#Dakota johnson

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 01:27

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Sahil Güvenlik filminin ilk fragmanı sizlerle! Paramount Pictures Sunar “Sahil Güvenlik” Ortak Yapımcılar: Hiram Garcia, Eli Roth Yapımcılar: Michael Berk, Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Beau Flynn, Ivan Reitma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Moana Official Trailer 02:34

Moana Official Trailer

Three thousand years ago, the greatest sailors in the world voyaged across the vast Pacific, discovering the many islands of Oceania. But then, for a millennium, their voyages stopped – and no one knows why. From Walt D..

The Mummy  Official Trailer 02:32

The Mummy Official Trailer

Tom Cruise headlines a spectacular, all-new cinematic version of the legend that has fascinated cultures all over the world since the dawn of civilization: The Mummy. Thought safely entombed in a tomb deep beneath the u..

Gizemli Adaya Yolculuk Film İzle 1:34:01

Gizemli Adaya Yolculuk Film İzle

Filmin Diğer Adı:Journey 2: The Mysterious Island Filmin IMDB Puanı:5.8 Filmin Yapım Yılı:2012 Filmin Türü:Aksiyon-Macera-Komedi Filmin Yönetmeni:Brad Peyton Filmin Senaristi:Brian Gunn,Mark Gunn Filmin Oyuncuları:Jos..

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti 01:17

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Togo’da muhalefetin anayasa değişikliğine gitmek isteyen hükümeti protesto etmek amacıyla düzenlediği protesto gösterisinde iki kişi hayatını kaybetti. Muhalefet Partisinin Genel Sekreteri Kafui Adjamagbo Johnson, başke..

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:08

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı

Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin ..

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:53

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal olayları incelemeye devam eden Lorraine (Vera Farmiga) ve Ed (Patrick Wilson) çifti, bu sefer Londra'nın kuzeyindeki Enfield bölgesine araştırmaya gidiyor. Eşinden boşanmış Peggy Hodgson (Frances O'Co..

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:55

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bebekleri ana karnındayken yaşamını yitiren Kate ve John büyük bir travma yaşamışlardır. Hayatları perişan olan çift bir çıkış yolu bulmak zorundadırlar. Bu elim olay, hem evliliklerini hem de Kate'in kırılgan r..

Trump'a Karşı _Direniş_ Sürüyor 01:17

Trump'a Karşı _Direniş_ Sürüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kuzey Dakota ve Keystone XL petrol boru hatlarını hayata geçirmek için başkanlık emrini imzalaması çevrecileri kızdırdı. Trump’ın kararını protesto eden Greenpeace üyeleri Beyaz Saray yakınlar..

BRIMSTONE Trailer (2017) 02:02

BRIMSTONE Trailer (2017)

Dakota Fanning oynadığı Martin Koolhoven tarafından yönetilen yeni bir filmdir Keyifli seyirler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Alienist Fragmanı 00:30

The Alienist Fragmanı

The Alienist Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refahı..

The Alienist 2.Fragmanı 01:00

The Alienist 2.Fragmanı

The Alienist 2.Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refa..

Ördekler Polis Eşliğinde Böyle Karşıya Geçti 00:19

Ördekler Polis Eşliğinde Böyle Karşıya Geçti

ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde karşıya geçmeye çalışan ördekleri gören trafik polisi, ördeklere böyle eşlik etti...

Dünyanın En Uzun Dili Olan Köpeği 01:53

Dünyanın En Uzun Dili Olan Köpeği

ABD'nin Güney Dakota eyaletindeki Sioux Falls kentinde yaşayan St. Bernard cinsi 8 yaşındaki köpek 18.58 santimetre uzunluğundaki diliyle, dünyanın en uzun dilli köpeği rekorunu kırmış...

  • JET TV tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sparta Tekmesiyle Arkadaşını Uçaktan Attı 00:20

Sparta Tekmesiyle Arkadaşını Uçaktan Attı

ABD'nin güney dakota eyaletinde yaşayan adrenalin tutkunu genç dustin polsen uçaktan atlamaktan korkan arkadaşını bir tekmeyle boşluğa savurmuş. Arkadaşının arkasından atlayan dustin arkadaşlarıyla sağ salim yere inmeyi ..

  • JET TV tarafından
  • 569 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Alienist 3. Tanıtım Fragmanı 01:00

The Alienist 3. Tanıtım Fragmanı

The Alienist 3.Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refa..

The Alienist 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 01:30

The Alienist 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

The Alienist 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 22 Ocak Pazartesi Günü TNT'de The Alienist 1x02 Promo/Preview A Fruitful Partnership The Alienist Season 1 Episode 2 Promo The Alienist 1x02 Promo A Frui..

The Alienist 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı 00:20

The Alienist 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

The Alienist 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 5 Şubat Pazartesi Günü TNT'de The Alienist 1x03 Promo/Preview The Alienist Season 1 Episode 3 Promo The Alienist 1x03 Promo (HD) » The Alienist Pazartesi G..

Woman Walks Ahead 2018 Orijinal Fragmanı 02:27

Woman Walks Ahead 2018 Orijinal Fragmanı

Woman Walks Ahead 2018 Orijinal Fragmanı Yayınlandı. ABD Yayın Tarihi: 29 Haziran 2018 Oyuncular: Jessica Chastain, Ciarán Hinds, Sam Rockwell Yöneten: Susanna White Sinopsis: 1890'lardan Brooklyn'li bir portre ressam..

Günlük Egzersizini Yaparken Kızını Yere Yapıştıran Anne 00:10

Günlük Egzersizini Yaparken Kızını Yere Yapıştıran Anne

Abd'nin Kuzey Dakota eyaletinde yaşayan anne evinde günlük egzersizini yaparken attığı tekmeyle kızını yere yapıştırmış...

  • JET TV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kar Botu Giyen K-9 Köpeğinin Yürüme Mücadelesi 00:58

Kar Botu Giyen K-9 Köpeğinin Yürüme Mücadelesi

ABD'nin Güney Dakota eyaletine bağlı Rapid şehrinde görevli polisler soğuk hava şartlarından dolayı soğuk iklim elbiselerinin kullanılması için emir almış. Polis departmanında görev yapan Jary adlı K-9 köpeğine yeni kar ..

  • JET TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi 02:39

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın ABD'nin yeni başkanı olduğu seçimler sonucunda, Somali göçmeni llhan Omar da Temsilciler Meclisi'ne giren ilk başörtülü vekil ol..

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı 01:19

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, havacılık sevgisini halka yaymak ve havacılık meraklıları için yıllar önce hizmetten çıkardığı 1947 model C-47 Dakota nakliye uçağını Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan istedi. Ko..

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360 43:34

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360

Amerikan seçimleri bitti ama öncesi kadar sonrası da dünya manşetlerinde yerini koruyor. Seçilmiş başkan Biden geçiş dönemine hazırlanırken başkan Trump'ın yeni bir döneme geçmeye niyeti yok. Yarış daha bitmedi diyor. ..