#Börek

Milföylü Yufkalı Börek 02:09

Milföylü Yufkalı Börek

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 40dk Milföylü Yufkalı Börek Yapımı Malzemeler 6 adet büyük kesilmemiş yaprak milföy (resimde görebilirsiniz) 2 adet yufka 1 çay bardağı sıvı yağ 1 şişe maden suyu 2 adet yumurta..

En Pratik Rulo Börek Tarifi 03:02

En Pratik Rulo Börek Tarifi

Pratik Rulo Börek İçin Malzemeler: 2 adet yufka ıslatmak için: yaklaşık çeyrek su bardağı (60-70ml) zeytinyağı veya sıvıyağ ve aynı ölçüde su börek harcını istediğiniz gibi peynirli kıymalı börek olarak hazırlayabilirsin..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi 05:05

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi

Mercimekli Haşhaş Ezmeli Börek için malzemeler: İç dolgu için: 1 su bardağı yeşil mercimek 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet orta boy soğan 1 adet orta boy patates tuz, karabiber, kırmızı pul biber veya kır..

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Pırasalı Börek Tarifi 03:06

Pırasalı Börek Tarifi

Pırasalı Tavada Börek İçin Malzemeler: 2 adet pırasa Pırasaları kavurmak için 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 1er çay kaşığı kırmızı pul biber, tuz Börek Sosu için: 2-3 yumurta 100ml. süt (yarım bardakt..

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi 01:52

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yufka (6 adet) 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı biber salçası Karabiber, pul biber, tuz Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı ..

Galeta Unlu Muska Börek 02:06

Galeta Unlu Muska Börek

Galeta Unlu Muska Börek Tarifi İçin Malzemeler 5 adet yufka İçi için; 1 adet kuru soğan 2 adet patates 2 yemek kaşığı sıvı yağ Bir tutam maydanoz Karabiber Pul biber Yeteri kadar tuz Sosu için; 1 orta boy çay bardağı ..

Ispanaklı Börek Tarifi 05:20

Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı börek için malzemeler: 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı su 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu yaklaşık 5 su bardağı un (değişebilir azar azar ekleyin) katları için 100gr. kadar tereyağı 4-5 yemek k..

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi 06:56

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi

Artan pideleri israf etmeden değerlendirmenin en nefis yoluyla tanışın: Çay demlenmeden pişen pide börek! Çok pratik bir tarif olan pide börek dilediğiniz malzemelerle zenginleşiyor, peynirli ve patatesli halleri çok can..

Hazır Yufkadan Kat Kat Çıtır Börek 05:56

Hazır Yufkadan Kat Kat Çıtır Börek

Bu kadar kolay ve bu kadar çıtır bir börek yememiştim. :) Gün sofralarınızın yıldızı olacak nefiss ötesi bu böreği kaçırmayın...

  • Kadınca tarafından
  • 2.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek 05:07

Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 35. Bölüm'de Tavuklu ve Patatesli Börek tarifi verdi! Tavuklu ve Patatesli Börek MALZEMELER 5 Adet Patates 2 Adet Tavuk Göğsü 1 Tutam Kekik Yarım Litre Süt 2 Adet Soğan 2 Yemek Kaşığ..

  • ANKA tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baklavalık Yufkadan Peynirli Börek Tarifi 01:43

Baklavalık Yufkadan Peynirli Börek Tarifi

Baklavalık Yufkadan Çıtır Çıtır Peynirli Börek Tarifi İçin Malzemeler 20 adet baklavalık yufka Sosu için; 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı maden suyu İç malzemesi; Peynir Maydanoz Üzeri için; 2 y..

Çıtır Çıtır Peynirli Börek Tarifi 05:57

Çıtır Çıtır Peynirli Börek Tarifi

Çıtır Çıtır Peynirli Börek için Malzemeler: 2 adet Baklavalık Yufka 200 gram Beyaz Peynir 1/4 demet Maydanoz 1 adet Yumurta Kırmızı Biber Kekik Sıvıyağ..

Patatesli Peynirli Banyolu Börek Tarifi 14:05

Patatesli Peynirli Banyolu Börek Tarifi

Patatesli Peynirli Banyolu Börek Tarifi(hazir yufkadan) Yoğurtlu Patates Topları..

Patatesli Peynirli Pileli Börek Tarifi 05:38

Patatesli Peynirli Pileli Börek Tarifi

Patatesli Peynirli Pileli Börek Tarifi..

İçli Köfteli Börek Tarifi 00:31

İçli Köfteli Börek Tarifi

İçli Köfteli Börek Tarifi..

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi 05:41

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi

Milföy Börekleri için malzemeler (yaklşaık 4 kişilik) 5 parça dikdörtgen milföy parçası (oda ısısında 5-10 dakika bekletin) tezgahta çalışmak için un merdane peynirli börek harcı için 1 kase beyaz peynir, kıyılmış maydan..

Sis Börek Tarifi 09:11

Sis Börek Tarifi

Sis Börek Nasıl Yapılır..

Hazır Yufkadan Peynirli Sandal Börek Tarifi 04:03

Hazır Yufkadan Peynirli Sandal Börek Tarifi

Sandal börek Malzemeleri: 2 adet yufka 250gr peynir 50gr kaşar peyniri 2 adet yumurta (1 tanesinin sarısı böreklerin üzeri için) 100ml süt 100ml sıvı yağ 10 sap maydanoz..

Peynirli Rulo Börek Tarifi Hazır Yufkadan Kolay Çıtır Börekler 03:39

Peynirli Rulo Börek Tarifi Hazır Yufkadan Kolay Çıtır Börekler

Malzemeler: börek Malzemeleri: 2 adet yufka 250gr peynir 2 adet yumurta (1 tanesinin sarısı böreklerin üzeri için) 100ml süt 100ml sıvı yağ 10 sap maydanoz Çörek otu..

Kolay El Açması Muska Börek Tarifi 05:37

Kolay El Açması Muska Börek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 2 yemek dolusu kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı sirke 1 silme tatlı kaşığı tuz yarım paket kabartma tozu yaklaşık 3 su bardağına yakın un (hepsini birde..

Tek Tek Sarmadan Kolay Üçgen Börek Tarifi 03:56

Tek Tek Sarmadan Kolay Üçgen Börek Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine akı peynirli harca) peynirli harç için: yaklaşık 2 kase kadar karışık beyaz peynir, kaşar peyniri r..

Patlıcanlı Börek Tarifi 02:21

Patlıcanlı Börek Tarifi

Hazır Yufka İle Yapılmış Patlıcanlı Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo yufka Yufkaları ıslatmak için yapılacak harç için; 2 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 fincan sıvı yağ 1 çay bardağı su İç Harcı için; 1 kilo çok mini..

Baklava Yufkasından Çıtır Rulo Börek Tarifi 04:17

Baklava Yufkasından Çıtır Rulo Börek Tarifi

Malzemeler Baklavalık yufka yarım bardak sıvıyağ yarım bardak süt istediğiniz bir çeşit börek içi (Bem peynir ve patatesli kullandım )..

Desenli Örgülü Pratik Milföy Börek Tarifi 03:46

Desenli Örgülü Pratik Milföy Börek Tarifi

Malzemeler: 6 yada 8 adet dikdörtgen milföy hamuru (Ya da istediğiniz kadar) Sevdiğiniz bir börek harcı Benimkisi: Beyaz peynir, taze kaşar rendesi ve maydanoz dan oluşuyor.. Tezgaha serpek için un merdane üzeri için: yu..

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi  Börek Tarifleri 03:08

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri kategorimize bu sefer çok lezzetli bir pırasalı havuçlu gül böreği tarifi videosu hazırladık. Gül böreği içindeki havuç ve pırasa ile nefis bir lezzet bütünlüğü oluşturdular ve mutlaka tavsiye ederim, ben..

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi 02:12

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi

Dilimli Börek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yufka 1 adet büyük boy haşlanmış patates 1 su bardağı ezilmiş beyaz peynir Maydanoz Sosu için; 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta + 1 adet yumurtanın akı..

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi 02:05

Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı Börek Tarifi İçin Malzemeler; 5 adet yufka 1 baş soğan 1 kg ıspanak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz Karabiber Pul biber Hazırlanışı; 1.Uygun bir tavaya sıvıyağ ve 1 adet so..