#Devlet bahceli

Devlet Bahçeli Çok Ağır Konuştu 09:59

Devlet Bahçeli Çok Ağır Konuştu

CHP ve kader ortağı HDP ne yaparsa yapsın,hükümet etme sistemi değişmiştir...

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı 01:51

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, muhtemel provokasyonlara karşı teşkilatların dikkatli olmasını istedi. MHP Merkez Yönet..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt 00:24

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt MHP Genel Başkanı Bahçeli, bir basın mensubunun FETÖ'yle ilgili sorusuna tokat gibi yanıt verdi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı ko..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Atasözlü Gönderme 03:57

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Atasözlü Gönderme

Devlet Bahçeli'den CHP yürüyüşüne tepki , Bahçeli, CHP aceleyle ayağa kalkmış, önyargı ile ... Bahçeli'den 'Adalet Yürüyüşü'ne ilk tepki , MHP lider Bahçeli, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun ... diyen Bahçe..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

MHP Lideri Bahçeli'den Dokunulmazlık Çağrısı 00:38

MHP Lideri Bahçeli'den Dokunulmazlık Çağrısı

MHP Lideri Bahçeli'den Dokunulmazlık Çağrısı İzle..

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog 01:53

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog

TBMM'deki yasama yılı açılış resepsiynunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanına gelerek, bir süre sohbet etti. Bahçeli'nin yakasındaki Türk bayrağı rozetine işaret eden Erdoğan,..

Bahçeli  Barzani Emperyalizmin Uşağıdır 02:15

Bahçeli Barzani Emperyalizmin Uşağıdır

MHP lideri Devlet Bahçeli 'Kerkük Sevdalıları ile Buluşma' adıyla Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen programa katıldı. Programda kürsüye çıkan Bahçeli; IKBY'ye ve Barzani'ye çok sert mesajlar verdi. Bahçeli, Şer bir kamp..

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir 01:40

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Vize buhranını sağduyu, sorumlu devlet ve siyaset aklıyla sonlandırmak, insanlarımıza ve ABD vatandaşlarına engel çıka..

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu 03:29

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Paylaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemine ilişkin “Adalet ve Kalkınma Partisi başkanlık sistemiy..

Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması 03:16

Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması

Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması MHP lideri Devlet Bahçeli son günlerde tartışılan başkanlık sistemine ilişkin net açıklamalarda bulundu...

Bahçeli Binali Yıldırım İle görüştü 00:16

Bahçeli Binali Yıldırım İle görüştü

Bahçeli Binali Yıldırım İle görüştü Mhp Lideri Devlet Bahçeli Çankaya Köşkünde..

Bahçeli'den Başkanlık Açıklaması- Müsbet Buldum 00:46

Bahçeli'den Başkanlık Açıklaması- Müsbet Buldum

Bahçeli'den Başkanlık Açıklaması- Müsbet Buldum Başbakan'la görüşen MHP lideri Devlet Bahçeli görüşme sonrası açıklamalarda bulundu...

Bahçeli'den 'Gaf' Açıklaması 02:41

Bahçeli'den 'Gaf' Açıklaması

Bahçeli'den 'gaf' açıklaması MHP Genel Başkanı Bahçeli, Koray Aydın'ın 'Liderimiz Devlet Bahçeli' gafı ile ilgili, Orada bir siyasi partinin genel başkanını yuhalattırabilecek bir tarzda gaf olmaz. Eğer bu yuhalama başla..

Bahçeli, Alparslan Türkeş'in Mezarı Başında Açıklamalarda Bulundu 14:47

Bahçeli, Alparslan Türkeş'in Mezarı Başında Açıklamalarda Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 20. yılında, Beştepe'deki kabri başında anıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, burada partililere hitap etti, Ülkülerimizden asla savrul..

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır 01:53

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İdlib operasyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Türkiye kendi güvenliği ve oaradaki vatandaşların güvenliği açısından her türlü tedbiri almış ve bunun devam edeceği inan..

Bahçeli Baraj Olursa Geçeriz Önümüze Set Çekerlerse Aşarız 01:21

Bahçeli Baraj Olursa Geçeriz Önümüze Set Çekerlerse Aşarız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'nın Selendi ilçesindeki toplu açılış ve temel atma töreninde konuştu. Bahçeli MHP'nin baraj altında kalacağını iddia edenlere çok sert çıktı...

Bahçeli  Asker Bizim  Hükümet Bizimdir 01:25

Bahçeli Asker Bizim Hükümet Bizimdir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, Hürriyet Gazetesinin manşetten yürüttüğü algı operasyonuna değindi. TSK’nın anlamsız ve sığ tartışmaların içine çekilmesi yanlıştır..

Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri 01:39

Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri

Vize yasağı dolayısıyla ABD'yi sert biçimde eleştiren eleştiren MHP lideri Bahçeli, ABD'nin 241 yıllık bir mazisi vardır, Türkiye'nin ise binlerce yıllık dedi. Bahçeli, ABD'ye bir Kızılderili sözü olan Dur, dinle! Hep..

Bahçeli;84'ü Söylemeyeyim, Çünkü 85'in Heyecanı Kalmayacaktır 01:00

Bahçeli;84'ü Söylemeyeyim, Çünkü 85'in Heyecanı Kalmayacaktır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Bugünden 84'ü söylemeyeyim, çünkü 85'in heyecanı kalmayacaktır. Misak-ı Milli'den vazgeçmek gelecekten vazgeçmektir dedi...

Bahçeli Vekil Transferi İle İlgili Chp'nin Boynu Bükükler Olayına Son Verilmeli 00:29

Bahçeli Vekil Transferi İle İlgili Chp'nin Boynu Bükükler Olayına So

MHP Genel Balkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerle yemekte buluştu. Bahçeli, 15 CHP'li milletvekilini geldiği yere gönderip boynu bükükler oyununa son vermek lazım diye konuştu...

Bahçeli Klasik Otomobili İle Başkent Caddelerini Gezdi 04:31

Bahçeli Klasik Otomobili İle Başkent Caddelerini Gezdi

Bahçeli, klasik otomobili ile başkent caddelerini gezdi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkent caddelerinde klasik arabasını kullandı...

MHP Genel Başkanı Bahçeli  Atatürk'e İftira Atanların Esip Savurduğu Haysiyetsizliktir 01:58

MHP Genel Başkanı Bahçeli Atatürk'e İftira Atanların Esip Savurduğu H

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu..

Bahçeli’den CHP’ye Çok Sert Eleştiriler 01:55

Bahçeli’den CHP’ye Çok Sert Eleştiriler

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'yi hedef alarak, “HDP'ye fahri sözcülük yapmak net biçimde Kandil'e göz kırpmak, İmralı'ya şirinlik yapmak, Kürdistan müteahhitlerine takla atmaktır” dedi...

Erdoğan ve Bahçeli'nin Samimi Sohbeti Dikkat Çekti 02:06

Erdoğan ve Bahçeli'nin Samimi Sohbeti Dikkat Çekti

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'de tören düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki diyalog dikkat çekti...

Bahçeli'den Chp'ye Kör Niko’nun Meyhanesine Gidip İçsinler 01:04

Bahçeli'den Chp'ye Kör Niko’nun Meyhanesine Gidip İçsinler

Devlet Bahçeli, CHP'nin Çanakkale Şehitliği'ndeki programında içki içilmesine değinerek “Şehitlerimizin yoğunluk kazandığı ve Türkiye'nin bağımsızlığının ilk adımı olan yerde içkiyle akşam sohbetleri yakışmaz. Türkiye'de..