#Eserleri

Davetsiz Misafir _ Eskişehir 1:07:11

Davetsiz Misafir _ Eskişehir

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Eskişehir’den ekrana geliyor. Eskişehir’deki yolculuğuna tarihi bir konakla başlayan Davetsiz Misafir, ardından Sivrihisar ilçesine..

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü 03:52

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü

Ardahan'daki Çıldır Gölünü ziyaret eden bir grup turist, timsah yürüyüşünü donan göl üzerinde yaptı. Çıldır gölünü ziyaret eden yerli ve yabancı turistler atlı kızaklara binip göl üstünde gezinti yaparak doğanın tadını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..

Başbakan Yıldırım Ebru Yaptı 01:19

Başbakan Yıldırım Ebru Yaptı

Başbakan Yıldırım, resim atölyesindeki eserleri inceleyip ebru yaptı..

Alaturka ve Türk Sanat Müziğinin En İyileri 2:26:39

Alaturka ve Türk Sanat Müziğinin En İyileri

Sizler İçin Meyhanemizin Özenle Seçilmiş 2 saat 26 dk.'lık Alaturka Türk Sanat Müziği Eserleri İyi Dinlemeler. Hoşunuza gittiyse beğenmeyi Unutmayiniz Lütfen...

Çöpleri Sanat Eserine Dönüştürmek 01:07

Çöpleri Sanat Eserine Dönüştürmek

Lij ve Estefanos çöplerden sanat eserleri ortaya çıkarıyor. Etiyopya'da çevreyi korumayı kafaya koymuşlar...Plastik heykeller, hayvan kemikleri ve daha pek çok çöple heykel yapıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçarken Komşuya Bırakılan Çantadan Tarihi Eser Çıktı 01:03

Kaçarken Komşuya Bırakılan Çantadan Tarihi Eser Çıktı

Ankara'da tarihi eser kaçakçıları polisin operasyonundan kurtulabilmek için ziline bastıkları komşularının evine tarihi eserleri atarak kaçmaya çalıştı...

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir 11:30

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir

Sivas Belediyesi konuşan bank uygulaması ile Sivas’ın yetiştirdiği ünlü ozanları kendi sesleri ile halkla buluşturdu. Sivas Belediyesi tarafından şehrin kültür ve sanat gelişimine katkı sağlamak amacıyla kent meydanın..

Elif Dürüst'ün Muhteşem Evi 00:41

Elif Dürüst'ün Muhteşem Evi

Altıncı Cadde Mağazaları’nın ve altıncıcadde.com’un kurucu ortağı ve Aralık Derneği’nin kurucularından Elif Dürüst'ün Kandilli sırtlarında yer alan beyazın hakim olduğu evine konuk olduk. “Farklı ve kaliteli detaylardan ..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzen Dünyanın Görüntüleri Roma'da 00:45

Yüzen Dünyanın Görüntüleri Roma'da

Japon geleneksel sanatlarından ukiyo-e nin önemli isimlerinden Katsushika Hokusai’nin sergisi Roma’da ziyarete açıldı. 12 Ekim’den itibaren sanatseverlerle buluşan sergide 18 ve 19. yüzyılda değerli eserler veren Hokusai..

Afrika'nın Kapısı Türkiye'ye Tahsis Edildi 03:36

Afrika'nın Kapısı Türkiye'ye Tahsis Edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği ile Sudan, 400 yıl doğrudan İstanbul'dan yönetilen ve Afrika'nın hac kapısı olan Sevakin Adasını Türkiye'ye tahsis etti. Halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı büyük bir sevinçle karşıladığı Sev..

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler 07:27

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler

Burger Fiction, 1927'den günümüze kadar En İyi Sinematografi kategorisinde ödül alan yapımları tek bir videoda bir araya getirdi.Sinema filmlerinin yapım aşamasında teknik ekibin ışık, filtre, kamera tercihleri gibi teme..

  • PengoTV tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kirli Arabaları Sanat Eserine Dönüştüren Sanatçı 01:28

Kirli Arabaları Sanat Eserine Dönüştüren Sanatçı

Arabanızı yıkatmak için vaktiniz yoksa üzülmeyin. Nikita Golubev, sizin için kirli arabanızı bir sanat eserine dönüştürebiliri! Nikita'nın büyüleyici sanat eserleri karşınızda...

  • JET TV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarihi Eserlerin İadesi İçin Yeni Girişim 01:29

Tarihi Eserlerin İadesi İçin Yeni Girişim

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Danimarka'daki Türk kültür varlıklarının iadesi için yeni bir süreç başlatıyor. 30 yıldır eserleri iade etmeyen Danimarka ile ilgili şikayetini Türkiye UNESCO başta olmak üzere uluslarası kuru..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcularıyla) 49:14

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcula

Türk Sanat Müziği aşıklarına özel olarak hazırlanan Altın Nağmeler Alaturka Fasıl albümü Türk Sanat Müziği'nin Klasik ve Modern eserlerini bir arada sunuyor. Eserler : 1- Ud Taksimi ..

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor 06:12

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor

Diyarbakır'da genç ressam Şilan Zümrüt, kafelerin duvarlarını yağlı boya resimleriyle süslüyor. Duvarları boydan boya kaplayan bu sanat eserleri, görenlerin beğenisini topluyor. Zümrüt, duvar resminin mekanları daha este..