#Dalgalı

Mississippi Nehri'nin Meksika Körfeziyle Buluştuğu Yer Ölü Bölge 00:29

Mississippi Nehri'nin Meksika Körfeziyle Buluştuğu Yer Ölü Bölge

Mississippi'nin Meksika Körfezi ile buluştuğu yeri gösteren bu video sıklıkla yanlış bilgilerle paylaşılıyor. İki ayrı renge sahip su gövdesi, Mississippi Nehri'ndeki azot ve fosfor dolu suyun Körfez'e dökülmesiyle oluşa..

  • JET TV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İntizar Özlemedin Mi 04:18

İntizar Özlemedin Mi

Unutmadım yaptıklarını hala Bir adım atsan kanıyor yani Unutma sevenler bir daha sevmez Tenin günahından bi geçse bari Gittikçe sana benziyor denizler Bir durgun bir dalgalı bu ara Gittikçe sokaklarda adımların Gittikçe..

Paradoks Nedir 04:27

Paradoks Nedir

Paradoks, aykırı düşünce, çelişki, karşıtlık demek. Beyin yakan bir videoya ne dersin? Yanıtın evetse, Paradoks Nedir? tam sana göre! Teklifimize yanıtın hayırsa bile Paradoks Nedir'i zihnini açmak, eğlenmek, boş zaman..

Brusellozun Belirtileri Nelerdir 00:45

Brusellozun Belirtileri Nelerdir

Bruselloz'un en önemli belirtisi dalgalı yüksek ateştir. Yüksek ateşin yanında kalça gibi büyük eklem tutulumları ile kendini gösterir ama kalp, testisler ve beyni de etkileyebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çıtır Salata Kasesi Tarifi  Salata Kasesi Yapımı 02:42

Çıtır Salata Kasesi Tarifi Salata Kasesi Yapımı

1.Yoğurma kabına 125g margarin,yarım çay bardağı sıvı yağ,1 adet yumurta,1 yemek kaşığı yoğurt,1'er tatlı kaşığı kadar Kekik, Pulbiber, Çörekotu, Tuz alınır. 2.2-2,5 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 3...

Şeyda Erdoğan Saçlarımı Nasıl Hacimli Yapıyorum 11:15

Şeyda Erdoğan Saçlarımı Nasıl Hacimli Yapıyorum

-Saçlarımı nasıl hacimli ve dalgalı yaptığımı anlattığım videodur. İyi seyirler!..

Stil Baykuşu Isı Kullanmadan Su Dalgası Yapımı 05:27

Stil Baykuşu Isı Kullanmadan Su Dalgası Yapımı

Saçlara zarar vermeden dalgalı saç sahibi olmak herkes ister ama maşa fön derken saçlarımız yıpranır bu videomda sizelere ısı kullanmadan nasıl su dalgası yaparız onu anlatıyorum...

Altının 8 ayarı! 02:21

Altının 8 ayarı!

GÖRÜNTÜ BİREBİR AYNI, AMA FİYATI EMSALLERİNE GÖRE DAHA UYGUN. ALTIN FİYATLARI SON GÜNLERDE BİRAZ DALGALI OLSA DA SON İKİ YILA BAKILDIĞINDA ALTIN TIRMANDI. HAL BÖYLE OLUNCA SON DÖNEMDE EVLENMEK, NİŞAN YAPMAK İSTEYENLER D..

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin Değişimi İle Şoke Etti 17:17

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin Değişimi İle Şoke Etti

Hayranları Hercai'nin yeni bölümlerini iple çekerken oyuncular da tatilin tadını çıkarıyor. Atv geçtiğimiz yayın döneminde reytingleri Hercai dizisi ile alt üst etti. Başarılı dizinin şu sıralar yayınlanan eski bölümleri..

  • BETA tarafından
  • 435 görüntüleme
  • 5 yıl önce