah ve kadın ticareti yaparak para kazanan Cohen tüm bunları sadece çalıştırdığı a..

  • Tv Series tarafından
  • 4.746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gece Takibi Film İzle 1:54:21

Gece Takibi Film İzle

GECE TAKİBİ – RUN ALL NİGHT 2015 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Brooklyn’in ismi duyulmuş olan ünlü tetikçilerinden Jimmy Conlon (Liam Neeson) en iyi arkadaşı Shawn (Ed Harris) için çalışmaktadır. Fakat birgün Shawn’ın çetesi, Jimmy..

  • Tv Series tarafından
  • 3.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New York Maratonu Koşuldu 00:43

New York Maratonu Koşuldu

New York'ta, Staten Island'dan başlayıp Brooklyn, Queens ve Bronx ilçelerinden geçildikten sonra Manhattan'daki Central Park'ta sona eren maratonun kazananları, erkeklerde Kenyalı Geoffrey Kamworor, kadınlarda ise ABD'li..

Merve Özkaynak Günlük Makyaj Rutinim Ekonomik Ürünlerle 11:25

Merve Özkaynak Günlük Makyaj Rutinim Ekonomik Ürünlerle

Ürünler: RIMMEL LONDON Wake Me Up Foundation (100 ivory) RIMMEL LONDON Match Perfection Highlighter (230 Fair/Light) BARBARA BORT Compact Shimmer Powder (01 Light) DEBORAH MILANO 24 ORE Long Lasting Eyebrow Pencil (286) ..

Woman Walks Ahead 2018 Orijinal Fragmanı 02:27

Woman Walks Ahead 2018 Orijinal Fragmanı

Woman Walks Ahead 2018 Orijinal Fragmanı Yayınlandı. ABD Yayın Tarihi: 29 Haziran 2018 Oyuncular: Jessica Chastain, Ciarán Hinds, Sam Rockwell Yöneten: Susanna White Sinopsis: 1890'lardan Brooklyn'li bir portre ressam..

Battleship Savaş Gemisi Hedef Dünya Film İzle 2:11:02

Battleship Savaş Gemisi Hedef Dünya Film İzle

Bir dönemin favori savaş oyunu olan Amiral Battı'nın hikayesinden uyarlanan filmde Teğmen Alex Hopper Amerikan ordusuna bağlı John Paul Jones savaş üssünde görevli bir subaydır. Hopper’ın ağabeyi Stone ise USS Sampson üs..

  • Tv Series tarafından
  • 15.276 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Champions Tanıtım Fragmanı 02:22

Champions Tanıtım Fragmanı

Champions Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Komedi Dizisi 8 Mart Perşembe Günü NBC'de Başlıyor » Oyuncular: Anders Holm, Andy Favreau, Mindy Kaling Vince her bekar rüyasını yaşıyor. Brooklyn'deki beşinci en büyük spor ..

The Defiant Ones Orijinal Fragmanı 01:40

The Defiant Ones Orijinal Fragmanı

The Defiant Ones, Jimmy Iovine ve Dre'nin hikayelerini anlatıyor - biri Compton'tan çıkan bir Brooklyn longshoreman'ın oğlu - ve inanılmaz ortaklığı ve çağdaş kültürdeki bir dizi dönüştürücü olayda şaşırtıcı liderlik rol..

Merve Özkaynak Günlük Makyaj Rutinim 10:42

Merve Özkaynak Günlük Makyaj Rutinim

Ürünler: NARS Radiance Enchancing Pro-Prime Light Optimizing Primer CLARINS Teint Haute Tenue SPF 15 Everlasting Foundation (108 Sand) SHISEIDO Transculant Pressed Powder NARS Brow Perfector (1128 Salzbourg) SHISEIDO Tra..

Glass Petals - Burner 03:29

Glass Petals - Burner

Glass Petals - Burner Listen Director: Jacob Crawford Producers: Jacob Crawford & Jon Ross DOP: Chris Clark First AD: Jon Ross Key Grip: Cam Osborne Best Boy: Jenelle Hangerman Drone Operator: Jacob Crawford Drone Came..

Post Malone, Swae Lee - Sunflower (Spider-Man: Into the Spider-Verse) 02:41

Post Malone, Swae Lee - Sunflower (Spider-Man: Into the Spider-Verse)

Sunflower is the first single from the official soundtrack album Spider-Man™: Into the Spider-Verse (available December 14, 2018). Phil Lord and Christopher Miller, the creative minds behind The Lego Movie and 21 Jump ..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 1 yıl önce