#Destan myftari

Dominik'te Gönüllüler Destan Yazıyor 53. Bölüm Survivor 2018 01:35

Dominik'te Gönüllüler Destan Yazıyor 53. Bölüm Survivor 2018

Acun Ilıcalı, ödül oyununda 8-2 öne geçen Gönüllüler takımı için 'Dominik'te Gönüllüler destan yazıyor' dedi...

  • BETA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Destan - Ölsem De Kurtulsam 03:54

Destan - Ölsem De Kurtulsam

Ölsem De Kurtulsam Güneşe uzan hadi yaşamana bak Beni düşünüp öyle beni de üzme Ödeyemedim telefonumu unut Benim işim hep böyle bana üzülme Aşktan büyük ne var fani dünyada Aşktan güçlü ne var Meşkten kolay ne var fani ..

Dillere destan patlıcan kebabı! 02:23

Dillere destan patlıcan kebabı!

PATLICANIN TAM MEVSİMİ... ÖZELLİKLE DE KEBAP SEVENLER İÇİN... TAHİR USTA'NIN MUTFAĞINA GİDECEĞİZ ŞİMDİ... DİLLERE DESTAN BİR PATLICAN KEBABININ TARİFİNİ VERECEK BİZE.....

Tuğçeden Dillere Destan Olacak Tanımlama - Cılıbılı 13:40

Tuğçeden Dillere Destan Olacak Tanımlama - Cılıbılı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Bahar Candan, Maryam Haeri'nin kombinini konseptine uygun bulmayınca dün çok iyi anlaştığı Tuğçe Ekim bu konuda Bahar'a nasıl katıldım de..

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçik İkiyaka Dağları'nda Destan Yazıyor 02:22

Mehmetçik İkiyaka Dağları'nda Destan Yazıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Irak sınırındaki İkiyaka Dağları'nda Türk Silahlı Kuvvetlerince sürdürülen Şehit Tank Yarbay İhsan Ejdar Operasyonu kapsamında şimdiye kadar 27 terörist etkisiz hale getirildi...

Beyaz Showda Dillere Destan Aşk Hikayesi! 04:59

Beyaz Showda Dillere Destan Aşk Hikayesi!

Burak'ın, Büşra ile evlenebilmek için yaptıklarına şaşıracaksınız!..

  • ANKA tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzyıllık Destan Çanakkale 04:25

Yüzyıllık Destan Çanakkale

Biz,kısık sesleriz...minareleri, Sen,ezansız bırakma Allahım! Ya çağır şurda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allahım! Mahyasızdır minareler...göğü de, Kehkeşansız bırakma Allahım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,..

Dillere destan yat Suudi sahibi için denize indirildi… 02:37

Dillere destan yat Suudi sahibi için denize indirildi…

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'lüks yat' yalanı ile gündeme gelen yat, Antalya'da İHA tarafından görüntülendi. Denize indirilen yatın, ismi açıklanmayan Suudi bir işadamı için inşa edildiği ortaya ç..

Adnan Şenses - Geyik Hasan 04:52

Adnan Şenses - Geyik Hasan

Adnan Şenses Geyik Hasan Şarkı sözü / Lyrics Dinle Hasanımın düğününü Hiltonda yapacağım mari dudu Hasanıma köstek saat Köstek zincir takacağım mari dudu Hasanım hasanım Geyik hasanım Dillere destan Geyik hasan Ma..

Yonca Evcimik 8.15 Vapuru 04:21

Yonca Evcimik 8.15 Vapuru

bu sabah 8:15 vapurunda onu gördüm karþýmda dizlerimi titretti aþýk oldum galiba yakýþýklý babam gibi aþýk oldum anam gibi erden çýktý bu adam beyaz atlý prens gibi ah bir baksa uzunlarý yaksa bana demir atsa..

Ahmet -afak - Azerbaycan Türkiye 03:59

Ahmet -afak - Azerbaycan Türkiye

Tarihimiz şanımız bir dilimiz irfanımız bir Kim girecek aramıza canımız kanımız bir Dede korkut bize söyler fuzuli yunusu öper Elbet türktür sever Azerbeycan Türkiye Egeden hazara kadar beşikten mezara kadar Azerbay..

İdo Tatlıses - Hacı Yatmaz 03:09

İdo Tatlıses - Hacı Yatmaz

Söyle hayat bu kadar adil olmalı mı? Söyle güzellik böyle akıl almalı mı? Hisset seni hiç böyle seven olmadı mı? Dinle kalbin hiç böyle hızlı çarpmadı mı? Seninle aşkımız dağlara ferman dillere destan Seninle aşkımız der..

Bir Liderin Hikayesi RTE 22:32

Bir Liderin Hikayesi RTE

AK Parti, seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı anlatan 22 dakikalık “Bir Liderin Hikayesi” videosu hazırladı.“Milletine aşık bir liderin hikayesi” başlıklı videoda Erdoğan’ın siyasi hayatı görüntülerle anlat..

  • PengoTV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Rica Ederim 03:56

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnanmıyorum nasıl ayrıldık? Kime aldandık Kara sevdaydık Biz seninle dağlara ferman Dillere destan Ellere hüsran İçime sığmıyor derdim kederim Özledim yemin ederim..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Arnavut Ciğeri Nasıl Yapılır.40 Yıllık Ustasından Püf noktalarıyla.. Davetsiz Misafir 14:40

Arnavut Ciğeri Nasıl Yapılır.40 Yıllık Ustasından Püf noktalarıyla.. D

Tekirdağdan, ustasından dillere destan Arnavut ciğeri..

Davetsiz Misafir _ Adıyaman 1:20:17

Davetsiz Misafir _ Adıyaman

Adıyaman’a konuk olan Turgay Başyayla, Adıyaman’ın birbirinden güzel lezzetlerinin ve türkülerinin izini sürüyor. İlk olarak yöre esnafından Adıyaman tavasının yapımını öğrenen Davetsiz Misafir, türküler eşliğinde yenile..

Mardi Gras Kraliçesi! KReP? Açma ? 00:32

Mardi Gras Kraliçesi! KReP? Açma ?

Tayland da Ustalıkta Çığır Açan Ablanın Elbecerisi Dillere Destan :-D Mutfakta birimi var yoksa!..

  • PengoTV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Oğur - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla  ( Şaha Giderim ...) 07:09

Erkan Oğur - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla ( Şaha Giderim ...)

Şaha Giderim Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu ..

Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost 07:07

Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost

Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu halkın diline hey ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Mersin HD 1:02:22

Davetsiz Misafir _ Mersin HD

Turgay Başyayla, bu hafta Akdeniz’in güzel şehri, tantuninin başkenti Mersin’de 120 yemek çeşidini ekrana getiriyor. Davetsiz Misafir, yeni lezzetler keşfetmek isteyenleri, Akdeniz’in çeşidi bol yemeklerini merak edenl..

Hürrem Sultan'ın Torunu 9 Osmanlı Prensesi 04:21

Hürrem Sultan'ın Torunu 9 Osmanlı Prensesi

Hürem sultanın torunlarından olan 9 Osmanlı prensesi kimlerdir,günümüze ulaşan varmıdır.Bunları derledik.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.375 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lukas Podolski'den Füzeli Veda 01:03

Lukas Podolski'den Füzeli Veda

Alman Milli formasına İngiltere maçıyla veda eden Galatasaray'ın yıldızı Lukas Podolski dillere destan bir jübile yaptı. 69. dakikada 31 yaşındaki futbolcunun golüyle karşılaşmadan galip ayrılırken tribünde Poldi'ye büyü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paçanga Böreği Tarifi 02:06

Paçanga Böreği Tarifi

Yapılışı kolay ve lezzetiyle dillere destan olmuş bir börek yapmak isterseniz paçanga böreği tam sizlere göre bir börek tarifi. Çıtır, çıtır yufkanın arasında kaşar peyniri, pastırma, domates, ve biberden lezzetli bir bö..

Davetsiz Misafir _ Bitlis 1:20:14

Davetsiz Misafir _ Bitlis

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, Anadolu’nun birbirinden ilginç hikayelerini, gezilecek eşsiz yerlerini, dillere destan lezzetlerini ve muhteşem türkülerini getirmeye devam ediyo..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_ 50:42

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla'nın keyifli sunumuyla bu hafta Türkiye'nin en çok adasını bünyesinde barındıran şehri olan Balıkesir'den ekrana geliyor. Davetsiz Misafir Balıkesir'de ilk olarak dillere destan Çavuşoğl..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi 03:21

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Kahramanmaraşlı iş adamı oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı. Kahramanmaraşlı iş adamı Yunus Kaya, oğlu Muhammet Fatih Kaya için dillere destan sünnet düğünü düzenledi. Ramada O..

Sen İste - Beşiktaş Marşı 03:31

Sen İste - Beşiktaş Marşı

SEN İSTE Yüz değil bin sene geçse bitmeyecek bu aşk, Bu ateş sonsuza dek sönmeyecek Beşiktaş... Sen iste dağları senin için deleceğiz, Cehennem buz tutana dek seni seveceğiz... Sen iste... Bu dünyayı durduracağız,..

  • OFSAYT tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce