#Desteğiyle

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

İsimsizler 15.Bölüm 05:05

İsimsizler 15.Bölüm

İsimsizler 15.Bölüm'de; Fatih ve ekibi artık Kor Yakup'un da desteğiyle daha güçlüdür.....

  • ANKA tarafından
  • 1.882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler - Kor Yakup ve Fatih'ten Büyük Baskın 05:37

İsimsizler - Kor Yakup ve Fatih'ten Büyük Baskın

simsizler 15.Bölüm'de; Kudret'in gemisinde ne olduğunun peşine düşen Fatih ve ekibi, Kor Yakup'un desteğiyle bu bilgiye ulaşacakları isim olan Kastro'ya büyük bir baskın düzenliyor...

  • ANKA tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muğla'dan Kaçan Terörist İle  Temas Sağlandı 02:22

Muğla'dan Kaçan Terörist İle Temas Sağlandı

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, PKK'lı teröristlere yönelik olarak 'Fırtına' adıyla düzenlenen operasyonunda dün 5 teröristin öldürülmesinin ardından bugün İnsansız Hava Aracı (İHA) ve bir helikopterin de havadan desteğiy..

Ülker ve Deniz Feneri Derneği Yoksullara Yardımda Buluştu​ 01:42

Ülker ve Deniz Feneri Derneği Yoksullara Yardımda Buluştu​

Deniz Feneri Derneği yardım ağını Ülker'in desteğiyle genişletti. Haziran ayında imzalanan işbirliği protokolü adım adım hayata geçti...

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu 02:08

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Avcılar’da uyuşturucu satıcılarına yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel Harekat Şube ..

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı 01:17

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in H

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapan 2 uzman çavuş, IŞİD'in havan topuyla düzenledi..

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Samsung Gear Vr İnceleme 01:39

Samsung Gear Vr İnceleme

Samsung Galaxy Note 4 ile uyumlu olan Gear VR, Oculus desteğiyle geliştirildiği için Oculus uygulama mağazasındaki oyun ve uygulamalara erişim sağlanabiliyor. 360 derece panoramik görüntü sağlayan Gear VR’ın satışa sunul..

  • BETA tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğlunu Kaybeden Mesut Yılmaz'ın En Zor Hitabı 00:42

Oğlunu Kaybeden Mesut Yılmaz'ın En Zor Hitabı

Geçtiğimiz hafta oğlunu kaybeden eski Başbakan Mesut Yılmaz, yapılan bir taziye ziyareti sırasında duygu dolu bir konuşma yaptı. Yılmaz, ”Siz dostlarımızın desteğiyle bu imtihandan inşallah başarı ile çıkacağız. Yani oğl..

Çocukların Yeni Yılını Kutlayan İyi Yürekli İnsanlar 03:14

Çocukların Yeni Yılını Kutlayan İyi Yürekli İnsanlar

Kongaz Köyündeki Yürütme Komitesinin Desteğiyle Sinoviyal' daki Tüm Çocukların Yeni Yılını Kutluyorlar İzleyelim.....

  • JET TV tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu 02:03

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı nı protesto etmek için geçtiğimiz pazar günü Kadıköy'de izinsiz gösteri yapmak isteyenlere tepki gösteren kafededeki..

  • JET TV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı 00:56

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı

Suriye ordusunun, Rusya ve Şii milislerin desteğiyle muhaliflerin kontrolündeki Halep’in doğusuna operasyonu sürerken, ateşkes haberi geldi. Reuters, Rusya’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Vitaly Çurkin’e dayand..

Afrin'deki Babasına Seslenirken Gözyaşlarına Boğuldu 01:36

Afrin'deki Babasına Seslenirken Gözyaşlarına Boğuldu

Denizli'de Zübeyde Hanım Anaokulu'nda öğrenim gören 9 asker çocuğu, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan babalarına sürpriz yapmak için klipte oynadı.Okul yönetimi ile velilerin desteğiyle hazırlanan klip için Türk bayra..

Pkk'nın Karaborsa Şeker Deposu Ele Geçirildi 01:46

Pkk'nın Karaborsa Şeker Deposu Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) desteğiyle yürütüle Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Dunbanlı köyünde arama yapan Türkmen Muntasır Billah Tümeni, PKK'nın karaborsa şeker deposunu bul..

Mehmetçik Mayına Basan Köylü İçin Seferber Oldu 00:46

Mehmetçik Mayına Basan Köylü İçin Seferber Oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin desteğiyle Afrin'e doğru ilerleyen Özgür Suriye Ordusu, Racu'nun güneyine düşen Dumilya köyünü PKK/PYD teröristlerinden temizledi. Askerler köyde mayın temizleme işlemlerinin devam ettiğini sö..

Alexa & Katie Türkçe Dublaj Fragmanı 01:42

Alexa & Katie Türkçe Dublaj Fragmanı

İki sıkı dost olan Alexa ve Katie, lisedeki ilk yıllarını iple çekmektedir. Ancak Alexa, bir yandan da sır gibi sakladığı hastalığına karşı Katie'nin desteğiyle mücadele etmektedir. Yeni orijinal dizi Alexa & Katie, 23 M..

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi 00:30

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi

Bingöl'de, mutfak tüplerine tuzaklanmış EYP kontrollü bir şekilde imha edildi. Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent genelinde yapılan arazi arama tarama faaliyet kapsamında, bölücü terör örgütü PKK ta..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

The Lost City of Z Fragman 01:14

The Lost City of Z Fragman

The Lost City of Z filminin fragmanı yayınlandı! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'den Fırat Kalkanı Bölgesine Yatırım 02:18

Türkiye'den Fırat Kalkanı Bölgesine Yatırım

Suriye'nin kuzeyinde, Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan bölgelerde Türkiye'nin desteğiyle yaptırılan tesislerin açılışı gerçekleştirildi...

Çiçeğin Etrafında Uçan Bal Arısının Ağır Çekim Görüntüsü 01:16

Çiçeğin Etrafında Uçan Bal Arısının Ağır Çekim Görüntüsü

Fotoğraf sanatçısı Vladimir Loginov tarafından hazırlanan 3D animasyon desteğiyle Çiçeğin etrafında uçan arının ağır çekim görüntüsünü izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Devlet Desteği Arıcı Çifti İhya Etti 02:05

Devlet Desteği Arıcı Çifti İhya Etti

Devlet desteğiyle başladıkları arıcılıkta 45 olan kovan sayısını kısa sürede 450'ye çıkaran İzmirli çift, yılda 20 ton bal, kraliçe arı ve polen satışıyla 300 bin lira gelire ulaştı...

Off-road Yarışında Bas Emmi Bas ile Gelen Kupa 01:41

Off-road Yarışında Bas Emmi Bas ile Gelen Kupa

Osmaniye’de düzenlenen off-road yarışında yardımcı pilotluğunu yapan yeğeninin araç içerisindeki desteğiyle birincilik kupasını kaldıran Haceli Şam, araç kamerasıyla kaydedilen co-pilot yeğeninin görüntülerini sosyal med..

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman 01:07

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman

The Lost City of Z filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek geli..

  • PengoTV tarafından
  • 1.299 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..