#Eller

Gönül Yazar  İşte Benim Dünyam 04:22

Gönül Yazar İşte Benim Dünyam

Sen benim içimde bir korkulu rüya Her gün sevip sardığım bir hülyasın Yokluk ateşten gömlek Sensizlik ölüm gibi Rüyam,hülyam,benim dünyamsın Kanımda,canımda,alın yazımda Bir sen varsın bir de ben şu dünyada Nazar değmesi..

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.322 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Bir Ufacık Dünyam Vardı 06:01

Cengiz Kurtoğlu - Bir Ufacık Dünyam Vardı

Şu tepelerin ardında tütüyor hasret dumanı Gurbet bana zor geliyor sen benden uzak kaldın Hayat bana zor geliyor sen benden uzak kaldın Bir ufacık dünyam vardı bak onuda eller aldı Gönlüm orda ben burada sılam bende..

Deha Bilimlier - Dalga Dalga 03:47

Deha Bilimlier - Dalga Dalga

Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Berkay Şenol etd müzik'te bu ay http://bit.ly/nd-buay Yeni Hit Şarkılar http://bit.ly/nd-hit Türkçe Pop http://bit.ly/nd-turkcepop Dalga Dalga şarkı sözleri ile Denizin dibinde Hatçam ..

Bahadır Sağlam - Sana Bir Şey Olmasın 04:14

Bahadır Sağlam - Sana Bir Şey Olmasın

Sana Bir Şey Olmasın şarkı sözleri ile Seni benden ne bu şehir ayırır ne de ecel, Yüreğimi en fazla dil yarası acıtır. Bu sevdaya hangi yaban eller gelir uzanır. Kendine iyi bak sana birşey olmasın. Günahları gönder,..

Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan 05:32

Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan

Bahçalarda Mor Meni Şarkı Sözleri: Gaziantep-Yöre Ekibi-Ahmet Yamacı Bahçalarda Mor Meni Verem Ettin Sen Beni Nasıl Verem Olmayım Eller Sarıyor Seni Ben Sana Yandım Gelin Yanağı Allı Gelin Gaziantep Yolunda Öldürdü..

Mert Cihan feat. Erdem Kınay - Masum Değiliz 03:51

Mert Cihan feat. Erdem Kınay - Masum Değiliz

Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa Koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bi..

Fatih Erkoç - Antep Türküsü 02:46

Fatih Erkoç - Antep Türküsü

Fatih Erkoç - Antep Turkusu Fatih Erkoç - Antep Turkusu Şarkı Sözleri Bahçalarda mor beni Verem ettin sen beni Nasıl verem olmayım Eller sarıyor seni(2) Ben sana yandım gelin Yanağı allı gelin Gaziantep yolunda Öldürd..

  • Candy tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kusursuz Oje Sürmenin 18 Yolu  Oje İpuçları 08:22

Kusursuz Oje Sürmenin 18 Yolu Oje İpuçları

Evde kolaylıkla oje sürmenin 18 farklı şeklini bu videomuzda bulabilirsiniz.İyi seyirler dileriz.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin - Olsun 04:51

Ece Seçkin - Olsun

Uzadı günler, uzadı geceler Saymadım bir saatten sonra Doydum doydum, usandım Kapalı kapılar, denedim, zorladım açamadım Olsun olsun sana bağladım Ah benim o gözünün içine bakarken kendimi kaybettiğim sevgilim Unutuluyor..

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI 3:45:18

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI

00:00:00 1- Adi bende sakli 00:04:07 2- Belalim 00:09:10 3- Beni al onu alma 00:12:44 4- Beni unutma 00:17:32 5- Bu da gelir bu da gecer 00:22:01 6- Daglar 00:25:11 7- Deger mi 00:30:01 8- Eller gunahkar 00:35:36 9- Erke..

Salih Yılmaz - Yaylanın Çimenine 03:58

Salih Yılmaz - Yaylanın Çimenine

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.649 görüntüleme
  • 8 yıl önce
LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE' 02:03

LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE'

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

Evde Manikür! 05:45

Evde Manikür!

Evde Manikür yapmanın püf noktalarını bu videoda bulabilirsiniz.Lütfen başka videolardan da haberdar olmak için KADINCA kanalına abone olmayı unutmayınız.-Aseton tüpünü manikür malzemeleri satan mağazalarda bulabilirsin..

  • Kadınca tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volkan Konak Keklik Gibi 03:35

Volkan Konak Keklik Gibi

Keklik gibi kanadımı süzmedim Murad alıp doya doya gezmedim Bu kara yazıyı kendim yazmadım Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey sebebim ey Geceleyin uyku girmez gözüme Zalım yastık ..

Erkek Manikürü Nasıl Yapılır-Manicure for men- 04:36

Erkek Manikürü Nasıl Yapılır-Manicure for men-

Bakımlı erkekler için Püf noktaları.Erkek manikürü nasıl yapılmalı.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın.İyi seyirler:))..

  • Kadınca tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi) 1:09:35

Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi)

00:08 Anlatacak dil kalmadi 04:52 Beni birakip gitme 09:35 Eller Aldi (Sarkiyi söyleyen Bergen'dir - Bahri Demirel'e tesekkürler) 13:13 Gözümde Tütüyorsun 17:06 Sen Olmasaydin 21:43 Bu Sehrin Geceleri 26:34 Biri Va..

Oje İçin 6 İpucu 02:32

Oje İçin 6 İpucu

Nasıl oje sürülür, ipuçları..

  • Kadınca tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Basit Malzemelerle Tank Yapımı 04:20

Basit Malzemelerle Tank Yapımı

Dondurma çubukları, plastik şişe ve pil yardımıyla tank yapan yetenekli eller...

  • PITIRCIK tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Protez Tırnak Uygulaması Nasıl Yapılır!! 06:15

Protez Tırnak Uygulaması Nasıl Yapılır!!

Uzun tırnak kullanmayı seven ama tırnakları çok uzamayan bayanların özellikle tercih edeceği bir alternatif olan protez tırnak uyglaması nasıl yapılır,püf noktalar nelerdir ve daha fazlasını videomuzda izleyebilirsiniz...

  • Kadınca tarafından
  • 2.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mini Malzemelerle Jöle Hazırlamak 04:12

Mini Malzemelerle Jöle Hazırlamak

Minyatür malzemeleriyle portakal içerisinde jöle hazırlayan yetenekli eller...

  • PITIRCIK tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atiye - Güzelim 04:36

Atiye - Güzelim

Hep beraber coşmaya Eğlenceye koşmaya Sorunlardan kopmaya Dansedip oynaşmaya Çıra gibi tutuşmaya Ateş olup yayılmaya Olta atıp avlamaya Seve seve avlanmaya Güzelim, Gidelim güzelim Girelim, Havaya girelim Taşvan gibi kaç..

Ahmet Kaya Tedirgin 06:28

Ahmet Kaya Tedirgin

Sarı sıcak yazılar uzak Dost uzanan eller uzak Karanlıklar kurmuş tuzak Benim sonum dünden belli Haramiler sarmış yolumu Güvercinler muhbir uçar Telden tele fermanım gider Benim sonum dünden belli Gözlerim dola..

Adem Gümüşkaya - Aşk Uğruna 04:07

Adem Gümüşkaya - Aşk Uğruna

Yansın, yansın geceler. Kalpte ateş var olsun. Kalk sende, gel yanıma. Bilsen, görsen, eller böyle yandı. Bütün bunlar, aşk bunda...

Hint Gelinin Makyajı 05:19

Hint Gelinin Makyajı

Bollywood filmlerinden aşina olduğumuz Hint kadınlarının güzelliğine hayranlık duymamak elde değil. Hint kadınları dendiğinde pürüzsüz bir ten, çekici gözler ile dudaklar, kına yakılmış eller ve otantik takılar zihnimizd..

Hayvanlara Ninni Söylemek 01:19

Hayvanlara Ninni Söylemek

Bir ninni söyle anne Uyumak ne zor sensiz Geceler emanet sessiz Şefkatsiz kollarda Uzat bana elini anne Duramam ayakta sensiz Hayat zor eller tekinsiz Kirlenmiş yalanlarla Belki gözyaşı yoktur Gittiğim yerde ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeki Müren Odam Kireç Tutmuyor 04:07

Zeki Müren Odam Kireç Tutmuyor

Odam kireç tutmuyor Kumunu katmayınca Sevda baştan gitmiyor Sarılıp yatmayınca Baba ben derviş miyem Hırkamı giymiş miyem Ben sevdim eller aldı Niye ben ölmüş müyem Odamı kireç eyle Yüzümü güleç eyle Yandım a..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Kemal Sunal Minibüs Sahnesi 02:19

Kemal Sunal Minibüs Sahnesi

Pamuk eller cebe.hadi anam...:) muhteşem sahne....