#Ev baskını

Jandarmadan Lüks Rezidansa Uyuşturucu Baskını 02:09

Jandarmadan Lüks Rezidansa Uyuşturucu Baskını

Jandarma ekipleri, Esenyurt'ta lüks bir rezidansa uyuşturucu operasyonu düzenledi. Rezidansta yapılan aramada, tuvalette bulunan lavabonun arka kısmına zulalanmış 360 gram kokain ve 1 adet 9 milimetre çapında tabanca ele..

Ankara Polisinden Cezaevi Firarilerine Gece Baskını 04:40

Ankara Polisinden Cezaevi Firarilerine Gece Baskını

Ankara’da aranması olan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarilerine yönelik operasyon düzenlendi. Gece yarısı ikametlere tek tek baskın yapan ekipler, çok sayıda aranan şahsı gözaltına aldı...

'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını 03:33

'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını

Adana ve Mersin'de aşk vaadiyle dolandırıcılık, yağma, gasp, hırsızlık yaptıkları ve uyuşturucu sattıkları iddia edilen Cono aşiretine yönelik bin polis ile düzenlenen eş zamanlı operasyonda 30'dan fazlası kadın yaklaşık..

Gezinti teknesine kumar baskını: 30 gözaltı 01:35

Gezinti teknesine kumar baskını: 30 gözaltı

Beyoğlu’nda, demirli gezinti teknesine düzenlenen kumar baskınında işletme sahibi ile tombala oynayan 29 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon anı ise saniye saniye kameraya yansıdı...

Okey oynayanlara korona baskını 01:45

Okey oynayanlara korona baskını

Kahramanmaraş’ta korona virüs tedbirleri kapsamında il genelinde düzenlenen uygulamada polis ekipleri kahvehanede okey oynayan toplam 20 kişiye 63 bin lira cezai işlem uyguladı...

Ankara'da silah kaçakçılarına polis baskını kamerada 01:00

Ankara'da silah kaçakçılarına polis baskını kamerada

Ankara emniyeti, silah kaçakçılığı yapan bir suç örgütünü çökertti. Adana'dan Ankara'ya gelen 6 şüpheli Gölbaşı'nda yakalandı. Operasyon anbean kameralara yansıdı...

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını 01:17

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını

Şişli’de korona virüs salgını tedbirlerine rağmen parti yapılan mekanda polis 61 kişiye 3 bin 180’er liradan toplam ceza yazılması için ceza tutanağı düzenledi. Yine aynı ortamda kapalı alanda sigara da içilen 4 şahsa 18..

Eğlence mekanına polis baskını! 01:44

Eğlence mekanına polis baskını!

YASAK MASAK DİNLEMEDİLER. KAPALI OLMASI GEREKEN SAATTE BİR MEKANDA PARTİ DÜZENLEDİLER. İSTANBUL ATAŞEHİR'DEKİ O PARTİYE KATILANLAR CEZADAN KAÇMAK İÇİN BİNBİR TÜRLÜ YOL DENEDİLER AMA MEKAN SAHİBİ DE DAHİL YAPTIKLARININ BE..

Esenyurt'ta kıraathaneye polis baskını! 01:35

Esenyurt'ta kıraathaneye polis baskını!

PANDEMİ TEDBİRLERİNE SIKI SIKIYA UYULMASI GEREKİYOR. ANCAK DENETİMLERDE POLİS ÖYLE MANZARALARLA KARŞILAŞIYOR Kİ, ŞAŞILMAYACAK GİBİ DEĞİL. CEZADAN KAÇMAK İÇİN 2. KATTAN ATLAYIP DUVARA TIRMANDILAR..KORONA YASAKLARINDAN KAÇ..

Jandarmadan duvar yıkımlı kumar baskını 04:13

Jandarmadan duvar yıkımlı kumar baskını

İzmir’in Bornova ilçesinde, tam kapanma sürecinde jandarma tarafından üç ayrı adrese düzenlenen kumar operasyonlarında kilit sistemleri ile güçlendirilmiş kapılar açılamayınca, koçbaşı ile duvarların bir kısmını yıkarak ..

Jandarmayı Görünce Kumar Aletlerini Asitle Yok Etmek İstemişler Sözde Sendikaya Kumar Baskını Kamerada 05:31

Jandarmayı Görünce Kumar Aletlerini Asitle Yok Etmek İstemişler Sözde

İzmir'in Bornova ilçesinde sendika ve vakıf binası görünümlü kumarhaneye jandarma ekipleri tarafından baskın yapıldı. 185 kişinin kumar oynarken suçüstü yakalandığı binada, kumar oynatılan malzemelerin köpükten yapıldığı..

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu 04:01

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu

Başkent’te gece saatlerinden itibaren etkili olan yağış nedeniyle bir evi su bastı. Yaşanan su baskını sonucu evdeki eşyalar kullanılmaz hale gelirken, ev sahibi Ferhat Özbengi, son 3 yılda 20 defa su baskını ile karşı k..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Su Baskınında Canını Kurtaran Kadın 00:15

Su Baskınında Canını Kurtaran Kadın

Arabası suyun içinde kalınca hemen hızlıca botlarını aldı ve ....haydi seyredelim..

  • Cowboy tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde 00:50

Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde

Türkiye ile İsrail ile arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından, İsrail'in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh pazartesi günü resmen görevine başladı. Naeh, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen kabul töreninde Cumhu..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Davaro  Cendermeler Cendermeler 03:39

Davaro Cendermeler Cendermeler

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Memo, kanlısı Sülo'yu köy meydanında öldürmüş ve Cano'suna kavuşmuştur. Gerdeğe girmek için can atmaktadır. Memo'nun gerdek h..

Kör Etmenin Bedeli 15 Gün Mü 02:47

Kör Etmenin Bedeli 15 Gün Mü

Gaziantepte Öztürk ailesinin evini basarak aileye kurşun yagdırıp iki gencin kör olamsına neden olan olayda saldırganlar 15 gün sonra salıverildiler...

Fatih’te Patlayan Su Borusu Caddeyi Göle Çevirdi 02:08

Fatih’te Patlayan Su Borusu Caddeyi Göle Çevirdi

Fatih Namık Kemal Caddesi’nde yapılan alt yapı çalışmaları sırasında iş makinesi su borusunu patlattı. Namık Kemal Caddesi Yenikapı Sahil Yolu bağlantısında meydana gelen su borusu patlaması sebebiyle cadde göle döndü. S..

İki Yalancı 3.Bölüm - Gizli Aşıklara Şok Baskın! 05:16

İki Yalancı 3.Bölüm - Gizli Aşıklara Şok Baskın!

Ağva'da baş başa kalan Serkan ve Duygu arasında duygusal anlar yaşanıyor. Gençler, Ağva'ya gitmeyi planladıktan sonra Serkan ile Duygu'yu büyük bir heyecan sarar. Birbirleriyle baş başa kalmak isteyen ikili, yakın arkada..

  • ANKA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem - Savaş Meryemi Kurtarabilecek Mi 05:54

Meryem - Savaş Meryemi Kurtarabilecek Mi

Meryem 6. Bölüm'de Selma ve Meryem'in hayatı tehlikeye giriyor; Savaş son anda yetişip herkesi kurtarıyor! Meryem'in hapisteyken zor günler geçirmesine sebep olan Selma, daha sonra en yakınlarından biri olmuştu. Çocuğuna..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle 1:26:37

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle

Gırgıriye, 1981 yapımı Türk güldürü filmi. Bir yanda Güllüye, annesi Sabahat ve dayısı Bekir. Diğer yanda Bayram, babası Emin, kız kardeşi Sevim ve halası. Güllüye Bayram’ın, Sevim de Bekir’in sevgilisidir, ama Emin ile ..

  • PengoTV tarafından
  • 16.802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reis Bey Türk Filmi İzle 1:20:55

Reis Bey Türk Filmi İzle

Reis Bey (Restorasyonlu - 80 dk) Reis Bey, görevinde hiç taviz vermeyen kanunlara son derece bağlı ve kararlarında acımasız bir hakimdir. Sanıkların suçlu olduğuna kanaat getirirse, onları idam sehpasına göndermekten çe..

  • PengoTV tarafından
  • 6.396 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cadde Boyu Yüzen Ördek 00:54

Cadde Boyu Yüzen Ördek

Massachusetts'te sel baskını ve keyfini çıkaran ördeği izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle 2:11:28

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle

Ertuğrul, Aslıhan ve Turgut’un zehirlenmesinden ötürü kale baskınına gidememiş, zehri yapan otacının peşine düşmüştü. Ares’in verdiği malumatla zehri yapan otacının mağarasına ulaşmış ve Artuk Bey’in orada yaptığı panzeh..

Coşkun Sabah Kendini Ele Verdi Şüpheler Ne Zaman Başladı 01:09

Coşkun Sabah Kendini Ele Verdi Şüpheler Ne Zaman Başladı

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, eşi Ceyda Okay’ın ev baskını hakkında ilk kez konuştu. Coşkun Sabah, “Yanlış evi basmış. Kiracı mağdur.” dedi. Coşkun Sabah, Türkiye güzeli eşi Ceyda Okay’la 19 yıl aranın ardından Okay’ın ihan..

  • BETA tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Söz | 42.Bölüm 2:15:24

Söz | 42.Bölüm

Söz’ün 42. Bölümünde;nYavuz, zor durumda!nKonvoya yapılan hain saldırı Erdem’in (Nihat Altınkaya) ve kahraman Mehmetçiğimizin gayretiyle savuşturulur. Çatışma sırasında yaralanan Derman (Timur Acar) kaçmayı başarır anca..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ugandalılardan sonra Nijeryalılar! 02:35

Ugandalılardan sonra Nijeryalılar!

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA İSTANBUL ESENYURT'TA BİR KORONAVİRÜS BASKINI YAPILMIŞ, GÜZELLİK KRALİÇESİ SEÇMEK İÇİN TOPLANAN UGANDALILARA CEZA YAĞMIŞTI... ESENYURT'TA BU KEZ DE NİJERYALILARA BASKIN DÜZENLENDİ... BAKIN ONLARI BİR..

Söz | 61.Bölüm 2:17:26

Söz | 61.Bölüm

Hain pusudan ağır yaralı olarak çıkan Yavuz (Tolga Sarıtaş) tedavi altındayken, kardeşleri de sınır dışında ölüm kalım mücadelesi vermektedir.nBombanın etkisiyle savrulan aracın altında kalan Aşık (Doğukan Polat) zor dur..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..