#Clinton İle görüşme

Düğünde Kız Tarafı İle Erkek Tarafı Kavga Etti, Gelin İle Birlikte 11 Kişi Yaralandı 01:54

Düğünde Kız Tarafı İle Erkek Tarafı Kavga Etti, Gelin İle Birlikte 11

Samsun'da düğünde kız tarafı ile damat tarafının kavga etmesi sonucu aralarında gelinin de bulunduğu 11 kişi hastanelik oldu...

Türkiye İle İsrail Arasında Yeni Dönem Erdoğan İle Herzog Görüştü 03:00

Türkiye İle İsrail Arasında Yeni Dönem Erdoğan İle Herzog Görüştü

ERDOĞAN HERZOG İLE GÖRÜŞTÜ..

Ali Yaşar ve Hasan Şükrü Suçsuz-  Müge Anlı İle Tatlı İle Sert 01:26

Ali Yaşar ve Hasan Şükrü Suçsuz- Müge Anlı İle Tatlı İle Sert

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatma..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki Kendisine Gelen Hediyeleri Gösteriyor, Annesi ile Sohbet, Emrah Karaduman İle Yemek 07:20

Aleyna Tilki Kendisine Gelen Hediyeleri Gösteriyor, Annesi ile Sohbet,

Çağla Şıkel, Emre Altuğ Evlilik, Sıla,Merve Boluğur, M.Sandal Ve Bir Çok Ünlü Hakkında Bilmedikleriniz Bu Kanalda Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım.....

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlendirmek İstiyor 01:00

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlend

Washington’a resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geldi. İkili bir saat süren görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Trump’ı s..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Merkel ile Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi 01:06

Merkel ile Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ile Merkel arasında Almanya Büyükelçiliği Rezidansı'nda gerçekleşen görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri El Sani İle Bir Araya Geldi 00:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri El Sani İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme 2.5 saat sürdü. Katar Emiri'nin ziyareti dün duyurulmuştu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, El Sani'nin ziyareti ile ilgili şunları söylemişti: Dün Pak..

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü 01:08

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kersti Kaljulaid ile bir araya geldi.Estonya'nın başkenti Tallinn'e düzenlediği iki günlük ziyaret kapsamında Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kal..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Devlet Başkanı İle Bir Araya Geldi 00:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Devlet Başkanı İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Zirvesi için İstanbul'da bulunan Sudan Devlet Başkanı Ömer El Beşir ile Mabeyn Köşkü'nde bir araya geldi. İki lider arasındaki görüşme basına..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin İle Külliyenin Balkonunda​ 00:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin İle Külliyenin Balkonunda​

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin 1.5 saat baş başa görüştü. İki lider, görüşme sonrası Külliye'nin balkonunda sohbet etti...

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü 00:59

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü

İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu, Moskova'da, Suriye krizinin çözümünde kilit rol oynayan Rusya lideri Vladimir Putin ile bir araya geldi. Netenyahu, Putin'e Suriye krizinde İran'ın rolü ve Hizbullah'ın bölgede gider..

Erdoğan ile Putin Görüştü 00:39

Erdoğan ile Putin Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüşmesi başladı...

Ekonomi Bakanı Zeybekci: 08:36

Ekonomi Bakanı Zeybekci: "Faiz ile İlgili Merkez Bankası'nın Kararları

Ekonomi Bakanı Zeybekci: Faiz ile ilgili Merkez Bankası'nın kararlarını son derece isabetli buluyorum -(Booking) Kendilerinin bize bir ziyaret talepleri var; sanırım 22 Haziran'da görüşme imkanımız olacak -(Katar) B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani İle Görüştü 00:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'da İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüştü. Rixos President Otel'de basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuchcinski ile Görüştü 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuchcinski ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Varşova'da Polonya Parlamentosu Alt Kanadı Sejm Başkanı Marek Kuchcinski'yi ile görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya'nın başkenti Varş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ruhani İle Görüştü 00:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ruhani İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani bir araya geldi.Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme, 18.30'da başladı..

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Cumhurbaşkanı Fetö ile Mücadelemizi Dost ve Kardeşlerimizin Güvenliği İçin de Yürütüyoruz 01:07

Cumhurbaşkanı Fetö ile Mücadelemizi Dost ve Kardeşlerimizin Güvenliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Akorda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirdikleri baş başa görüşme ve heyetler arası çalışma yemeğinin ardından, ortak basın topla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusuf Kalla ile Görüştü 00:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusuf Kalla ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yusuf Kalla'yı Mabeyn Köşkü'nde kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, D-8 Zirvesinin kapanış programının ardından önce Dolmabahçe Sarayı'na..

Bakan Nebati konut sektörü temsilcileri ile bir araya geldi 00:56

Bakan Nebati konut sektörü temsilcileri ile bir araya geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut sektörü temsilcileriyle enflasyonla mücadelede vatandaşları rahatlatacak adımların atılması hususunda kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini kaydetti...

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu 03:36

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu

Bursa’dan, pandemi sürecinde memleketi Şırnak’ın Uludere ilçesine gelen Yekta Ürün, kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile sera kurdu. Yüzde 70 hibe desteği alan Ürün, kiraladığı 16 dönüm arazinin ..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada 02:44

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada Tokat’ta kaldırım üzerindeki fareyi fark ederek saldıran kargaların mücadelesini vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Bir karganın fareyi gagası ile kuyruğundan çekerek bulunduğu yerde..