#Cingiliker koruma

Doğa güzelliği Yayla Gölü hassas koruma alanı ilan edildi 04:01

Doğa güzelliği Yayla Gölü hassas koruma alanı ilan edildi

Cumhurbaşkanı kararnamesi ile doğal sit alanı olan Buldan Yayla Gölü kesin korunacak hassas koruma alanı ilan edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yayla gölü üzerinde bulunan nilüferler ve gölün çevresindeki at, i..

Antalya'da özel halk otobüsü, 9 araca çarptı; koruma polisi dahil 5 yaralı 01:05

Antalya'da özel halk otobüsü, 9 araca çarptı; koruma polisi dahil 5 ya

Antalya'da, duraktan yolcu alan sürücüsünün kontrolünden çıkan, Büyükşehir Belediyesi'ne ait özel halk otobüsü, 9 araca çarptı. Kazada Muratpaşa Emniyet Müdürü Zafer Kunduz'un koruma polisi Gökhan Öztürk dahil 5 kişi yar..

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli koruma görevi insana yüklenmiştir 34:24

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli kor

#emelozugur #fatihçıtlak #allah #kainat #ölüm #anarahmi #hücre #melek #hzadem ???? İnsanı öldürecekler sonra geri diriltecekler‼️ ???? Son insan öldüğünde Allah paydos edecek‼️ Tüm kainat kapanacak‼️ ????Ana rahminde b..

  • STUDIO AS tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Donald Trump'a 'Protez' Koruma! 01:12

Donald Trump'a 'Protez' Koruma!

Amerikalılar, yeni başkanları Trump'a alışmaya çalışıyor. Alışamayanlarsa, işi ölüm tehdidine kadar vardırıyor. Hal böyle olunca, başkanı korumakla görevli gizli servis de tetikte. Bakın, yeni başkan, gizli servis tarafı..

Necmettin Erbakan'ın Sesini Koruma Yöntemi izle 01:08

Necmettin Erbakan'ın Sesini Koruma Yöntemi izle

Necmettin Erbakan ile yoğun seçim mitinglerinde sesini nasıl koruduğu hakkında yapılan röportaj...

Bekarları Koruma Cemiyeti 02:03

Bekarları Koruma Cemiyeti

Ahmet Tarık Tekçe - Vahi Öz (Bekarlık Sultanlıktır)..

Sincaptan Yemeklerini Koruma Tekniği 00:33

Sincaptan Yemeklerini Koruma Tekniği

Bir Türlü Arkadaşıyla Yemeğini Paylaşmayan Sinçap..

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekarları Koruma Cemiyeti 02:03

Bekarları Koruma Cemiyeti

Bekarlık Sultanlıktır başrollerinde Filiz Akın ve Yılmaz Duru'nun yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Evli çiftlerle bekar gençlerin güldürüsü...

D vitamini, C vitamini ve Çinko yeni tip coronavirüse karşı etkili mi- Koruma sağlıyor mu 07:25

D vitamini, C vitamini ve Çinko yeni tip coronavirüse karşı etkili mi-

Covid-19 pandemisinde Türkiye'de vaka sayıları artmaya başladı. Bağışıklık sistemini güçlü tutmak ve korunma tedbirlerine uymak hala çok önemli. D vitamini, C vitamini ve Çinko'nun bağışıklık sistemi üzerindeki etkilerin..

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı 02:20

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı

Bayburt'ta milyonlarca yıllık fosillerinin bulunduğu Kızıltepe Uluçayır Fosil-2 doğal sit alanı, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi. Bölgede uzmanlar tarafından inceleme ve araştırma yapılacak. Cumhurbaşka..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

Hürriyet gazetesinde yer alan bir haber göre Fatih Belediyesi, Topkapı Sarayı’nın Sur-u Sultani içinde kalan hasbahçesinin bulunduğu alanda sit derecesini düşürmek için İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan Topkapı Sarayı'nın hasbahçe bölümüne kontrollü imar iddiası Geçtiğimiz aylarda denize doğru kayma tehlikesi altında olduğu ortaya çıkan Topkapı Sarayı bu kez imara açılma teh..

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Milli park içinden geçen demiryolu hattı 00:58

Milli park içinden geçen demiryolu hattı

Kenya'da yapımı devam eden demiryolu hattı yabani hayvanların koruma altında tutulduğu milli parkın içinden geçiyor. Doğayı koruma örgütleri bu duruma tepki gösterse de, proje sahiplerine göre demiryolu hayvanların doğal..

Vahşi yaşam yok oluyor 01:19

Vahşi yaşam yok oluyor

İklim değişiklikleri, ağaçların yok edilmesi ve kaçak avlanma vahşi yaşamı tehdit ediyor. Uluslararası Doğayı Koruma Birliği’ne göre (IUCN) 2016 vahşi yaşam için iyi bir yıl olmadı...

UCAPS  : En İyi Giyimli Köpekler Tanıtıldı 02:33

UCAPS : En İyi Giyimli Köpekler Tanıtıldı

Hayvanları Koruma Derneği Tarafından Hazırlanın Yılın En İyi Festivalı. Fotoğrafçı Tammy Swarek kendi hikayelerini dikkat çekmek için ve olası sahipleri bizzat onlarla bağlantı kurmasına yardımcı olacak kurtarma köpekle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu 01:00

ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri Gümrük ve Sınır Koruma Birimi, bilgisayar sisteminde yaşanan teknik arıza dolayısı ile ülkeye girişlerde bazı havaalanlarında gecikmeler yaşandığını bildirdi. Arızanın giderilmesi dört saat ..

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı 03:48

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı

ABD polisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında Türklere saldıran PKK'lılara müdahale eden koruma polisleri için yakalama kararı çıkardı. Polis yetkilisi daha da ileri giderek Erdoğan'ı gözaltına almak için yete..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Ulusal Parkta Duman Çeken Fil 00:47

Ulusal Parkta Duman Çeken Fil

Hindistan’da bulunan Nagarahole Ulusal Park’ında yaşayan bir filin ormandaki küllerin arasında bulunan sakinleştirici bir maddeyi çektiği park Vahşi Yaşamı Koruma Topluluğu Genel Müdür yardımcısı Vinay Kumar tarafından k..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Çocuklar görür. Çocuklar yapar. 01:00

Çocuklar görür. Çocuklar yapar.

Çocuklar görür.Çocuklar yapar.Çünkü onlar neredeyse sizin aynanız.Onları değiştirmek sizin elinizde... “Vatanı korumak çocukları korumakla başlar.” Mustafa Kemal Atatürk children see, children do... Ulusal Çocuk Koruma H..

  • PengoTV tarafından
  • 3.743 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle 1:33:07

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle

Amerikan istihbaratında yıllarca çalışmış bir FBI ajanı artık emekli olmuş ve eski günleri aradığı bir gün aynı onun gibi zamanında Suçluları yakalamak olmasada mafya içinde büyük patronların avukatlığını yapmış ve emekl..