#Ermeni

Ermeni işgalinden kurtarılan Garacallı köyü görüntülendi 01:26

Ermeni işgalinden kurtarılan Garacallı köyü görüntülendi

Azerbaycan, 27 yıl sonra Ermenistan işgalinden kurtarılan Cebrayıl iline bağlı Garacallı köyüne ilişkin görüntüleri yayınladı...

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Rus kızın genç oğlana karşı dansı !!! 03:34

Rus kızın genç oğlana karşı dansı !!!

Ermeni düğününde gençlerin kapışması herkesi şaşırttı , seyredilme değer performanslarını seyredelim. :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 2.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye... 06:08

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye...

Türkiye, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamayla sert tepki gösterdi. Açıklamada; Ermeni silahlı unsurlarının Azerbaycan’ın Tovuz bölgesine gerçekleştirdiği saldırıyı ş..

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor 04:25

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor

Ermenistan ordusunun 27 Eylül’den itibaren Azerbaycan’ın sivil yerleşim birimlerine saldırması üzerine Azerbaycan işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak için karşı saldırı başlatmıştı. O tarihten itibaren Hasankaya..

Ermenistan'a insanlık dersi! 01:45

Ermenistan'a insanlık dersi!

AZERBAYCAN ASKERLERİNDEN İNSANLIK DERSİ VAR SIRADA... İŞGALDEN KURTULAN BÖLGELERDE ERMENİ SİVİLLERE YARDIM ETTİLER. EŞYALARINI BİRLİKTE TAŞIDILAR. AZERBAYCANLI BİR KOMUTANIN, KARŞILAŞTIĞI ERMENİ SİVİLLERE İSTER KALIN, İ..

Aram Tîgran - Digerim Nagerim 01:54

Aram Tîgran - Digerim Nagerim

Ailesi Ermeni Tehciri sırasında Diyarbakır'dan Suriye'nin Kamışlo kentine göç etmiştir. Tigran, dokuz yaşındayken ilgisini müziğe yönlendirdi ve ud çalmaya başladı. 20 yaşındayken Kürtçe, Ermenice ve Arapça şarkılar söyl..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayko Cepkin Demedim Mi 05:10

Hayko Cepkin Demedim Mi

Hayko Cepkin Demedim Mi Hayko Cepkin'in Ramazan ayında seslendirdiği ilahi Hayko Cepkin, Ermeni asıllı Türk besteci, şarkıcı ve piyanist. Vikipedi Doğum: 11 Mart 1978 (38 yaşında), İstanbul Filmler ve TV şovları: Extr..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Plevne Marşı [Gazi Osman Paşa] 03:36

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Plevne Marşı [Gazi Osman Paşa]

???? PLEVNE MARŞI Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor Olur mu böyle olur mu Evlât babayı vurur mu Sizi millet hainleri Bu dünya size kalır mı Düşman Tuna'yı atladı ..

  • ANKA tarafından
  • 3.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm Fragmanı 00:51

Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm Fragmanı

Ermeni komiteciler Payitaht’ı kana bulamak için İstanbul’a silah yığmaya çalışıyor. Hesap etmedikleri biri var; Sultan Abdülhamid! Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Celal (Umut Kurt) ve Kemalettin’in (Eren Hacısalihoğlu) ..

Arabada Snap Atmak İçin Çıkarılmış Şarkı 03:21

Arabada Snap Atmak İçin Çıkarılmış Şarkı

Sanki arabalarda snap atmak için Super Sako isimli sanatçı bu şarkıyı yazmış.Rapçi arkadaş Ermeni lüks yaşamı severmiş,silahları ile ünlümüş..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 14. Bölüm Fragmanı 00:54

Payitaht Abdülhamid 14. Bölüm Fragmanı

Payitaht'ta nümayiş devam ediyor. Ermeni çeteciler İngilizlerin Osmanlı Devletini parçalama yolundaki piyonları. Sultan Abdülhamid'in hedefinde ise düşmanın başı var... İngiltere Kraliçesi… Ömer'le birlikte umutlar da to..

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle 1:50:35

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle

Haluk Bilginer, Ben Kingsley ve Josh Hartnett gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan The Ottoman Lieutenant yani Osmanlı Subayı filminde sadece Amerikalı bir hemşire olan Lillie ile Osmanlı ordusu subayı İ..

Türkiye Hollanda Arasında Diplomatik Gerilim 00:57

Türkiye Hollanda Arasında Diplomatik Gerilim

Hollanda parlamentosunun 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanıyan kararı Ankara'da tepkiyle karşılandı. Hollanda'nın Maslahatgüzarı Erik Westrate Dışişleri Bakanlığına çağrılarak Türkiye'nin kaygıları iletildi. Dışişle..

İlber Ortaylı Bu İşin Arkasında Almanlar Var 00:36

İlber Ortaylı Bu İşin Arkasında Almanlar Var

Hollanda Parlamentosu'nun 1915 olaylarını soykırım olarak kabul etmesi, dış siyasette gündemin en sıcak konularından. Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan Prof. Dr. İber Ortaylı, Türkiye'yi sıkça rahatsız e..

Kudüs Sokaklarında Skandal Harita 01:39

Kudüs Sokaklarında Skandal Harita

Kudüs'te Ermeni ve Yahudilerin yaşadığı bir mahallede duvarlara asılı olan skandal haritalar dikkat çekiyor...

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk 01:00

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk

Güney Güneyan'ın ilk araştırma kitabı olan Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk Kutlu Yayınevi etiketi ile çok yakında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu eser için, başta Amerika'da olmak üzere birçok..

6 köy Ermenistan işgalinden kurtarıldı 00:38

6 köy Ermenistan işgalinden kurtarıldı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Fuzuli ve Cebrayıl bölgelerinde 6 köyün Ermenistan işgalinden kurtarıldığını açıkladı. Azerbaycan ordusunun Ermeni birlikleri vurma anı da yayınlandı...

Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Gerilim! 02:46

Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Gerilim!

Ermenistan ve Azerbaycan, Dağlık Karabağ'daki çatışmaları sonlandıracak görüşmelere başlamayı reddetti. Sabah saatlerinde Reuters'ın son dakika haberinde, Ermenistan Başbakanı Paşinyan, bölgeye barış gücü askeri gönder..

Cephede zafer yakın... 02:14

Cephede zafer yakın...

DAĞLIK KARABAĞ CEPHESİNDE 9 GÜN GERİDE KALDI. AZERBAYCAN ŞİMDİYE KADAR 22 YERLEŞİM YERİNİ İŞGALDEN KURTARDI. MEVZİLERİNİ TERK EDEN, TANKINI TÜFEĞİNİ TERK EDİP GİDEN ERMENİ ASKERLERİ SİVİLLERİ VURMAYA DEVAM ETTİ. AZERBAYC..

MHP'den Azerbaycan'a destek klibi 01:32

MHP'den Azerbaycan'a destek klibi

AZERBAYCAN ERMENİ TERÖRÜNE KARŞI DİRENİRKEN, MHP'DEN DOST VE KARDEŞ HALKA KLİPLİ DESTEK GELDİ. ÜÇ HİLAL AZERBAYCAN'IN YANINDAYIZ MESAJINI BİR KEZ DE ÖZÜM KARABAĞ DİYEREK VERDİ...

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi! 02:14

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi!

Dışişlerinden Fransa'ya Bozkurtlar Tepkisi! / A Haber Dışişleri Bakanlığı, Fransız hükümetinin 'Bozkurtlar' isimli hareketin lağvedildiği açıklamasına tepki gösterdi. Fransa'da sözü edilen böyle bir oluşumun olmadığı..

Aliyev -Gardaşımsız Gitmem- Dedi 02:19

Aliyev -Gardaşımsız Gitmem- Dedi

MHP'nin Ermeni işgalinden kurtarılan Şuşa'ya yaptıracağı okul için süreç hızlanıyor. Azerbaycan'a giden MHP heyeti Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü. Aliyev, temel atma törenine yalnız katılmayacağının altını ç..

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı 02:18

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı

Malatya'da atıl vaziyetteki 128 yıllık Taşhoran Kilisesi, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi adıyla açıldı. Ermeni vatandaşların da ibadetlerini yapabilecekleri kilisede ..

Halfeti'nin kara güzeli! 02:27

Halfeti'nin kara güzeli!

UZUN YILLAR ÖNCE ŞANLIURFA'DA BİR ERMENİ USTANIN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VARMIŞ... VARTUHİ, KİMSESİZ FIRAT'A SEVDALANMIŞ... AMA SEVENLER KAVUŞAMAMIŞ... O GÜNDEN SONRA HALFETİDE GÜLLER KARARMIŞ...DİLDEN DİLE ULAŞAN BU Rİ..