#Değeri

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

En Basit Şeyler En Önemli Hale Gelebiliyor: Samsung'tan Aşırı Duygusal Reklam 04:00

En Basit Şeyler En Önemli Hale Gelebiliyor: Samsung'tan Aşırı Duygusal

Samsung Hindistan oldukça duygusal bir reklam videosuna imza attı. Oldukça basit bir hikaye ile muhteşem bir mesaj veren markanın videosu da hak ettiği değeri görmüş gözüküyor. Himalaya Dağları'nın eteklerinde yaşasanız ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak 01:48

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak Arsenal'ın sözleşme uzatma konusunda görüşmelere devam ettiği Mesut Özil, 4 yıllık imzayı atması halinde haftalık 815 bin TL kazanacak. İngiltere'nin yüksek ti..

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fasulye - Şakalaşma Sahnesi 02:15

Fasulye - Şakalaşma Sahnesi

Türk sinemasının bitkisel hayata girdiği şu günlerde, adeta unutulmuş ve değeri anlaşılamamış olan Fasulye filminden bir bukle sunuyorum sizlere.. Hani bir ingiliz sinemasının Snatch'i, Layer Cake'i, Lock, Stock and Tw..

  • PITIRCIK tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sesin gelir uzaktan gel diye gel gel diye. 04:53

Sesin gelir uzaktan gel diye gel gel diye.

Buraların Çimeni Da Yeşermeyi Ki Sensuz Ne Tütünü Ne De Çayı içilmeyi Ki Sensuz Sesin Gelir Uzaktan Gel Diye Gel Gel Diye Ağlıyorum Sen Diye Bilirum Sende Ben Diye Adın Düşmez Dilimden Okurum Türkü Diye Anlaştım Rüzgar i..

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..

Gökhan Türkmen - _Dene_ 03:45

Gökhan Türkmen - _Dene_

Söz & Müzik : Serhat Tekin Düzenleme : Caner Anar Yönetmen : Murat Joker Miksaj : Sertaç Özgümüş Mastering : Çağlar Türkmen Stil Danışmanı : Birsen Ölmez TEŞEKKÜRLER..... ALP KIRŞAN BORA UZER GOLDEN SAVOY OTEL KEREM GÜ..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

8 Yılık Uğraşın Sonucunda Kendine Emoji Desenli Yılan Yapmayı Başaran Adam 00:15

8 Yılık Uğraşın Sonucunda Kendine Emoji Desenli Yılan Yapmayı Başaran

Justin Kobylka adam 8 yıllık bir süreç sonucunda hayalini gerçekleştirerek kendine emoji desenli yılan yapmayo başardı. Hayvansevenlerin tepkisini de alan bu uğraş şimdilik Justin'i mutlu etmiş gibi gözüküyor. Yılanının ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 10.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Apple-1  40 Yıllık Bilgisayara Rekor Fiyat 01:25

Apple-1 40 Yıllık Bilgisayara Rekor Fiyat

Teknoloji hızla değişiyor. Bundan 40 yıl önce üretilen cihazların değeri günümüzde yüzbinlerce dolarla ölçülüyor. Bu cihazlardan biri olan Apple-1, mayıs ayında açık artırmayla satılacak. Çalışan 8 cihazdan biri olan cih..

Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme 00:39

Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme

Vodafone ve Idea Cellular, Hindistan operasyonlarını birleştirme kararı aldı. Birleşme tamamlandığında piyasa değeri 23 milyar Doları geçecek olan yeni yapı yaklaşık 400 milyon kullanıcıyla Hindistan'ın en büyük cep te..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi 00:32

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi

Londra Borsası’nda işlem gören piyasa değeri en büyük 100 İngiliz şirketinin listelendiği FTSE 100 (The Financial Times Stock Exchange) endeksi üst üste 12’nci günde rekor seviyede yükseldi, endekste yer alan hisseler ka..

Mustafa Kandıralı ve Saz Arkadaşları Klarnet Konçertosu 06:07

Mustafa Kandıralı ve Saz Arkadaşları Klarnet Konçertosu

nostaljik değeri bi köşeye dursun klarnet üstadı büyük sanatçı Mustafa Kandıralı üstadın 95 yılında muhtemel sünnet düğününde muhteşem performansı..

  • JET TV tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 1.Bölüm 32:08

İnanç Dünyası 1.Bölüm

Programın 1. bölümünde; Hadid Suresi'nin 1-10. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca inancın değeri konusu işlenmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 3.402 görüntüleme
  • 7 yıl önce
OLAY! O İsim Stüdyoyu Terk Edince Ortalık Karıştı! 10:34

OLAY! O İsim Stüdyoyu Terk Edince Ortalık Karıştı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 148. bölümünde Öykü Serter yarışmacıların oturuşlarına kızdı ve stüdyoyu terketti. Öykü Serter'in arkasından yarışmacılar sunucu olmak için kavgaya tutuşt..

  • ANKA tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Toprak - Yer Yok 03:40

Gökhan Toprak - Yer Yok

Senin gibilere benim yanımda yer yok Bir gün çok pişman olacaksın haberin yok Seni sevdiğim günlerin artık hiç değeri yok Hayat devam ediyor bak benim sevenim çok Şimdi bitmiş hikayenin ardından geriye kalansa Koskocama..

  • Ömer tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona Dünya Mobil Kongresi 08:26

Barcelona Dünya Mobil Kongresi

Business Line’ı bu hafta tamamen IT konusuna ayırdık. En büyük teknoloji fuarlarından birinde, Barcelona’dayız. Son 10 yılda çok hızlı gelişen dijital teknolojide 2017 yılında öne çıkan eğilimlerin ve geleceğe ilişkin te..

Aşk Engel Tanır Mı? 11:08

Aşk Engel Tanır Mı?

İnsanlar bir şeyin değerini ne yazık ki kaybedince anlıyor. Mesela, kimse görmeyene kadar gözünün, duymayana kadar kulaklarının ve konuşamayıncaya kadar dilinin değerini anlayamaz. Çünkü var olanın değerinden çok olmayan..

Sezen Aksu Gidemem 05:15

Sezen Aksu Gidemem

Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka, iyi geliyor Ya da balkona çık bağı..

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı 00:59

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı

Kuzey Afrika sıcaklarının etkili olduğu Antalya'da, 45,4 dereceyle 88 yılın en sıcak günü yaşandı. Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden alınan bilgiye göre, 1929'dan beri ölçüm yapılan Antalya'da 45,4 dereceyle ..

Alişandan Nişanlısı Eda Erola Aldığı Yüzük 150 Bin TL 05:23

Alişandan Nişanlısı Eda Erola Aldığı Yüzük 150 Bin TL

Geçtiğimiz günlerde Eda Erol ile nişanlanan Alişan kameraları görünce nişanlısına Yüzüğe çok para verdim göstersene. dedi. Bu sözleri duyanlar Eda'yı pişman edecek. yorumunda bulundu. Şarkıcı Alişan ile nişanlısı Eda..

  • ANKA tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Emmanuel Emenike Maça Damgasını Vurdu! 00:30

Emmanuel Emenike Maça Damgasını Vurdu!

Yunanistan Süper Ligi'nde oynanan Olympiakos ile Asteras Tripolis arasında oynanan maçta eski Fenerbahçeli Emmanuel Emenike damgasını vurdu. Nijeryalı oyuncu, ceza sahası içinde eliyle topu ağlara gönderdi ama gol değeri..

Demet Akalın'ın 33 bin Tl'lik Cizmesi 03:14

Demet Akalın'ın 33 bin Tl'lik Cizmesi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın yeni aldığı Yves Saint Lauren marka üzeri Sawaroski taşlarla olan çizmesinin değeri Türk parasıyla 33 bin Tl ye tekabül ediyor...

  • ANKA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce