#Disenchantment türkçe altyazılı teaser

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser

Hayatta annesinden ve baleden başka tutkusu olmayan Dominika, geçirdiği bir kaza sonucu baleye veda etmek zorunda kalmıştır. Gelecek planları bir anda tuzla buz olan genç kadın, onun gibi üstün yetenekli gençlere bedenle..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser

4 MAYIS'TA SİNEMALARDA Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillia..

Örümcek Adam Evden Uzakta - Spider Man - Far From Home Türkçe Altyazılı Teaser 02:00

Örümcek Adam Evden Uzakta - Spider Man - Far From Home Türkçe Altyazıl

Örümcek Adam macerasının 2. devam halkası olan filmde Peter Parker’ı bir kez daha milyonlarca hayran kazanan yeni nesil Örümcek Adam Tom Holland canlandırıyor. Genç Peter Parker’ın maceralarının anlatılacağı filmin yönet..

Cloverfield Paradoksu Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Cloverfield Paradoksu Türkçe Altyazılı Teaser

10 yıl önce bir şey ortaya çıktı. Bugün bunun nedenini biliyoruz. Cloverfield Paradoksu bu akşam Netflix'te. Cloverfield Paradoksu'nu izlemeye hazırlanın. Öncelikle, Netflix'te yayınlanan Canavar (2008) filmini yeniden..

Uğur Böceği Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Uğur Böceği Türkçe Altyazılı Teaser

Christine McPherson, namıdiğer “Uğur Böceği” her ne kadar annesi gibi olmamak için elinden geleni yapsa da başaramayan, tıpkı onun gibi olan bir gençtir. Uğur Böceği’nin hemşire olan annesi, eşinin işini kaybetmesinden s..

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser 00:53

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser

Taş-maden işletmesinin sahibi Mikhail Shurov’un kusursuz bir hayatı vardır. Her şeye sahip olan adam, yine de oldukça umursamaz ve sığdır. Fakat maden ocaklarından birinde ortaya çıkan İkinci Dünya Savaşı dönemi Sovyet s..

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser 00:58

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser

Garip ve ölümcül bir sis Paris’i etkisi altına alır. Ne yapacaklarını bilmeyen, hayatta kalmaya çalışan insanlar apartmanların üst katlarına sığınmaya başlarlar. Fakat ne elektrik, ne su ne de yiyecek bir şeyleri vardır...

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 01:27

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Sahil Güvenlik filminin ilk fragmanı sizlerle! Paramount Pictures Sunar “Sahil Güvenlik” Ortak Yapımcılar: Hiram Garcia, Eli Roth Yapımcılar: Michael Berk, Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Beau Flynn, Ivan Reitma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser 00:30

Labirent Son İsyan Altyazılı Teaser

Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C.K.E.D.'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi b..

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser 00:30

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

3 Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi Türkçe Dublaj Teaser 00:38

3 Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Haz

3 Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi Türkçe Dublaj Teaser İzle..

Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser

Sevimli cüceler Cino ve Jülyet aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte şehre ilk geldiklerinde en büyük istekleri yeni bahçelerini ilkbahar için hazır etmektir. Fakat, kısa bir süre içinde birinin Londra’nın dört bir yanında..

İki Kafadar Türkçe Dublajlı Teaser 00:27

İki Kafadar Türkçe Dublajlı Teaser

Bobi düzenli bir hayat sürmeyi seven bir kunduzdur. Hayatı kontrolü altında rutin bir şekilde ilerlemektedir. Ta ki bir gece Max ile tanışana kadar. Max macera tutkunu olan bir kedidir. Max, bir gece gökyüzünde bir cisim..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser

Süper kahraman ekibi Teen Titans'ın üyelerine göre; bütün süper kahramanların kendilerine ait bir filmleri vardır. Fakat durum bizim ekip için böyle değildir. Fakat grubun fiili lideri Robin bu işi çözmeye ve yardımcı ka..

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser

Laboratuvarda yapılan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar doğurur. Deney sonucu Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Şakir’in ne yapıp edip dünyayı kurtarması gerekir. Ailesi ile ke..

Yakışıklı Prens Türkçe Dublaj Teaser 00:20

Yakışıklı Prens Türkçe Dublaj Teaser

Yakışıklı bir prens olan Philippe’in başı derttedir. Prense kara bir büyü yapılmıştır. Uyuyan Güzel, Pamuk Prenses ve Külkedisi büyünün etkisi ile prense aşık olur. Prens Philippe’in bu büyüyü bozması gerekmektedir. Üste..

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser 00:20

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser Yayınlandı. Gururlu ve kibirli Bobby, kirpi kabilesindeki en güçlü aynı zamanda da en isyankar ve sıradışı kirpi. Tie Tui ile yaptığı kavgada yaralanan Bobby, hafızası..

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Teaser

Surly ve takımı yeniden iş başında! Liberty Park'ının kış için yeterince yiyecek stoğu yoktur, bu durumda Surly yine kendini feda etmeli, yine devasa bir fındık hırsızlığı organize etmelidir. Elbette bu organizayonda yal..

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser 00:59

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser

Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Sharky isimli gemilerini denize indirmeye hazırlanan Kaptan Dandun ve mürettebatı başlarına gel..

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman 01:00

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman

Bir kasırga tehdidi altında, fırsatçı suçlular bir ‘ABD Mint’ tesisine sızarak 600 milyon dolar çalar. Kasırga, 5. kategori bir fırtınaya dönüşünce çok iyi hazırladıkları planları ters gider ve yalnızca bir Maliye Bakanl..

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

spirit sword sovereign 04 Bölüm Türkçe Altyazılı izle 09:25

spirit sword sovereign 04 Bölüm Türkçe Altyazılı izle

spirit sword sovereign 04 Bölüm izle Türkçe Altyazılı Anime izlenİYİ SEYİRLERnnspirit sword sovereign 06 Bölüm izle Türkçe Altyazılı Anime izlenhttps://www.youtube.com/watch?v=PCBJ_n8dDdwnnspirit sword sovereign 05 Bölüm..

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı izle 09:30

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı izle

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı Anime izlenİYİ SEYİRLERnKonusunXifeng şehrinde, Chu ailesinin itibarı düşmüş bir klan olarak bilinir. Fakat bir gün, Chu Xing Yun, Shui Ailesi'nin ikinci kızı Liu Xiang'ı..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

spirit sword sovereign 06 Bölüm izle Türkçe Altyazılı izle 09:29

spirit sword sovereign 06 Bölüm izle Türkçe Altyazılı izle

spirit sword sovereign 06 Bölüm izle Türkçe Altyazılı izlenİYİ SEYİRLERnnspirit sword sovereign 05 Bölüm izle Türkçe Altyazılı Anime izlenhttps://www.youtube.com/watch?v=OoLntE3D3uQnnXing Chen Bian Bölüm 11 Türkçe altyaz..

Uğur Böceği - Lady Bird Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:34:04

Uğur Böceği - Lady Bird Türkçe Altyazılı Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Dev Avcısı - I Kill Giants Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:46:30

Dev Avcısı - I Kill Giants Türkçe Altyazılı Hd İzle

Küçük Barbara Thorson için hayat oldukça zor geçmektedir. Barbara dünyadan çok, Titan'ların, Canavarların, Devlerin dünyasıyla ilgilenmektedir. Herkese karşı meydan okuma gayretinde olan, arkadaşları olmayan ve kendi ha..

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle 1:43:39

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle

Elma ve pirinci ile ün salmış küçük bir köy ve bu köyde kesişecek olan 3 farklı hayat. Mi-sung-Li köyü elmacılık ve pirinç ile geçinen ve oldukça sıradan olan bir köydür. Bu köyde hayat çiftçilik ile geçmekte ve olağan d..