#Durumunda

Ve Galatasaray'da Bir Dönem Sona Erdi! Resmi Açıklama 00:29

Ve Galatasaray'da Bir Dönem Sona Erdi! Resmi Açıklama

Galatasaray, Wesley Sneijder ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Galatasaray Kulübü, sözleşmesini karşılıklı feshettiği Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in 3 yıl içinde Türkiye'de başka bir kulübe transfer olma..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu 00:49

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu

Katalonya Özerk Yönetimi lideri Carles Puigdemont İspanya Başbakanı Rajoy'a bir mektup yazdı. İspanya hükümetinin bağımsızlık ilan edip etmediği konusunda talep ettiği kesin yanıta karşılık, Carles Puigdemont mektup i..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek“Tek Başına Hükümet Hönemleri Süreklilik Arz Etmiyor 04:21

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek“Tek Başına Hükümet Hönemleri Sürekli

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek“Tek Başına Hükümet Hönemleri Süreklilik Arz Etmiyor Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'in Araban İlçesi'nde, Ak Parti Yavuzeli ve Araban ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi...

Halep'te Muhalifler 3000 Konut Mahallesi'ne Girdi 00:57

Halep'te Muhalifler 3000 Konut Mahallesi'ne Girdi

Halep'te Muhalifler 3000 Konut Mahallesi'ne Girdi Suriye'nin Halep kent merkezindeki 300 bin kişiyi rejim kuşatmasından kurtarmaya çalışan muhalifler 3000 Konut Mahallesi'ne girdi. Muhaliflerin 3000 Konut Mahallesi'ni ..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Yıldırım ;Türkiye'nin Desteklenmesi Mücadelenin Başarısına Katkı Sağlar 01:47

Yıldırım ;Türkiye'nin Desteklenmesi Mücadelenin Başarısına Katkı Sağla

Başbakan Yıldırım, PKK, PYD, DEAŞ ve FETÖ gibi terör örgütleriyle aynı anda mücadele etmek durumunda olan Türkiye'nin desteklenmesi, bu mücadelelerin başarıya ulaşmasına katkı sağlayacaktır. dedi...

Romanya'da Türk Başbakan Önerisi 01:00

Romanya'da Türk Başbakan Önerisi

Romanya'da genel seçimlerin galibi Liviu Dragnea, ülkenin başbakanlık koltuğuna Tatar Türk'ü olan Sevil Şaydeh'i önerdi. Şaydeh'in başbakan olması durumunda ilk defa bir Avrupa ülkesinde Müslüman ve Türk başbakan seçilmi..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

‘Kardak'a Yine Çıkarım 00:47

‘Kardak'a Yine Çıkarım

Türkiye ve Yunanistan arasındaki ihtilaf sonucu 21 yıl önce Kardak kayalıklarına gerçekleştirilen operasyonda görev alan dönemin Sualtı Taarruz (SAT) komandosu emekli astsubay Hakan Çalışkan, yeniden çağrılması durumunda..

Temizlik Görevlisi'nin İntikamı Kötü Oldu 01:59

Temizlik Görevlisi'nin İntikamı Kötü Oldu

Okulda kız öğrencilerin aynaya bıraktığı ruj izleri yüzünden evine her gün geç gitmek durumunda kalan temizlik görevlisinin intikamı kötü oldu. İşte Temizlik görevlisinin ruj izi ile etkili mücadele yöntemi.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayıp Balık Dori 1:36:15

Kayıp Balık Dori

Dori her 10 saniyede bir hafıza kaybı yaşayan geniş gözlü mavi bir tang balığıdır. Hatırlayabileceği tek şey, bir şekilde çocukken anne ve babasından ayrı kaldığıdır. Dori, arkadaşları Nemo ve Marlin'in yardımlarıyla onl..

Hatıralarımızda Yer etmiş En Acayip 10 Michael Jackson Anı 10:41

Hatıralarımızda Yer etmiş En Acayip 10 Michael Jackson Anı

Popun kralı hayatını sansasyonel bir şekilde yaşadı ve sansasyonel bir şekilde öldü. Peki Jackson ile ilgili en acayip anları hatırlıyor musunuz? Tüm hayatını toplumun gözü önünde yaşadı ve hala hayatı hakkında en çok k..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davaro Sıçtırtma Canına Ula 04:32

Davaro Sıçtırtma Canına Ula

Öldürüleceğini anlayan Sülo, Memo'ya bir teklifte bulunur. Memo'nun kendisini öldürmemesi durumunda köyden uzaklaşacağını söyler. Evlenmek için başka çaresi kalmayan Memo, Sülo'nun planını kabul eder ve köy meydanında Sü..

DÜNYA HABERLERİ: Güney Kore'nin Eski Lideri İçin Yakalama Kararı İstenecek 00:47

DÜNYA HABERLERİ: Güney Kore'nin Eski Lideri İçin Yakalama Kararı İsten

Güney Kore'de savcılar, devlet başkanlığı görevinden azledilen Park Geun-hye için yakalama emri çıkarılmasını talep edecek. Mahkemenin bu talebi kabul etmesi durumunda, yolsuzluk skandalı dahil 13 suçla ilgili sorgusu d..

İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu 04:21

İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu

İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu İlker Başbuğ 'Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesinde tek kaldığı dönem oldu' 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olması durumunda nerede olacağımızı unutmama..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Sefa Doğanaydan Nihat Doğan Tiplemesiyle Neslihana OLAY Sözler 08:21

Sefa Doğanaydan Nihat Doğan Tiplemesiyle Neslihana OLAY Sözler

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Simay Tokatlı dışarıda bir kavgaya karışması durumunda Neslihan Doğrusöz'ü çağıracağını çünkü çok sert durduğunu söyledi. Kemal Doğulu ise Nesli..

  • ANKA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu 01:13

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu

'Çakal Carlos' adıyla bilinen Venezuelalı Ilich Ramirez Sanchez, Fransız mahkemesi tarafından müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 67 yaşındaki Ramirez Sanchez, 1974'te Paris'te bir alışveriş merkezine düzenlenen saldır..

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu 00:30

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu

İran, Türkiye'ye Elektrik Akışını Durdurdu İran Enerji Bakan Yardımcısı Huşeng Felahetiyan, İran'ın Türkiye'ye yaptığı elektrik ihracatının borç nedeniyle durdurulduğunu söyledi. İran Enerji Bakan Yardımcısı Huşeng Fe..

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

Kemal Doğuludan Neslihan Doğrusöze OLAY Reçete! 07:58

Kemal Doğuludan Neslihan Doğrusöze OLAY Reçete!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Neslihan Doğrusöz kombiniyle çok sıradan bulununca İvana Sert kızların en sevdiği yer olan pazar için bu kadar basit kombinler yapmalarına ..

  • ANKA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simay Tokatlıdan Birincilik Yorumu - Eğer Birinci Olamazsam.. 16:27

Simay Tokatlıdan Birincilik Yorumu - Eğer Birinci Olamazsam..

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 151. bölümünde Simay Tokatlı birincilik için oy istedi ve halka seslenerek vaatlerde bulundu. Simay daha sonra birinci olması durumunda önce memleketine ..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan - O İsim Birinci Olursa Aklımı Kaçırırım 12:00

Neslihan - O İsim Birinci Olursa Aklımı Kaçırırım

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 154. bölümünde Kemal Doğulu, Neslihan Doğrusöz'e final hakkındaki düşüncelerini ve finalde kimin birinci olması durumunda şaşıracağını sordu. Neslihan ise..

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

AB 3 Ülkeye Karşı İhlal Prosedürü Başlatma Kararı Aldı 01:34

AB 3 Ülkeye Karşı İhlal Prosedürü Başlatma Kararı Aldı

Avrupa Komisyonu'nun tartışmalı kota sistemi uygulamasında yeni bir süreç başladı. Avrupa Komisyonu sığınmacıları kabul etmek istemeyen Polonya, Macaristan ve Çek Cumhuriyeti'ne karşı ihlal prosedürü başlatma kararı aldı..

Tavşan Okulu Fragman 01:25

Tavşan Okulu Fragman

Zamanını türlü hınzırlıklarla meşgul olarak geçiren Max, yaptığı küçük kaza sonucu kendini sihirli tavşanların bulunduğu bir okulda bulur. Tüm tatilini burada geçirmek durumunda kalan Max, burada Emma ve başka üstün yete..