#Cumhurbaskani erdogan dan idam aciklamasi haber izle

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret 00:51

Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz iki ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da iki ziyaret gerçekleştirdi. Önce bir dolmuş durağında şoförlerle sohbet eden ed..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki 04:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesinden sonra Hollanda'ya sert çıkıştı. Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine sert tepki ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Bize meydan okumaya kalkma, biz kendimizi bu yola adamışız...

Cumhurbaşkanı Erdoğan-dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı 04:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan-dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan-dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Guliyev'e Tebrik Telefonu 01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Guliyev'e Tebrik Telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Guliyev'e tebrik telefonu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ramil Guliyev'i tebrik etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salondakileri Güldüren Cevap 00:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salondakileri Güldüren Cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT WORLD Forum'unda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünya 5'ten büyüktür' sözleri dolayısıyla bazı ülkelerin tepki gösterdiği hatırlatılarak yöneltilen Siz bunu söyledikten sonra fark..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İftar Yemeğinde Dekolte Giyen Hülya Avşar'dan Açıklama Geldi!! 02:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İftar Yemeğinde Dekolte Giyen Hülya Avşar'da

Erdoğan'ın ünlülere verdiği iftar yemeğinde Hülya Avşar'ın kıyafeti çok eleştirilmişti. Avşar kızı, bu eleştirilere Bazıları Erdoğan'dan daha muhafazakar diyerek cevap verdi.i Dekoltesi Eleştirilen Avşar'dan Cevap Geld..

  • ANKA tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkanlara İstifa Uyarısı 01:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkanlara İstifa Uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari ile ortak basın açıklaması yaptı. Ankara, Bursa ve Balıkesir'in büyükşehir belediye başkanlarına istifalarını verme talebi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Vekile: Ulan Ahlaksız... 01:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Vekile: Ulan Ahlaksız...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Altay'ın ÖSO ile açıklamalarına sert tepki göstererek, Sen sıcak yatağında yatarken terörist dediğin ÖSO, beni..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama 03:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada 'Hedef 2023..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çipras'a Kıbrıs Dersi 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çipras'a Kıbrıs Dersi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ben 43 yaşındayım bu mesele hala tartışılıyor' diyen Çipras'a, 'özellikle Kıbrıs konusu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Torununa Kur'an-ı Kerim Dersi 01:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Torununa Kur'an-ı Kerim Dersi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan torununa Kur'an-ı Kerim dersi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, evde torunu Ahmet Akif Albayrak'a Kur'an-ı Kerim öğrettiği fotoğraf sosyal medyada sıkça paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Tayyip E..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ap'ye Tokat Gibi Afrin Cevabı 01:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ap'ye Tokat Gibi Afrin Cevabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Liseliler Destanı Yazıyor Şiir ve Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Erdoğan, AP bizim harekatı bitirmemiz istenmiş, boşuna heveslenmesinler işimiz bitmeden oradan çıkmaya..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İftar Sürprizi Ümraniye'de Vatandaşın Evine Konuk Oldu 01:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İftar Sürprizi Ümraniye'de Vatandaşın Evine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ramazan'ın üçüncü iftarında Ümraniye ilçesinde oturan Ersin Kılıçaslan ve ailesinin misafiri oldu. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, evinde ziyaret ettikleri 3 çocuklu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 Ve Daha Az Çalışanı Olan İşletmelere Maaş Müjdesi 02:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 Ve Daha Az Çalışanı Olan İşletmelere Maaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstihdam Şurası'na katıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Dışişleri Bakanı'na Sert Yanıt  Önce Haddini Bil 02:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Dışişleri Bakanı'na Sert Yanıt Önce Had

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Dışişleri Bakanı Zayed'in tepki çeken paylaşımına ilişkin, Medine korumasını yaparken Fahreddin Paşa, ey bize bühtanda bulunan zavallı, senin ceddin neredeydi? dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne 'Fahrettin Paşa' Yanıtı 01:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne 'Fahrettin Paşa

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Dışişleri Bakanı Zayed'in tepki çeken paylaşımına ilişkin, Medine korumasını yaparken Fahreddin Paşa, ey bize bühtanda bulunan zavallı, senin ceddin neredeydi? dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 03:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayımlanan 2018 yılı mesajında, istihdam seferberliği ve terörle mücadele başta olmak üzere önemli konulara dikkati çekti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doçentlik Müjdesi 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doçentlik Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, doktoradan doğrudan doçentliğe geçişe ilişkin, YÖK Başkanımıza bu talimatı verdik. Doçentliğin şartları buna göre yeniden düzenlenerek önümüzdeki hafta parlamentoya gönderilecek. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İtalyan Gazetesine Mülakat 02:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İtalyan Gazetesine Mülakat

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Vatikan ve İtalya’ya bugün başlayacak ziyareti öncesi La Stampa’ya verdiği özel mülakat yayınlandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Hediye 02:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Hediye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis ile gerçekleştirdiği görüşme sırasında Papa'ya eski İstanbul'u tasvir eden 24 parçalı minyatür İznik çinisi ile Mesnevi'nin İtalyanca ve İngiliz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçiye 'Mazot' Müjdesi 00:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçiye 'Mazot' Müjdesi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Çiftçilerimiz Milletin Evinde Cumhurbaşkanımız ile Buluşuyor programında konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terörle Mücadele Için Marş Önerisi 02:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terörle Mücadele Için Marş Önerisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 34 yıllık terörle mücadeleyi ifade edebilecek bir şiirin, marşın bulunmadığına dikkati çekerek, hiç olmazsa mehter marşı gibi bir marşın yazılmasını istedi...