#Ellerinde

Hastanede Baltalı Kavga 01:00

Hastanede Baltalı Kavga

İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin güvenlik kameraları sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin belki de en çarpıcı örneklerinden birini kaydetti... Hasta yakını 2 kişi yanlarına aldıkları arkadaşlarıyla birlikte geld..

  • En Yeniler tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

Kutup  Aşkın Kızı 04:38

Kutup Aşkın Kızı

Aşkın Kızı yok Aşkin kızı senleyim Artık senin ellerinde Aşkının en hapsindeyim Yaşamak yok affetmek yok Aşkın kızı nerdesin Aşkin kızı nerdesin Ben burdayım sen kimlesin Aşkın kız senleyim Sen ordasın başka tendesin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Yak 02:40

Aydın Kurtoğlu - Yak

Ne kadar boş her şey alışınca yalnızlığa Tükenince umutların sarılırsın gururuna Bir elinde yanılgılar, diğerinde gözyaşların. Yıkılınca hayallerin karışırsın yağmurlara Değer mi boş yere kendini üzmeye Hayat senin eller..

Ece Gürsel - Derinim 03:19

Ece Gürsel - Derinim

İzin ver kendine boğul derinimde Gözlerimden başla kalbime inmeye Korkarım ellerim o ellerinde Sensizlikten de korkarım Bilirim vazgeçişleri gönlünü de bilirim Üşürüm gecede gecenin gönlünde Bilirim vazgeçişleri g..

Babutsa - Bir Birilerine 03:00

Babutsa - Bir Birilerine

Ellerim ellerinde, ne umdum ne buldum Sıcaklığın yaksın beni, yaksın beni, yaksın beni Budur umudum, budur umudum, budur umudum Bir bir biri birilerine, bakar bakar dururum İnce giymiş üstüne, gül gül o gülleri savu..

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Fidel Castro son yolculuğuna uğurlandı 01:44

Fidel Castro son yolculuğuna uğurlandı

Küba Devrimi’nin lideri, eski Cumhurbaşkanı Fidel Castro, sade bir törenle Santiago de Cuba kentindeki Santa Ifigenia mezarlığına defnedildi. Castro’nun külleri, Cumhurbaşkanı Raul Castro tarafından mozoleye yerleştiril..

5 TL İle Sıla'ya En İyi Hediyeyi Kim Alacak? 06:58

5 TL İle Sıla'ya En İyi Hediyeyi Kim Alacak?

Bu videoda arkadaşlarımız Kadıköy sokaklarını Sıla için alt üst ediyor. Ellerinde 5'er liraları var. Amaçları ise bu kadarcık parayla Sıla'nın en beğeneceği hediyeleri almak...

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbenin Son Hali Hayranlarını Üzdü 01:46

Yıldız Tilbenin Son Hali Hayranlarını Üzdü

Ünlü sanatçının kollarında bulunan yaralar Bodrum'daki konserinde ellerinde de görüldü. Tilbe'nın kollarında oldukça belirgin olarak görülen pul pul izler ve yaraların ellerine sıçraması hayranlarını üzdü...

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balyozlu ve Sis Bombalı Mücevher Mağazası Soygunu! 00:31

Balyozlu ve Sis Bombalı Mücevher Mağazası Soygunu!

Londra'nın merkezinde Knightsbridge bölgesinde bulunan bir mücevher mağazasını sis bombası ve ellerinde balyozla soyan 6 kişilik motorize hırsızların kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya'da Adrenalin Arayanların Yeni Oyunu: Ayı Küpü 00:24

Japonya'da Adrenalin Arayanların Yeni Oyunu: Ayı Küpü

Japonya'da heyecan ve adrenalin arayanların yeni tv programı tam olarak bu küp ve bir ayıdan oluşuyor. Ellerinde kamera ile küpün içine giren insanlar ayı tarafından saldırıya uğramayı bekliyor ve o anları kaydediyor...

  • JET TV tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koyunu Yiyen Ayı'ya 300 Spartalı Saldırısı 01:00

Koyunu Yiyen Ayı'ya 300 Spartalı Saldırısı

Bir köyde ayı koyun sürüsüne saldırıyor. Koyunu yemeye başlıyor ve bütün köy sakinleri ellerinde baltalarla ve köpeklerle Viking tarzın da ayıya saldırıyorlar!..

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silahlı Soyguna Gittiler, Bozguna Uğradılar! 00:27

Silahlı Soyguna Gittiler, Bozguna Uğradılar!

Mersin'de ellerinde uzun namlulu silahlarla kuyumcu dükkanında soygun girişiminde bulunan soyguncular, durumu erken fark eden iş yeri sahibinin silahını ateşlemesi sonucu bozguna uğradı. Olayda soygunculardan biri vurula..

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emoji Filmi The Emoji Movie Türkçe Altyazılı Fragman 01:20

Emoji Filmi The Emoji Movie Türkçe Altyazılı Fragman

Emoji Filmi (The Emoji Movie) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Telefon kullanıcılarının bildiği bütün emojiler mesajlaşma uygulaması olan Textopolis’te yaşamaktadır. Telefonun kullanıcısı tarafından seçilecekl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Abd'de Sloganlarla Karşılandı 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Abd'de Sloganlarla Karşılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 72. Genel Kurul görüşmelerine katılmak üzere New York'a ulaştı. Konvoyuyla birlikte kalacağı otele geçen Erdoğan'ı ellerinde Türk bayrakları ile slogan atan Türk vatandaşlar karşıladı...

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 00:39

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Görüntülerde, ellerinde silah olan zanlılar koşarak olay yerinden uzaklaşı..

İstanbul Adalet Sarayında Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 01:50

İstanbul Adalet Sarayında Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çık..

Kazmalarla Araca Saldırdılar 00:59

Kazmalarla Araca Saldırdılar

Esenler'de öfkeli bir grup ellerinde sopa, taş ve kazmayla caddede ilerliyor ve aracı geçiyor. Grubu gören araç sürücüsü ise manevra yaparak caddeden ayrılmak istiyor. Ancak araç cadden ayrılamadan geri gelen grup araca ..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor 00:42

Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor

Irak ordusunun, Kerkük kentinin Havice ilçesine bağlı kasaba ve köylerde terör örgütü DEAŞ'a karşı başlattığı operasyonun ardından bölgedeki siviller ellerinde beyaz bayraklarla güvenlik güçlerine sığınmaya başladı...

200 Bin Katalonyalı Barselona Sokaklarında Yürüdü 00:32

200 Bin Katalonyalı Barselona Sokaklarında Yürüdü

Barselona’daki bağımsızlık yanlısı gösterilerden sorumlu olduğu iddia edilen iki Katalan liderin tutuklanması sebebiyle Barselona’da salı gecesi büyük bir sokak yürüyüşü düzenlendi. Bağımsızlık manifestosunun okunduğu y..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler 02:53

Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler

Halk darbecilerin tankını üzerine örtü örterek durdurmaya çalışmış. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Darbe girişimini ..

Kaderinizi Değiştirmek Elinizde Olsaydı Neyi Değiştirmek İsterdiniz Röportaj 02:51

Kaderinizi Değiştirmek Elinizde Olsaydı Neyi Değiştirmek İsterdiniz Rö

Sokak röportajında vatandaşlara kaderlerini değiştirmek ellerinde olsa neyi değiştirmek istedikleri sorulmuş. İlginç cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 6 yıl önce