#Daniel huttlestone

Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:32:34

Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle

Konusu : Hikayenin başlangıcında ki Jennifer tekrar 911’de çalışmaya başlamıştır fakat seri katil tecavüzlerini sürdürmeye devam etmektedir ve kurbanlarını 911 aracılığı ile işaretlemektedir. Bu sırada Jennifer’ın karanl..

The Mummy  Official Trailer 02:32

The Mummy Official Trailer

Tom Cruise headlines a spectacular, all-new cinematic version of the legend that has fascinated cultures all over the world since the dawn of civilization: The Mummy. Thought safely entombed in a tomb deep beneath the u..

Harry Potter Azkaban Tutsağı Film İzle 2:15:49

Harry Potter Azkaban Tutsağı Film İzle

Harry Potter (Daniel Radcliffe) hiç istemeden bir yazı daha, iç sıkıcı akrabaları Dursley’lerle geçirmektedir. Yani, uslu uslu oturmakta ve büyüden uzak durmaktadır. Taa ki Vernon Enişte’nin zorba kız kardeşi Marge Hala ..

  • PengoTV tarafından
  • 33.491 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:38

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Koleksiyoncu dehşet saçmak için bir kez daha geri geliyor. Arkin kurtulmuş halde hastanede yatmaktadır ve Maskeli seri katil şimdi yeni bir kurbanın peşindedir: genç ve çok güzel Elena. Genç kız bir arkadaşının ..

Karabasan – The Babadook Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:46

Karabasan – The Babadook Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocasını 6 yıl önce kaybeden ve bu süreçte oğlu Samuel'ı yalnız büyüten Amelia, bir gün oğlunun kitapları arasında Mister Babadook adlı esrarengiz bir masal kitabı bulur. Kitabı okuduktan sonra, Samuel rüyasınd..

Ünlü Pilotun Dans Şovu! 02:01

Ünlü Pilotun Dans Şovu!

Formula 1’de Infiniti Red Bull Racing adına yarışan Avustralyalı pilot Daniel Ricciardo, yarış öncesi dansöze böyle eşlik etti...

  • Cowboy tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat - Türkçe Altyazılı Fragman 2 02:25

Hayat - Türkçe Altyazılı Fragman 2

Ekip araştırmalarını ilerlettikçe, yöntemleri beklenmedik sonuçlar verir, çünkü buldukları bu hayat formu kimsenin bekleyemeyeceği kadar zekidir. Yönetmen Daniel Espinosa, Yazarlar Paul Wernick & Rhett Reese, Yapımcılar ..

Atletico Madrid 1-0 Leicester City (Maç Özeti - 12 Nisan 2017) 02:39

Atletico Madrid 1-0 Leicester City (Maç Özeti - 12 Nisan 2017)

Atletico Madrid 1-0 Leicester City (Maç Özeti - 12 Nisan 2017) 12/04/2017 ‘de Şampiyonlar Liginin Çeyrek Finalinde Oynanan Atletico Madrid – Leicester City maçında; Ev sahibi Atletico Madrid konuk ettiği Leicester City ..

Bayern Münih  Mainz 05 Özet İzle 02:13

Bayern Münih Mainz 05 Özet İzle

Bundesliga'nın 30. haftasında Bayern Münih ile Mainz 05 2-2 berabere kaldı. Bayern Münih'in golleri Arjen Robben ve Thiago Alcantara'dan gelirken, Mainz'in gollerini Bojan Krkic ve Daniel Brosinski (p.) attı...

Kaç Run Film İzle 1:30:33

Kaç Run Film İzle

Kaç hd izle, Run filmi Parkur sporuyla ilgilenenlerin beğenisine sunuyoruz. Street Run filmi Daniel adındaki sokak serserisinin hırsızlık yaparak hayatını idame ettirmesi böyle bir sporcu için hiçde hoş olmasa gerek. Bab..

  • Tv Series tarafından
  • 2.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
High and Low - Empire of the Sun - Director's Cut 03:45

High and Low - Empire of the Sun - Director's Cut

We recently partnered with Australian electronic music duo Empire of the Sun on the music video for their single, “High and Low.” Using a mix of live-action and fantastical CG animation, we visualized the experience of a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Banka İşi Film İzle 1:47:05

Banka İşi Film İzle

Banka işi hd izle, Londra’da yıllar önce yaşanmış olayları konu alan filmde, yapılan bir banka soygunu ve gizli kalan gerçekler. Bankayı kimin veya kimlerin soyduğu bulunamamıştır. Tür: En İyi Filmler, Gerilim Filmleri,..

  • Tv Series tarafından
  • 9.968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilim Kurgu Bölüm 1 Son Savaşçı Altyazılı Fragmanı 01:51

Bilim Kurgu Bölüm 1 Son Savaşçı Altyazılı Fragmanı

Bilim Kurgu Bölüm 1 Son Savaşçı Altyazılı Fragmanı 11 Ağustosta Sinemalarda. Yönetmen: Shane Abbess - Oyuncular: Kellan Lutz, Daniel MacPherson..

Hakemden Kartlık Faul! 00:22

Hakemden Kartlık Faul!

Barcelona - Real Betis maçının 27. dakikasında sahalarda görmeye pek de alışkın olmadığımız bir olay yaşandı. Hakem Daniel Jesus Trujillo, Betis'li Camarasa'nın ayağına basınca ilginç anlar ortaya çıktı...

  • OFSAYT tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Alienist Fragmanı 00:30

The Alienist Fragmanı

The Alienist Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refahı..

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle 1:24:24

Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Diğer Adı:Invasion Roswell Filmin IMDB Puanı:3.3 Filmin Yapım Yılı:2013 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:David Flores Filmin Senaristi:Karen O'Hara,Macy Lao Filmin Oyuncuları:Greg Evigan, Denise Cr..

  • Film İzle tarafından
  • 4.832 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Görüntü Almaya Çalışan Adamın 5 Metre İlerisine Yıldırım Düşmesi 01:28

Görüntü Almaya Çalışan Adamın 5 Metre İlerisine Yıldırım Düşmesi

Norveç'te doğa görüntüsü almaya çalışan 38 yaşındaki Daniel Modol isimli adamın 5 metre ilerisine yıldırım düşmüş. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Alienist 2.Fragmanı 01:00

The Alienist 2.Fragmanı

The Alienist 2.Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refa..

Jungle 1.Fragmanı 01:59

Jungle 1.Fragmanı

Jungle 1.Fragmanı Yayınlandı. Daniel Radcliffe, Thomas Kretschmann ve Alex Russell'ın Başrollerini Oynadığı Film ilk Fragmanı Geldi İyi Seyirler...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

İngiliz Sürücünün Hayatını Kaybettiği Kaza Görüntülendi 00:38

İngiliz Sürücünün Hayatını Kaybettiği Kaza Görüntülendi

İngiliz sürücü Daniel Hegarty, cumartesi günü motosiklet yarışında geçirdiği kazanın ardından hayatını kaybetti. Topgun Racing Honda sürücüsü kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle kaskı kafasından..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

PAOK 0-3 Schalke (Maç Özeti - 16 Şubat 2017) 04:46

PAOK 0-3 Schalke (Maç Özeti - 16 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Liginin 2. Tur Eleme maçlarında Oynanan PAOK – Schalke 04 maçında; Ev sahibi PAOK konuk ettiği Schalke 04 karşısında maçı 0-3 ‘lük skorla kaybederek turu geçme ihtimalini neredeyse imkansıza indirdi. Goller:..

  • JokerS tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Athletic Bilbao 3-2 APOEL Nicosia (Maç Özeti - 16 Şubat 2016) 04:46

Athletic Bilbao 3-2 APOEL Nicosia (Maç Özeti - 16 Şubat 2016)

UEFA Avrupa Liginin 2. Tur elemelerinde oynanan Athletic Bilbao – APOEL Nicosia maçında; Ev sahibi Athletic Bilbao konuk ettiği APOEL Nicosia karşısında 1-1 kapattıgı maçın ikinci yarısında 3-2 öne geçerek üst tur avanta..

  • JokerS tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Alienist 3. Tanıtım Fragmanı 01:00

The Alienist 3. Tanıtım Fragmanı

The Alienist 3.Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refa..

The Alienist 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 01:30

The Alienist 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

The Alienist 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 22 Ocak Pazartesi Günü TNT'de The Alienist 1x02 Promo/Preview A Fruitful Partnership The Alienist Season 1 Episode 2 Promo The Alienist 1x02 Promo A Frui..