#Camiye

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

 Vatan Şaşmaz’ın Cenazesi Alındı 01:12

Vatan Şaşmaz’ın Cenazesi Alındı

Beşiktaş’ta lüks bir otelde öldürülen Vatan Şaşmaz’ın cenazesi gasilhaneden alınarak namazının kılınacağı camiye götürüldü...

  • ANKA tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Şaşmaz’ın Eşi Ve Annesi Gözyaşlarını Tutamadı 04:07

Şaşmaz’ın Eşi Ve Annesi Gözyaşlarını Tutamadı

Beşiktaş’ta lüks bir otelde öldürülen Vatan Şaşmaz’ın cenazesi namazının kılınacağı camiye getirildi. Cami avlusunda bulunan Şaşmaz’ın eşi ve annesi gözyaşlarını tutamadı...

  • ANKA tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil  İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 8.Bölüm 15:17

İstanbul Muhafızları 8.Bölüm

Bizans İmparatoruluğu döneminde Bizans İmparatoru Jüstinyen tarafından yaptırılan ve Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinden sonra camiye dönüştürdüğü Ayasofya tarihi yarım adanın en önemli eserlerinden biridir. Aynı..

Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı 00:55

Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı

İsrail güvenlik kabinesinin aldığı karardan sonra Mescid-i Aksa girişindeki metal dedektörlerin ardından cami çevresine yerleştirilen bariyer ve güvenlik kameraları da kaldırıldı. Korkulukların kaldırılmasının ardından M..

İsveç'te Vandallar Camiyi Yaktı 00:26

İsveç'te Vandallar Camiyi Yaktı

İsveç'in Örebro kentinde kasten çıkartıldığı belirlenen yangında, aynı anda 250 kişinin ibadet edebildiği cami kullanılamaz hale geldi. Ölen ya da yaralanan olmazken, söndürme çalışmalarını izleyen imam göz yaşlarını tut..

Mısır'da Cami Katliamı 184 Ölü 00:48

Mısır'da Cami Katliamı 184 Ölü

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda Al Rawda köyündeki bir cami yakınlarında meydana gelen patlamada 184 kişinin hayatını kaybettiği, 85 kişinin yaralandığı bildirildi. Görgü tanıkları, El-Abed'de bulunan bir camiye önce bombal..

Tsk Bomba Yağdırdı Vatandaşlar Böyle Saydı 00:38

Tsk Bomba Yağdırdı Vatandaşlar Böyle Saydı

Kilis'te atılan roket sonrasında TSK saldırıya misli ile karşılık verdi. Camiye isabet eden ve 8 kişinin yaralandığı olay sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Öncü Pınar Sınır kapısında bulunan birliğinden çok namlulu s..

Almanya'da Camilere Saldırılar Sürüyor 01:08

Almanya'da Camilere Saldırılar Sürüyor

Almanya’nın Hannover kentinde terör örgütü PYD/PKK yandaşları, camiye saldırı düzenledi...

Savaştan Kaçtılar Terör Peşlerini Bırakmadı 01:43

Savaştan Kaçtılar Terör Peşlerini Bırakmadı

Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK'nın roketli saldırısı sırasında camide ibadet ettiği sırada yaşamını yitiren Suriye uyruklu 27 yaşındaki Tarık Tabbak'ın son haftalarda yalnızca namaz vakitlerinde camiye gitmek için evden..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.344 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Camide İmamın Üstüne Atlayan Kedi 00:42

Camide İmamın Üstüne Atlayan Kedi

Camiye giren kedi, ortalığı birbirine katmış. Bir ara imamın bulunduğu alana gidip imamın üstüne atlamış ve imamı korkutmuş...

  • JET TV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak 16:33

Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak

İstanbul’un fethinden sonra Fatih tarafından camiye çevrilen Ayasofya, 500 yıl cami olarak hizmet vermişti. Fethin sembolü olarak görülen Ayasofya, 24 Kasım 1934 tarihinde çıkarılan bir kararname ile müzeye çevrilmişti. ..

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu 02:57

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu

Sultanbeyli’de bir camide insanın içini ısıtan görüntüler yaşandı. Namaz vakti camiye koşarak giren iki çocuk neşe içinde koştu, ardından çocuklardan biri namaz kılan imamın sırtına çıktı. İmam, oyun oynamak için sırtına..

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 3 yıl önce
AB sipariş verdi- Aşı, 19,5 dolardan satılacak - 10 Kasım 2020 Oktan Erdikmen 11:15

AB sipariş verdi- Aşı, 19,5 dolardan satılacak - 10 Kasım 2020 Oktan E

???? Almanya'da vaka sayısı 15 bin, Fransa'da 22 bin ???? Aşının fiyatı belli oldu: 19,5 $ ???? Cumhurbaşkanı, mitingleri eleştirdi ???? Avrupa'da birçok camiye saldırı ???? Belçika ve Hollanda'da vakalar düşüyor..

Kur'an okumaya yöneldi hayatı kurtuldu! 01:18

Kur'an okumaya yöneldi hayatı kurtuldu!

Sabah namazı için camiye gitmişti namaza daha vakit vardı ve o vakti kur'an okuyarak geçirmeye karar verdi kur'an okumak için yerini değiştiren adam ölümden kıl payı kurtuldu!..

Ayasofya'da 88 Yıl Sonra İlk Teravih Namazı Kılındı 01:45

Ayasofya'da 88 Yıl Sonra İlk Teravih Namazı Kılındı

2020'de ibadete yeniden açılan Ayasofya Camii'nde ilk teravih namazı kılındı. Vatandaşlar, 88 yıl sonra kılınan ilk teravih namazı için camiye akın etti...