#Bulamadım

Sebile Ölmez Nisan Favorilerim Kozmetik Instagram Filtresi Oyun 11:28

Sebile Ölmez Nisan Favorilerim Kozmetik Instagram Filtresi Oyun

Nisan ayı boyunca severek kullandığım makyaj ürünleri, cilt bakım ürünleri (temizleyici, gözenek temizleyici), oyun ve instagram filtresi uygulamarından bahsettim. Videoyu beğenmeyi lütfen unutmayın ❤️️ Videoda Golden Ro..

Sercan - Ben Hâlâ 03:47

Sercan - Ben Hâlâ

Ben Hâlâ şarkı sözleri ile Yine yaşlar düştü sokaklara Yine sarılıp kaldım umutlara Geçer belki diye gittim uzaklara Ama yok, geçmiyor Seni aradım ben hep rüyalarda Bulamadım, yoruldum uymaktan Sorarım, belki seni göre..

Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal 05:33

Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal

Yazıklar olsun, yazıklar olsun Kaderin böylesine, yazıklar olsun Herşey karanlık, nerde insanlık Kula kulluk edene yazıklar olsun. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya Ağlatıp da gülene, yazıklar olsun Dolmamış çileler..

Fatih Altan - Karabahtım 04:24

Fatih Altan - Karabahtım

Yola çıktım, arıyorum Bulamadım ah, soruyorum Ben kendimi bilmiyorum Kimlere gitsem Kime ne söylesem Beni ölü ya da diri bana getirene Ödül mü versem [x2] Kara bahtım, kör talihim Ben sensiz söyle neyleyim Düğümlenmiş ..

Petek Dinçöz - Kısmetsizim 04:41

Petek Dinçöz - Kısmetsizim

Petek Dinçöz – Kısmetsizim Yanarım ağlarım kaderime Bir sevgili bulamadım diye Ki sorarım hep kendime niye Kısmetsizim OOO… OOO… Birini beğensem çıkar evli Bekarlar da var ama hercai Kimisi de beni bulur zilli Kısmetsi..

  • Candy tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutsi - Sana Ne 05:14

Kutsi - Sana Ne

sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan actigin yaralari saramadim saracak birini henuz bulamadim ayrilik zor degil 3gun ..

Cenk Eren - Kandil 05:27

Cenk Eren - Kandil

Gün ışığında yola koyuldum Elimde kandil gözümde mendil Gün ışığında yola koyuldum Elimde kandil gözümde mendil Vefa arıyorum dost arıyorum Şefkat arıyorum aşk aşk arıyorum Vefa arıyorum dost dost arıyorum Şefkat arıyo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esengül  Çok Sevdim Suç Sayıldı 05:56

Esengül Çok Sevdim Suç Sayıldı

Çok sevildim suç sayıldı hiç sevmedim kabahat Bir his diyorki bana çek git kendini arat Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıralarım bana gönül yoldaşı Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıra..

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Alisimin Kaslari Kara - Fasl-i Beyoglu 03:31

Alisimin Kaslari Kara - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Alisimin Kaslari Kara Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Alisimin Kaslari Kara: alişimin kaşları kare aman sen açtın sineme yare bulamadım derdime çare aman görmedin mi ah civa..

Salih Yılmaz-Elevit 04:35

Salih Yılmaz-Elevit

Salih Yılmaz - Elevit Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Duman geldi oturdu Elevitin başına Bi silen bulamadım Gözlerimin Yaşına Verane elevitte Esiyor dere yeli Sevdama sözüm vardır Tutmam baka eli ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk 04:04

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk

Delidir gönlüm, laf dinlemez Neler anlattım ona, söz geçmedi Bulamadım hiç aşkı, bulduramadım Nerede akşam, orada sabah, tutturamadım Duydum ki aşk benden düpedüz korkarmış Bu küskün hâlimden, pişmanım çok Kalbimi..

Serkan Kaya - Zor Bela 04:25

Serkan Kaya - Zor Bela

' Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim k..

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres  04:45

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres

Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafa da Şimdi sence daha iyi mi? Bir gün oldu iki gün oldu Ay oldu yıl oldu ümitlere. Unutmuyor gönlüm seni seviyor her gün her gece Yoruldu,..

Erkin Koray Çöpçüler 03:34

Erkin Koray Çöpçüler

Aşktan yana şansım yok Ağlıyorum derdim çok Aşkımı kaybetmişim Sordum sordum bulan yok Dün gece çok aradım Aradım bulamadım Kör olası çöpçüler Aşkımı süpürmüşler Sokaklarda ne ararsın Beni kimden sorarsın Ben..

Sancak - Çık Aklımdan 03:47

Sancak - Çık Aklımdan

Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe hevesinle, elimi tut en azından. Madem kalmamışım içinde, o ..

Sena Şener - Yalnızım 04:05

Sena Şener - Yalnızım

Söyle, nedir yaşamak? Yok sağlam dayanak, Ne aşk anlar ne de şarap. Belki yaşlı bir meşedir; Hayat, yalnız nüktedir. Ne aşk haram ne de şarap. Her neyse bunlar, ben yerimi bulamadım. Derdimi hiç sormadın, al beni... Yaln..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya 05:50

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya

Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke t..

Mavi Gri  Ben Sende Yandım 03:52

Mavi Gri Ben Sende Yandım

Sözler Ben de yıkıldım yalnızlıkta Ben de kırıldım paramparça Bu yolun sonu yok, biliyorum Üzülsek de, kırılsak da, darılsak da Sen de kabul et ikimiz de seviyoruz Sanki bir uçuruma yalınayak yürüyoruz Yine de bir yerl..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu Sigorta'nın Street Fighter Temalı Güzel Reklamı 00:50

Anadolu Sigorta'nın Street Fighter Temalı Güzel Reklamı

Anadolu Sigorta'nın Street Fighter temalı muzazzam kısa reklamı. Sitede aratmama rağmen bulamadım. İzlemeyen olabilir diye ekledim. Güzel bir zekanın ürünü olmuş..

  • JET TV tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serkan Kaya  Zor Bela 04:33

Serkan Kaya Zor Bela

Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim ken..

Mahsun Kirmizigül-Nemrudun Kizi 04:45

Mahsun Kirmizigül-Nemrudun Kizi

Nemrudun kızı yandırdı bizi Çarptı sillesini felek misali Sil yazımızı kurtar bizi Çarptı sillesini felek misali Mevlam gör bizi Ocağım söndü nasıl belâdır Bırakıp gitti bu ne devrandır Dünya gözümde kerbelâdır ..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Nemrudun Kızı - Kazancı Bedih 04:02

Nemrudun Kızı - Kazancı Bedih

Nemrud'un Kızı Kararsın bahtın yıkılsın tahtın Yalvardım yakardım yol bulamadım Ah doğmasaydım kara yazım Evirdim çevirdim yaranamadım Ayandır halım Ocağım söndü nasıl belâdır Bıraktı gitti bu ne devrandır Dünya gözümd..

  • PengoTV tarafından
  • 2.669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankaralı Ayşe Dinçer Deli Deli 04:01

Ankaralı Ayşe Dinçer Deli Deli

Bu dünya senin değil sana benzemiyenin Sevmiyep sevenlere eziyet edenlerin Arama mutluluğu hep boş kalır ellerin Nelere muhtaç ettin sen beni deli gönül Deli deli deli deli deli gönlüm deli Sıyırmış ya Ne olur sust..

İnsan Gibi Yemek Yiyen Köpek 01:13

İnsan Gibi Yemek Yiyen Köpek

Cidden bu videoya açıklama bulamadım .Ne dim keyifli seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gece Vakti Yola Çıkıp Arabaya Oturan Hatun 00:39

Gece Vakti Yola Çıkıp Arabaya Oturan Hatun

Bugünkü The Road Movie içeriğindeki hatunu sitede aradım ama galiba yokmuş. ya da var ama bulamadım. her neyse buldum yükledim. sizce kıza ne olmuş olabilir beyler?..

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emel Müftüoğlu - Gönülden Gönüle 03:44

Emel Müftüoğlu - Gönülden Gönüle

Topladım eşyayı vurdum yola Bulamadım yolu vardım sana Gönülden gönüle uçtum nafile Yerin dolmuyor Kucaktan kucaktan düştüm sahile Sesin vurmuyor Dedim kaç kurtarcanın dinezlere dök Çek çıkar kalbini tam yerinden ..